TERMÉKTESZT: Freedom paletták - minőség elérhető áron

Talán minden nő olyan kozmetikát szeretne, mely elérhető áron kapható, de ugyanakkor hatásos és jó minőségű.

Paletky Freedom

Én is már régóta keresek ilyen kozmetikumokat. Meg kell mondanom, hogy manapság már sok ilyen kozmetika kapható, az egyik ilyen kiváló márka a Freedom. Nálunk ez a londoni márka viszonylag újnak számít. A Makeup Revolution London márka „testvére“, melyet már ismerhetsz az oldalunkról. Ismerd hát meg a Freedom márkát is …

Bemutatom nektek a legújabb termékeiket, melyek jelenleg elérhetőek az oldalunkon és melyeket lehetőségem volt kipróbálni. Természetesen megosztom veletek a saját tapasztalataimat. A tökéletes, már-már professzionális szemhéjfesték palettával kezdem.

Freedom Pro 12 Audacious Mattes

Ez a paletta tizenkét gyönyörű szemhéjfestéket tartalmaz. Minden szín matt, nagyrészt testszínű, vagyis nude árnyalatú. Az utolsó négy árnyalat sötétebb, melyek nagyon jól használhatóak a szem árnyékolásához. Minden szín erősen pigmentált és tartós – nyugodtan használható szemhéjbázis nélkül is. Nem kenődik szét, jól kombinálhatóak az árnyalatok és nem pereg le.

paletka matowych cieni freedom

Freedom Pro 12 Dreamcatcher

Ez a paletta is a Pro 12 kollekcióból való és ebben is 12 árnyalat található. Egy fekete matt, míg a többi enyhén csillámló. Ennél a palettánál engem a kivételes színek varázsoltak el – a testszínűtől az intenzív színeken át egészen a már említett feketéig. Minden szín erősen pigmentált, nagyszerű például az esti bulizós sminkhez. Az árnyalatok jól kombinálhatóak, így gyönyörű és ízléses esti smink készíthető velük.

paletka cieni dreamcatcher freedom

Freedom Pro 12 Le Fabuleux

Az utolsó paletta ebből a sorozatból szintén tizenkét árnyalatot tartalmaz, valamint egy applikátort. A színeknek köszönhetően nagyon érdekes, mert bronzos árnyalatokról van szó. A fémes árnyalatok gyönyörűen pigmentáltak. A három legsötétebb árnyalat (antracit, barna és sötét barna színű) matt a többi fémes. Valóban nagyon gyönyörű színeket tartalmazó paletta, melyekkel változatos sminket tudsz majd készíteni.

paletka cieni fabuleux

Minden Freedom Pro 12 paletta részét képezi egy szilikonos applikátor is.

Freedom Pro Blush Bronze and Baked

Ebben a valóban professzionális az arc kontúrozására való palettában mindenki örömét leli majd. Vanília színű világosító és gyönyörű árnyalatú arcpirosítót tartalmaz. Két bronzosító, egyik matt a másik fényesebb. Minden szín vajas konzisztenciájú és tökéletesen applikálható. Nagyon tetszett a tartóssága isi. A csomagolás részét képezi egy praktikus nagy tükör is.

paletka rozy i bronzerow freedom

Freedom Pro Glow

világosító nem hiányozhat egy kozmetikai táskából sem. A multifunkciós, gyönyörű leopárd mintájú világosítót arcpirosítóként használom és nagyon elégedett vagyok vele. Nemcsak kiemeli az arccsontom és egészséges színt kölcsönöz neki, hanem felragyog tőle az egész arcom. Finoman fénylő és pigmentált. Négy különböző árnyalatban kapható.

rozswietlacz multifunkcyjny freedom

Freedom Pressed Powder

Tartós és nagyon kellemes konzisztenciájú ez a púder. Átlátszónak kellene lennie az alapozó fixálásához. Bár nem átlátszó, de a végeredményen ez nem sokat változtat. Ideális a homlok bepúderezésére vagy akár a teljes fixáláshoz, mert a púdernek köszönhetően sokkal tartósabb lesz az alapozó. Hatására az arcod bársonyosan finomnak és tökéletesnek tűnik.

puder kompaktowy freedom

Freedom Pro Eyebrow

Az utolsó termék, melyet bemutatok nektek a szemöldökfesték paletta. Mint tudjuk, a szemöldök az alap, így nagy figyelmet kellene fordítanunk rá. Az Freedom Pro Eyebrow paletta tükröt, ecsetet az applikáláshoz és pinzettát tartalmaz. A három árnyalatból kiválaszthatod a neked megfelelőt vagy kombinálhatod is a színeket. A paletta még egy enyhén pigmentált viaszt is tartalmaz, mely gyönyörűen formázza a szemöldököt. Valóban csakis ajánlani tudom.

paletka do brwi freedom

Mónika