Termékteszt: Hyaluron Booster Vichy Minéral 89

vichy

A Termékteszt rovatunk következő újdonsága a Vichy Minéral 89 hyaluron-booster hidratáló készítmény. A Vichy mineralizáló termálvize a franciaországi vulkánok környékén született. Ez a termálvíz 15 különböző ásványi anyagot, 5,2 g/l koncentrációban tartalmaz! Mindenkit megelőzve a Vichy laboratóriumok érték el azt, hogy tartalmazzák a hatóanyagok egyedüli 89%-os koncentrációját (innen ered a Minéral 89 elnevezés) a természetes hidratáló forrásként ismert hialuronsavval egyesítve.

vichy booster

Ezt a bőrápoló boostert ne csak este, de reggel is használhatja, így az arcbőre egész nap táplált marad. Nemcsak, hogy a bőrt kifeszíti, de nem hagy maga után ragadós vagy zsíros filmréteget sem, így a smink remekül felvihető rá. A Booster Minéral 89 egyszerűen szétkenhető,majd gyorsan felszívódik, de mivel valójában egy könnyű, átlátszó gél, a bőrt azonnal felfrissíti és hidratálja.

vichy booster

A Vichy boostere hipoallergén termék, ezért bármilyen bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is. Ráadásul szigorú bőrgyógyászati és szemészeti tesztelésnek van alávetve. Az már csak hab a tortán, hogy a benne lévő aktív anyagok fokozzák az arcbőr természetes védekező képességét. Ugyanis a bőrünknek nem az a fő feladata, hogy szép legyen, hanem elsősorban az, hogy egészséges legyen. És nekünk ezt azonnal ki kellett próbálnunk!

vichy vélemény

Markéta K

"A Vichy Booster 89 a pumpás applikátornak köszönhetően a bőrre nagyszerűen adagolható és felvihető. A készítmény állaga rendkívül finom és könnyen szétkenhető. Azonban amit mindenek előtt nagyra értékelek benne az a felszívódás gyorsasága! Az arcbőr azonnal magába szívja, és a szokványos szérumokkal ellentétben, a magas hidratáció ellenére sem fénylik és nem lesz az arcom tőle száraz. Az én arcbőröm hajlamos a hámképződésre, viszont két heti alkalmazás után a bőr hámlása szinte azonnal megszűnt, az arcbőröm most ragyogóbb és sokkal egészségesebb. A ragyogó hatást főleg annak tudom be, hogy a készítmény védi a bőrt a külső hatásoktól és így megelőzi a beszürkülését és elfáradását.“

Helena G 

„Ennek a hidratáló boosternek az állaga rendkívül kellemes és könnyű, nem zsíros és nem is ragad. Egy pumpálás elég belőle az arcomra, nyakamra és a dekoltázsomra. Ráadásul az arcomat kellemesen hűsíti, ami főleg reggelente nagyon jó érzés. Nagyra értékelem, hogy a készítmény pumpával és nem pipettával vagy ilyesmivel adagolható, így sem a levegő, sem pedig a baktériumok nem férhetnek hozzá. Az arcbőröm láthatóan hidratált, nem képződik rajta annyi száraz hely, mint azelőtt, sőt egységesen ragyogó és „szaftos“. Ennek is köszönhető, hogy a sminkem sokkal jobban néz ki és egységesebb, mint azelőtt. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, még a problémás bőrű fiatal lányoknak is.“