Tavaszi smink

Itt a tavasz és vele együtt az új tavaszi smink divat!

Amíg télen inkább a szürkés-bézs smink, kávés árnyalatok, fémes szemhéjfestékek uralkodtak, a tavaszi make-up -ot a frissesség, egyszerűség és élénk színek jelképezik majd. Milyen lesz az idén a tavaszi divat?

Könnyű make – up

Az egyszerűségben rejlik a szépség, éppen ezért a tavasz/nyár divatbemutatókon az úgynevezett nude smink az aktuális trend. Ideális ezért könnyű make-up -ot választani, mint amilyen a Max Factor Colour Adapt, mely tökéletesen egységessé teszi a bőr árnyalatait anélkül, hogy maszkként hatna. A természetes hatás eléréséhez nagyszerű tipp lehet a BB krém is, mely hidratáló krémet, könnyű make-up -ot és korrektort rejt magában. Amennyiben a fáradt bőr és a szemei alatt lévő sötét karikák okoznak gondot Önnek, akkor szerezze be a Clinique Airbrush Concealer élénkítő korrektort, mely tökéletes és élénk hatást biztosít. Az élénkítő korrektor segítségével könnyedén elfedi a bőr tökéletlenségeit, az élénk hatásért applikálhatja a szemöldök alá vagy az arccsont széleire. Ne felejtsen el egészséges hatást biztosítani az arcának rózsaszín arcpirosító segítségével. Így fog fiatalosnak, frissnek és érzékinek tűnni.

smink divat tavasz

Pasztell színek a szemeire

Merítsen ihletet a tavasz élénk színeiből! Az idén a zöldes, sárgás vagy égkék színű szemhéjfestékek lesznek az abszolút befutók! Éppen ilyen színeket kínálnak Önnek a Rimmel Glam´ Eyes Quad szemhéjfestékek, melyek egy dobozban mindjárt négyféle különböző árnyalatot rejtenek. A sminkjét nyugodtan kiegészítheti türkizkék vagy lila árnyalatokkal, melyeket kiemelhet fehér vagy színes szemhéjtus segítségével. A szempillák festésénél merítsen ihletet a széttárt szárnyú pillangótól, melyet a L´Oréal Paris False Lash Wings hosszabbító szempillaspirál varázsol a pilláira. Extra ívelt és hosszú pillákat biztosít a Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Curl fényűző szempillaspirál is, melynek speciálisan hajlított a keféje.

liceni 1

Engedélyezzen magának feltűnő ajkakat!

Élvezze a tavaszt, és tegye érdekessé az ajkait vörös, mandarin vagy fukszia árnyalatú matt rúzsokkal. Ezek az árnyalatok felhívják környezete figyelmét csábító ajkaira és nagyszerűen kiemelik sex-appealjét! A dús színek életörömöt és játékosságot szimbolizálnak. Ilyen élénk árnyalatú rúzsokat találhat az Artdeco Color & Art kínálatában, valamint biztosan meglepetést okoz a Rimmel Lasting Finish termék is szexi tónusú rúzsaival. A használt élénk színek egészséges hatást biztosítanak és önbizalommal látják el.

liceni 2

Esti smink
Az esti smink esetében egyértelműen a fekete szemhéjtusok vitték a pálmát, de nyugodtan kísérletezhet egy kicsit, és kipróbálhat sötétkék vagy zafírkék színeket. A tussal rajzolhat vékony, vastagabb vagy felfelé ívelő vonalat. Nehézkes a szemhéjtus használata, esetleg azonnal elkenődik? Az Artdeco Liquid Liner Long Lasting szemhéjtussal sikerül majd egy húzással pontos vonalat rajzolnia, valamint tökéletesen tart majd egész este elkenődés nélkül. Az esti sminkhez kétségkívül hozzátartozik a füstös smink, ez az idén sem lesz másként. A közkedvelt fekete és szürke tónusokon kívül kipróbálhat sötétkék árnyalatokat is. Este se feledkezzen el a kihívő vörös ajkakról, melyek tökéletesen kiegészítik majd az ünnepi megjelenését.