Találja meg bőréhez a legjobb önbarnító készítményt!

mesterséges barnulás

Mielőtt továbbmegyünk és beszélünk azokról a különböző módszerekről, melyekkel lebarnultabb megjelenés érhető el otthon, egy dolgot világítsunk meg: Az önbarnító készítmények nem napvédő szerek. Legtöbbjük nem tartalmaz semmilyen fényvédő faktort (SPF), hacsak ezt a csomagoláson világosan fel nem tüntették. Bekenni magát egy luxus önbarnító tejjel - ez tökéletesen rendben van, de minden alkalommal, amikor kimegy, és kiteszi bőrét a napsütés hatásának, védő készítményt kell használnia-ez az egyetlen módja, hogy megelőzze a bőrrákot és a napon tartózkodás okozta korai ránc kialakulást. Ez igazán egyszerű-az egészsége mindig a legfontosabb.

fake tan obr1

A mesterséges barnítás alkalmazása

 A mesterséges barnítás első szabálya: Rendkívül fontos a hidratálás, hámlasztás. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy testét súrolnia kellene, de az elhalt bőr napozó készítmény használata előtti eltávolítása általában a legjobb módja annak, hogy az egyenetlen alkalmazást és a sötét foltok kialakulását megakadályozzuk. Próbálja ki a Freeman Charcoal and Black Sugar Polishing Mask terméket -  - arcra és testre is alkalmas, eredménye egyenesen csodálatos.

fake tan obr2

 Amint bőre tiszta és sikerült hámlasztani, hidratálja az általában száraz helyeket. Napozókrémjét vagy naptejét eltérően kell száraz és hidratált bőrre alkalmazni, ha ezt nem tartjuk be, oka lehet a nem egységes megjelenésnek. Imádjuk a Vaseline Cocoa Radian bőrápolót, mert még a legszárazabb bőrt is hidratálja, s egyben kellemes illatot hagy. Akármilyen önbarnító testápolót is választ (például a mi kedvelt Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care), szépen, foltmentesen felhordható lesz.

Mesterséges barnító világos bőrre? A kevesebb néha több

 Igen, tudjuk, hogy rendkívül csábító barna tónusúra színezni a bőrt, ha Ön természetes világos bőrű, és jön a nyár. A mesterséges barnító túlzott használata azonban soha nem hoz pozitív eredményt, és világos bőrön minden hiba sokkal nagyobbnak tűnik. Kezdjen finom tónusú tejjel vagy krémmel! A Dove Milk Derma Spa Revive Summer Light - Medium fantasztikus készítmény, függetlenül attól, hogy egyszer keni be magát, vagy gondosan hordja fel az egyes rétegeket, egy sötétebb árnyalat elérése céljából.

fake tan obr3

 Javasoljuk azokat a készítményeket is, amelyek néhány órán belül biztosítanak mesterséges barnulást. A mesterséges barnulás hiteles megjelenésének elérésében a Xen-Tan márka igazi szakértő. Próbálja ki a Xen-Tan Premium Sunless Tan Light/Mediumot, és meglátja, milyen természetes bronz árnyalatot ér el! Amennyiben az Ön bőre világosabb, lehetséges, hogy érzékenyebb lesz, amit természetesen figyelembe kell venni a megfelelő bőr- és testápoló kiválasztásánál. Bízzon a népszerű francia gyógyszeripari márkákban, és válasszon megoldást az érzékenyebb bőrűek részére tervezett Bioderma Photoderm Autobronzant Moisturising Foaming Spray stílusában! Az önbarnító spray általában jó módszer a hibátlan megjelenés eléréséhez. Ne feledje, ne vigye túlzásba a barnító készítmények alkalmazását! A sötétebb tónust könnyen elérhetjük, de a mesterséges barnulás rétegeinek eltávolítása és a kivilágosodás gyakorlatilag lehetetlen.

Önbarnító készítmények arcra

 Az arcra használatos legjobb önbarnító készítmény általában olyan, amely megfelel az Ön szokásos bőrápoló szereinek. Amennyiben érett bőrre való készítményeket használ, önbarnító arckrémje hidratáló és tápláló krém legyen, ne pedig olyan, amely matt megjelenést ad. El a kezekkel a bronzer poroktól, válasszon inkább olyan luxus krém készítményt, mint például a Lancôme Flash Bronzer Night-Sun! Ez az arctej hidratáló hatású, és olyan különleges receptúrával büszkélkedik, amely megakadályozza, hogy a szín a ruházatra vagy más felületekre átkerüljön.

 fake tan obr4

Meglepő, azonban van nála jobb is. Nem hiszi? Próbálja ki a Clarins Radiance-Plus Arany Glow Boostert! Ez a speciális önbarnító csepp bármely hidratáló készítményhez hozzáadható, amely egy csapásra az Ön saját, testreszabott önbarnító arc- és testkészítményévé válik. Függetlenül attól, hogy nappali vagy éjszakai krémjével fogja használni, ezzel a cseppel szenzációs, fokozatos, finom, de könnyen erősíthető hatású barnulást érhet el.