TALÁLJA MEG A SAJÁT ÚTJÁT a BOSS Alive illatával

Hugo Boss Alive illatok

A BOSS márkát kifinomult stílus jellemzi.  Hangulatos illatanyagai a modern és kifinomult életstílushoz igazodnak. 

Egy olyan világban, amely minden eddiginél többféle utat kínál önmagunk kiteljesítésére, a kor összes nője erőt kap ahhoz, hogy kedve szerinti szabad, nőies nővé váljon. Az új, életteli irányt ihlető BOSS ALIVE Eau de Parfum és BOSS Alive Eau de Toilette a modern nő vágyait, az élet teljességének megélésére ösztönző indíttatást testesíti meg.

Merész nők inspirálták

A BOSS ALIVE új, női illatát olyan nők ihlették, akik merész húzásokra vállalkoznak; az illatot magával ragadó nőiesség, mágneses vonzalom és erő jellemzi - a BOSS nő saját sikerének meghatározása során mindennap e vonásokra támaszkodik.

A lágy, finom illatjegyeket is ötvöző elragadó, jókedvű BOSS ALIVE Eau de Toilette illata örömteli energiát sugároz.

Hugo Boss Alive illatjegyek

A gyöngyöző, lendületes fejjegyek örömet árasztanak, a magnólia és az arab jázmin virágos harmóniái ragyogó nőiességet fednek fel. A kontrasztos alap a fás illatjegyeket a muskotályzsályával és mohával ötvözve sugallja a belső magabiztosságot és erőt.

Az alma harsogós jegyei a fanyar, ízletes feketeribiszkével, a napsütötte szilvával és a meleg fahéj illatával keveredve adnak édes, gyümölcsös jelleget, felidézve, hogy - a vibráló energiával megélt - élet a végtelen boldogság forrása lehet.

Az üveget ékszerként veszi körül a rózsaarany díszítés, míg a lágy rózsaszín eau de toilette rabul ejti a fényt, így tükrözve az ALIVE Eau de Toilette parfüm modern, derűs természetét.

Hugo Boss Alive parfümüveg