Születésnapját ünnepli a közkedvelt, ápoló összetételű True Match alapozó

L'Oréal

15 éve Ön mellett, 15 éve képviseli a sokféleséget, 15 éve építi az önbizalmat, 15 éve ápolja bőrét, 15 év elkötelezettség szakértőink részéről: 15 éves a True Match alapozó! Az ikonikus L’Oréal Paris True Match alapozót nem azért alkottuk meg, hogy elrejtse Önmagát egy vastag alapozóréteg mögé, hanem hogy segítsen kihangsúlyozni természetes szépségét és gyönyörűvé varázsolja arcbőrét. Egy alapozó, amely gondoskodik a bőre ápolásáról, és amely illeszkedik bőre tónusához. 15 különböző árnyalatban, minden bőrtónushoz és altónushoz, mert mindannyian megérdemeljük!

15 évvel ezelőtt mint úttörő a True Match 15 árnyalatot vezetett be a piacra, ami majdnem a duplája volt annak, amit más márkák akkoriban kínáltak. A folyamatos újításoknak és több tudományos tanulmánynak köszönhetően ez a színskála ma már világszerte illeszkedik a legtöbb bőrtónushoz. A L’Oréal Paris márka célja, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében, mindig önmagát adhassa.

oap true match notino hu alexandra

A True Match vezető a formula-innováció terén is: szakértőink 15 éve tartó elszántságának köszönhetően a termék összetétele folyamatosan fejlődött és megújult, így biztosítva ma a természetes hatást, segítve a nőket önbizalmuk építésében. A természetes megjelenéshez a L’Oréal laboratóriumában készült nagyon könnyű hidratáló formulát és finom pigmenteket adtunk. Így jött létre a True Match jelenlegi, könnyen eloszlatható, közepesen fedő, természetes hatást adó formulája.

A True Match és a L'Oréal Paris mindig is úttörők voltak a bőrápolásban. Most ezt kombinálva, egy megújult formulát hoztunk létre, amely bizonyítottan akár már két hét használat után hozzájárul a bőr minőségének javításához *. A True Match alapozó formulájának legutóbbi megújulása során egy még ápolóbb összetétel került a polcokra. Az extra hidratáló összetétel immár hialuronsavval, vitaminokkal és antioxidánsokkal gazdagított, 80%-a pedig ápoló összetevőkből áll. Ezáltal valóban nagy adag hidratálást jelent bőrének.

oap true match notino sk veronika

A L’Oréal Paris márka mindig is értékelte az egyediséget. A True Match célja kezdettől fogva az volt, hogy a nők magabiztosak és büszkék legyenek a bőrükre és apró tökéletes tökéletlenségeikre.  Ennek a különleges terméknek a célja, hogy ne eltakarja arcbőrét, hanem kihangsúlyozza egyediségét és természetességét. Nincs többé határ a smink és a bőrápolás között!

Ünnepelje velünk a True Match alapozó 15. születésnapját, 15 év bizalmat, 15 év sokszínűséget, 15 év magabiztosságot és 15 év gondoskodást, magabiztosan, gyönyörűen és büszkén! Merjen önmaga lenni! Ez a True Match alapozó egyetlen születésnapi kívánsága!

Boldog születésnapot True Match!

* Klinikailag tesztelt, kozmetikai-klinikai tanulmány 42 nővel.