Szépségtrükkök nehezen ébredőknek

maybelline smink

Szeretné valamivel feldobni a megjelenését, de tartózkodik a túl erős, merész smink használatától? A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan készíthet magának egyszerű, mindennapi, mégis gyönyörű sminket.

Első lépésként vigyen fel egy, a bőrtónusához illő, könnyed alapozót. Az ősz, a hideg, szeles idő beköszöntével bőrünk intenzívebb ápolást igényel, ezért fontos, hogy olyan terméket válasszon, amely nem csupán tökéletesen fed, de kellően hidratálja is az arcbőrét. A Maybelline New York Affinitone alapozójának könnyed formulája e-vitaminnal és argánolajjal gazdagított, amelynek köszönhetően gyengéden hidratál, s maszk hatás nélkül idomul az arcbőr tónusához.

Az apróbb bőrhibák, illetve a szem alatti karikák elfedésére bátran használjon korrektort. A Maybelline New York Age Rewind korrektora ezen problémákra nyújt megoldást, ugyanis kifejezetten a szem alatti sötét karikák elfedésére fejlesztették ki. A termék különlegessége a szivacsos applikátorban rejlik, amely lehetővé teszi a gyors, maszatmentes és egyenletes felvitelt. Emellett goji bogyó és haloxyl kivonatot tartalmaz, amik hatékonyan veszik fel a harcot a szem alatti sötét karikák eltüntetésében.

Arcbőrét egy leheletnyi púder használatával teheti mattá, s fixálhatja a sminkjét. Javasoljuk, hogy ahogyan az alapozó, a púder esetében is inkább egy könnyed állagú terméket válasszon. Az Affinitone púder amellett, hogy fixálja a sminket, bársonyos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrének, hogy az megőrizhesse természetes megjelenését.

Tippek sokáig szundizóknak: ha reggel 5 perccel tovább lenne az ágyban (ami mindig legalább 15 perc), hasznos lehet, ha van a közelében egy Instant Anti-Age Eraser korrektor. Nem csak a szem alatti sötét karikák eltüntetésében segít, de az alapozót is helyettesítheti. Használja az orron, az állon, az orr felső részétől a homlok közepéig és a szemöldökig, majd oszlassa el. A szivacsos applikátorának köszönhetően még ecsetre sincs szükség. Ilyen módon használva, a legjobb, ha a bőre tónusával egyező árnyalatot választ, míg, ha a szem alatti részt és az arccsontokat szeretné ragyogóbbá tenni, egy kicsit világosabb árnyalatot javaslunk.

maybelline termékek

Fontos, hogy a szemöldök formázására is kellő figyelmet szenteljen, még egy mindennapi smink esetén is, hiszen alapvető karaktert ad az arcnak. A Maybelline New York Brow Drama szemöldökformázó spirál segítségével természetes hatású, ívelt szemöldököt készíthet magának.

Arca legszebb vonásainak kiemelésére használjon lágy csillogású highlightert. Próbálja ki a Maybelline New York Master Chrome púderes állagú highlighter-t a fémes, természetes hatású ragyogásért. Felviheti az orcáira, ajkai fölé, az orra - vagy akár a szemöldöke vonalához is.

Végezetül pedig fekete szempillaspirállal emelje ki a szemeit. Vigye fel a festéket a szempillái tövétől egészen a végekig. A Maybelline New York újdonságával, a The Colossal Volume Express Extra Black szempillaspirállal hihetetlenül dússá és gyönyörűvé varázsolhatja a pilláit.

Ragyogjon Ön is a hétköznapokon!