Szép és egészséges barnulás - a Lancaster kozmetikával nem kell félnie a napocskától!

Itt az idő, hogy alaposan felkészüljön a közelgő nyárra! Amennyiben szeretne kimozdulni otthonról, érdemes lenne alaposan szemügyre venni a napozó készítmények választékát és a minőség mellett dönteni. Kifejtem miért. Elsősorban természetesen bőrünk megfelelő védelméért, másodsorban pedig azért, mert csak az igazi minőség tudja garantálni a gyönyörű és fokozatos barnulást rövid időn belül, amely hosszú távon kitart majd.

barnulás

A napozó termékek piacán az egyik legjobb minőségű márka a Lancaster, amely már több éve nemcsak a káros napsugarak elleni védelemre összpontosít, hanem a bőr regenerálására és hidratálására is. Nemrégiben rukkoltak elő egy forradalmi újítással, az ún. infravörös technológiával, amelyre a Sun Beauty és Sun Sport kollekciókat alapozták. Ez az egyedülálló technológia útját állja az infravörös sugaraknak két módon: megállítja azt a bőr felszínén és neutralizálja a káros szabadgyököket, amelyek az infravörös sugarakat keltik. Mindemellett a Lancaster termékek természetes komplex kivonatokat tartalmaznak (aloe vera, panthenol, bisabolol, alantoin, görögdinnye és hasonlók), melynek köszönhetően (az egészséges barnuláson kívül) hidratálja, enyhíti, táplálja és megnyugtatja a napsugárzástól irritált bőrt. Az egyedülálló, barnulást elősegítő komplexum biztosítja Önnek a gyönyörű, egyenletes és hosszan tartó barnulást. Élvezze a napsütést aggodalom nélkül a Lancaster kozmetikumokkal, melyek igazán erős védelmet és ápolást nyújtanak bőrének a napsugárzás ellen.

Ezeket muszáj kipróbálnia!

Lancaster Sun Beauty napozó tej

Amennyiben szeretne a napon relaxálni, keresse a Sun Beauty kollekció termékeit. Próbálja ki például a Lancaster Sun Beauty napozó tejet. Ez a készítmény nemcsak az infravörös technológiának köszönhetően védi bőrét a napsugárzás ellen, de biztosítja a barnulás természetes hatását is, amely a Tan Activator komplexumnak köszönhetően gyors és hosszan tartó hatást nyújt. Ez a napozó tej nagyon gyengéd, nagyszerűen felszívódik és a napozás során is hidratálja a bőrt. Véd nemcsak a napsugarak ellen, de a bőröregedés ellen is, amely gyakran felgyorsul a napozástól.

Lancaster Sun Sport

Azok számára, akik szabadidejüket aktívan szeretik tölteni, a Lancaster Sun Sport napozó készítmények a legmegfelelőbbek. Ez a kollekció szintén az infravörös technológiával, ill. egy ún. Wet Skin alkalmazással készült, amely lehetővé teszi vizes bőrre való felvitelét. A szórófejnek köszönhetően könnyen és gyorsan applikálható, azonnal felszívódik és nem hagy nyomot. Ez a napozó spray elérhető SPF 15 és SPF 30 változatban is. Szüksége van egy olyan készítményre, amely hosszantartó hatást nyújt nehéz fizikai erőfeszítés közben is? Akkor próbálja ki a Lancaster Sun Sport gél SPF 20 -at, amely kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy valóban sokáig védelmet nyújtson, víz- és homokálló, könnyen applikálható és azonnal felszívódik, nem kell feleslegesen várakoznia.

Lancaster Sun Age Control napozó krém

Ahogy már tudjuk, a napsugarak nagyon károsan hatnak az arcbőrre, valamint a gyakori napozás meggyorsítja a bőr öregedését és a ráncok kialakulását. Ezért Lancaster létrehozta ezt a speciális krémet, amely mindenekelőtt az arcbőr, dekoltázs, kezek védelmére való, hiszen ezek a területek azok, melyek a leginkább érintettek. A Lancaster Sun Age Control egyedülálló összetételének köszönhetően nemcsak a napsugarak ellen, hanem a bőröregedés ellen is harcol, csökkenti a ráncok láthatóságát. Ezzel a készítménnyel nyugodtan napozhat!

Lancaster Tan maximizer nyugtató hidratáló krém az arc és a test barnaságának megőrzéséért

Amennyiben bőréről nemcsak napozás alatt, hanem utána is gondoskodni szeretne, próbálja ki Tan Maximizer kollekció termékeit. Nemcsak nyugtatja és hidratálja a bőrt, de kiemeli és meghosszabbítja barnaságát is. Így hosszabb időre megőrizheti természetes hatású barna bőrét, mely ellenállhatatlanná válik. Választhat az arcra, illetve az egész testre alkalmazható termékek közül.

Kezdjen el tehát gondolni a nyárra, és szerezze be Lancaster kozmetikumait, melyek biztosítják az egészséges barnulást az infravörös technológia fokozott védelmével, amellett hidratálják a bőrt és megállítják a napsugarak által okozott bőr öregedését is. Bőre gyönyörű természetes barnasága hosszú távon kitart majd. Áldozzon tehát a minőségért, hiszen napozó készítmények esetében igazán kifizetődő!