Sminktrendek a vörös szőnyegről

cannes

Elérkezett a szépség és a művészet egy újabb ünnepe – a Franciaországban megrendezésre kerülő Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. A L’Oréal Paris márka, a rendezvény hivatalos partnereként, a vörös szőnyeg sztárjaival együttműködve választotta ki ezt a négy gyönyörű, a szezon trendjeinek megfelelő sminket.

Doutzen Kroes sminkje

Ez a smink mindenkinek jól áll. Csábító megjelenés, amelyet letisztult, mégis természetes szemöldök és a szemhéjon nude árnyalatú szemhéjpúder keretez. Kezdje világosabb árnyalattal a szemek belső sarkainál és finoman sötétítse az árnyalatokat a szem külső sarkai felé haladva, kerülje az éles vonalat vagy a túl erős átmenetet a színek között, a lágy eredményért. A szempillák tövénél húzzon vékony szemhéjtus vonalat és befejezésként vigyen fel szempillaspirált a dús hatásért. Hidratáló alapozóval tegye egységessé a bőrt és egy rózsaszínes arcpirosítóval varázsolja üdévé az orcáit. A természetes hatásért vigyen fel egy folyékony, fényesítő highlightert az orcákra, az arccsontok fölé, az orr középső részére és az ajka fölé a smink gyönyörű kiegészítéséért. Ajkára barackos, nude árnyalatú ajakrúzst használjon.

Javasolt termékek (a L'Oréal Paris-tól):

 • Arcbőr: True Match alapozó, True Match Le Blush arcpirosító, Glow Mon Amour folyékony highlighter
 • Szemek: La Palette Nude szemhéjpúder paletta, Tattoo Signature szemhéjtus, Paradise Extatic szempillaspirál, Paradise Extatic Pomade szemöldökgél
 • Ajak: Color Riche Balmain ajakrúzs (246 Confession árnyalat)

Thylane Blondeau sminkje

“Mintha így ébredtem volna” stílusú smink, amely minden nőnek jól áll, aki természetesen gyönyörű szeretne lenni, minden helyzetben. A világos, ragyogó smink egy bőregységesítő BB krémmel kezdődik. Folytassa a szemek belső sarkának, az orcáknak és az arc központi részének a ragyogóvá tételével. Ha pedig valóban ragyogni szeretne, használjon folyékony highlightert az orcáin és rögzítse highlighter púderrel. Ennek a lágy és finom sminknek a befejezéseként a szempilláira vigyen fel egy kevés fekete szempillaspirált.

Javasolt termékek (a L'Oréal Paris-tól):

 • Arcbőr: Bonjour Nudista BB krém, Glow Mon Amour folyékony highlighter, La Vie En Glow paletta
 • Szemek: La Palette Nude szemhéjpúder paletta, Volume Million Lashes szempillaspirál

cannes-i smink

Julianne Moore sminkje

Ha nem kedveli a szemhéjpúdert, de mégis elegáns megjelenést szeretne, próbálja ki ezt, az amerikai filmsztár által ihletett, kifinomult sminket! Szánjon időt a bőr megfelelő egységesítésére – használjon könnyen eloszlatható korrektort az esetleges bőrhibák elfedéséért. Rögzítse a T-zóna alapozását púderrel, majd használjon egy kissé sötétebb színt az arccsontok alatt, a vonásai hangsúlyozásáért. A maszk és természetellenes hatás ellen, használjon arany árnyalatú, folyékony highlightert az orcákon és az arccsontok felett. Szemeit keretezze vastagabb, fekete tusvonallal, amelyet húzzon kicsit tovább a szeme külső sarkánál a macskaszem hatásért. A szemei sminkjét egészítse ki egy leheletnyi, mélyfekete szempillaspirállal. Nagyszerű befejező lépés ehhez a sminkhez egy finoman csillogó, nude árnyalatú ajakrúzs.

Javasolt termékek (a L'Oréal Paris-tól):

 • Arcbőr: True Match alapozó, True Match The One korrektor, True Match arcpúder, True Match Blush arcpirosító, True Match Highlighter
 • Szemek: Superliner Perfect Slim szemhéjtus, Volumissime Royale szempillaspirál
 • Ajak: Color Riche Shine ajakrúzs (112 Only in Paris árnyalat)

Aishwarya Rai sminkje

Ez a vörös rúzs által uralt smink nagyszerű különleges alkalmakra, de akár olyan hétköznapokra is, amikor ki szeretne tűnni a tömegből. Az erős színű, feltűnő ajak mellett fontos, hogy az arcbőr valóban gyönyörű legyen. A tartós hatásért báziskrémmel kezdje a sminkelést, amely lehetővé teszi az alapozó könnyebb felvitelét, majd válasszon közepes vagy erős fedésű alapozót. Egy finom réteg, rózsaszínes árnyalatú, nude szemhéjpúderrel a szemei mindenkit lenyűgöznek majd főként, ha vízálló, hosszabbító szempillaspirállal keretezi. A smink befejező lépése a jellegzetes, áttetsző szemöldökformázóval rögzített szemöldök, ami a szokásosnál lehet egy kicsit erősebb. 

Javasolt termékek (a L'Oréal Paris-tól):

 • Arcbőr: Infaillible báziskrém, Infaillible 24H alapozó
 • Szemek: La Palette Rose szemhéjpúder paletta, False Lash Superstar Xfibre Xtreme Resist szempillaspirál, Brow Artist Genius szemöldökszett
 • Ajak: Color Riche Matte Obsession ajakrúzs (347 Haute Rouge árnyalat)

cannes-i smink