Sminktrendek a Párizsi Divathétről

 párizsi divathét

Szeptember 25-én kezdetét veszi a Párizsi Divathét, ahol többek között olyan neves tervezők ruhakölteményeit csodálhatjuk meg, mint Christian Dior, Vivienne Westwood, vagy Isabel Marant.
Az eseményre való hangolódásként a rendezvény hivatalos smink támogatója, a L’Oréal Paris négy különleges, ragyogó sminktrendet választott ki, melyekről Renáta, a márka sminkmestere fog a továbbiakban beszélni.
Tekintse meg a sminktrendeket, melyek uralni fogják ezt a divathetet!


Dögös party smink:

Első lépésként vigyen fel egy, a bőrtónusához illő, folyékony, hidratáló alapozót arcbőrére és egyenletesen oszlassa el. Szemeit egy vastagabb, fekete tusvonal segítségével tegye hangsúlyossá, amelyet húzzon kicsit tovább a szeme külső sarkánál a cicás hatás eléréséért. Ezt követően használjon kétfázisú szempillaspirált, az optikailag dúsabbnak és hosszabbnak tűnő pillákért.
A még ragyogóbb megjelenésért arca legszebb vonásainak kiemelésére használjon highlightert. Végezetül koronázza meg sminkjét egy vadabb, tűzpiros árnyalatú rúzzsal.

party smink

Javasolt termékek (a L'Oréal Paris-tól):
arc: True Match folyékony alapozó, Glow Mon Amour pipettás highlighter
szemek: False Lash X Fiber Xtreme szempillaspirál, Paradise Extatic Pomade szemöldökformázó gél, Paris Paradise Extatic Kajal fekete szemhéjtus
ajak: Color Riche Shine ajakrúzs (350 Insanesation árnyalat)

Nude smink:

A nude smink trendje még mindig töretlenül hódít, Tökéletes választás, amennyiben ragyogó, mégis természetes, visszafogott megjelenést szeretne a mindennapokban.
A nude smink elkészítéséhez is elengedhetetlen az alapozás. Fontos, hogy olyan terméket válasszon, amellyel bőre megőrzi természetes megjelenését, maszkhatás nélkül. Orcáit egy leheletnyi pirosító használatával emelje ki. A szemöldök keretet és karaktert ad az arcnak, így fontos, hogy annak formázására is kellő figyelmet szenteljünk, még egy természetes smink esetén is. Szemei kiemelésére használjon világosabb, barnás árnyalatú szemhéjpúdert, illetve szempillaspirált. Megjelenését még ragyogóbbá teheti, ha egy kis highlightert visz fel az arccsontok fölé, az orr középső részére és az ajka fölé. Ajkait nude árnyalatú rúzzsal ékesítse.

nude smink

Javasolt termékek (a L’Oréal Paris-tól):
arc: True Match alapozó, Life's a Peach pirosító, La Vie En Glow highlighter paletta
szem: Brow Artist Micro Tattoo szemöldök fixáló, La Petite Palette Optimist mini szemhéjfesték paletta, False Lash X Fiber Xtreme Black szempillaspirál
ajak: Color Riche Balmain Paris ajakrúzs (Urban Safari árnyalat)

„No makeup” smink:

A „no makeup” trend lényege, hogy minél kevesebb termék használatával olyan láthatatlan sminket varázsoljon magának, amellyel megjelenése természetesen ragyogóvá és üdévé válik.
Első lépésként vigyen fel egy könnyed állagú, színezett hidratálót, BB krémet. A természetes csillogásért hangsúlyozza arccsontját, az orr vonalát és a szemöldök alatti területet egy kevés highlighterrel. Szemei természetes kiemelésére bátran használjon szempillaspirált.

no makeup smink

Javasolt termékek (a L’Oréal Paris-tól):
arc: Bonjour Nudista BB krémGlow Mon Amour pipettás highlighter
szem: Paradise Extatic szempillaspirál,
ajak: Color Riche Shine ajakrúzs (352 #Beautyguru árnyalat)

Vad színek a szemhéjon:

Ennek a sminknek középpontjában a szemek hangsúlyozása áll. Fontos, hogy olyan szemhéjpúdert válasszon, amely az Ön színtípusához a legjobban illik. Ecset segítségével élénk színű szemhéjpúdert vigyen fel szemhéjára a belső szemzúgtól majdnem egészen a szemöldök vonaláig. A még csábítóbb tekintetért satírozza szeme külső sarkánál egy kicsit tovább. Élénk szemsminkjét fekete szempillaspirál használatával teheti teljessé.
Ajkaira nude árnyalatú rúzst használjon.

vad színek a szemhéjon

Javasolt termékek (a L’Oréal Paris-tól):
arc: Infallible 24H Freshwear folyékony alapozó, La Vie En Glow highlighter paletta
szemek: Berry Much Love szemfesték palettaParadise Extatic szempillaspirál
ajak: Infaillible 24H folyékony ajakrúzs (111 árnyalat)