Sminkalap – trükkök a tartós sminkeléshez

Tökéletes sminkre vágyik, mely egész napon át tart, de a használt make-up csak egy pár órán át tartós az arcán? Naponta többször kell frissítenie a sminkjét és az elkenődött szemhéjfestékét? Ezt a problémát egyszer és mindenkorra megoldhatja – hála olyan speciális sminkalapok használatának, melyek nemcsak tökéletesen tartják a sminkjét reggeltől estig, hanem hozzájárulnak a tökéletes külleméhez és könnyedén eltakarják a bőr minden apró hibáját.

Legyen egész napon át tökéletes a bőre!

A sminkalap a krém és a make-up közé kerül. Az ujjai segítségével applikálhatja az arcra, és a make-up használata előtt ajánlott 1-2 percet várni. A sminkalap általában színtelen, kellemes textúrájú, könnyebben kenhetővé teszi a make-up -ot és tartóssá teszi a sminkjét. Továbbá a sminkalapnak további érdekes tulajdonságai vannak, mint például: kisimítja a ráncokat, matt hatás vagy összehúzza a kitágult pórusokat. Használata után a bőre élénk és fiatalos hatású lesz. A sminkalap applikálását követően a bőre tökéletesebb lesz, mint előtte, valamint használhatja azokon a napokon is, mikor make-up nélkül szeretne kint tartózkodni. Ne feledjen el viszont mindig krémet használni alá, mert általában a sminkalapok nem tartalmaznak semmilyen tápláló anyagokat.

make-up krém alap

Az Notino.hu weboldalon több sminkalap közül is válogathat. Ennek köszönhetően minden hölgy kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. Nagyszerű tipp például a Dermacol Pearl Energy sminkalap a fáradt bőrre gyöngy kivonattal, mely élénkíti a bőrt és új energiával látja el. Szintén kipróbálhatja a lifting hatású Collistar Fondotinta sminkalapot, vagy például a Dermacol Matt Control matt hatású sminkalapot, mely azon kívül, hogy fixálja a sminket még képes meggátolni az átlagon felüli faggyútermelést és csökkenti a kellemetlen fénylő arcbőr hatását.

baze derma

Sminkalap a szemhéjfesték alá – intenzív színek és hosszan tartó smink!

Sminkalapot nemcsak a make-up alá gyártanak, hanem a szemhéjfestékek alá is. Ennek köszönhetően könnyedén elkerülheti a szemhéjfestékek elkenődését. A sminkalappal olyan hatást kelt majd, mintha frissen készült sminkje lenne, és tekintete egész napon át szexi marad! Kis mennyiségű sminkalapot az ujjai segítségével vigye fel a tiszta szem körüli bőrre, majd folytassa a sminkelést hagyományos módon. A sminkalap arra is használható, hogy egységesítse a szem körüli bőr árnyalatait. Elfedi a bőr tökéletlenségeit és kisimítja azt. A sminkalap használatával könnyebben felvihető a szemhéjfesték, mely még intenzívebb és élettel teli lesz. Továbbá nem szárítja ki a bőrt, alkalmas a kontaktlencsét viselőknek is. Ajánlhatjuk például a biszabol származékot tartalmazó Artdeco Eye Shadow Base szemre való sminkalapot, mely megnyugtatja a bőrt és semlegesíti a szemhéj vörös tónusait. Az Illuminating Eye Base sminkalapot szemhéjfesték alá a fényűző diegodallapalma márkától, mely gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz a tökéletesen tündöklő tekintetért.

A make-up vagy a szemhéjfesték alá való sminkalapot nagyon könnyen eltávolíthassa a sminkeltávolító készítmények vagy sminkeltávolító papírtörlő segítségével.