Smink az utazásokra? Egy sminkpalettával! Hogyan?

Javában zajlik a nyaralási szezon, amit a szükséges vásárlás és csomagolás előz meg. Mivel soha nem szabad megfeledkezni a szépítkezésről, van egy jó tippünk - multifunkcionális sminkpaletta, ami nemcsak időt, de helyet is megtakarít a bőröndjében!

sminkelés

Utazási Hawaii sminkpaletta a TheBalm márkától

Ez a csodálatos paletta pirosítót, ragyogó nude szemhéjfestéket, csillámló szemhéjpúdert és egy matt fekete szemhéjpúdert tartalmaz. Ez minden, amire a nyaralás során szüksége lehet. Nézze meg Iris, az iparfümeria.hu sminkesének tippjeit, hogyan kell ügyesen elkészíteni a nappali és az esti sminket, paletta és egy szempillaspirál segítségével.

tbahaww keys

Finom nappali smink

1. lépés

Az egész szemhéjra a szemöldök irányába világosító nude szemhéjpúdert viszünk fel. A műveletet például a da Vinci Classic szemhéjecset könnyítheti meg. Az árnyalatot rövid és finom mozdulatokkal vigyük fel, hogy a szín tökéletesen fedjen, és szépen tartson. Az én kis trükköm: A szemhéjpúderek tartósságának meghosszabbítása érdekében, fontos szemhéj alapozót alkalmazni. Alkalmazás előtt dörzsölje át vele az egész szemhéjat egészen a szemöldökig. Megfelelő szemhéjalapozó például a theBalm Put A Lid On It.

2. lépés

Matt-sötét színárnyalat segítségével létrehozzuk a szemkontúr vonalát, amivel kiemeljük a szemet. Tökéletes munkát végez a  da Vinci Classic szögletes szemkontúrecset. Természetes sörtéjű, nagyon szépen tartja az árnyalatot, formáját úgy tervezték, hogy könnyen teremtsen vékony kontúrt. Tippem: Vigye fel a színt kis ecsetvonásokkal a belső szemzugtól, a külsőnél pedig másolja a szem kontúrját. Így szép és pontos vonalakat érhet el.

3. lépés

A szempillákat kifestjük a hagyományos módszerrel. Ha szeretnénk csábító pillákat varázsolni, azt ajánlom, használjon pillagöndörítőt. A legvégén pirosítót viszünk fel. Ideális pirosítóecset a sarkított formájú, mint a Da Vinci Classic. Hogyan kell helyesen alkalmazni a pirosítót? Ez nagyon egyszerű. Mosolyogjon a tükörben. Az orcák ilyenkor szépen megmutatkoznak. Kezdje az ecset húzásával az orcákon (almácskákon), és húzza kifelé az arcvonal mentén úgy, hogy a pirosító színe az arc széléhez érve elhalványuljon. Ez lehetővé teszi, hogy az arc természetesnek tűnjön. Kész is a gyönyörű nappali smink!

vysledek

Esti smink

1. lépés

A belső szemzug ragyogásáért alkalmazzon csillogó nude szemhéjpúdert, egészen a szem közepéig. Ismét hasznalhatja a da Vinci Basic szemhéjpúderecsetet.

2. lépés

Szemhéjközéptől kifelé vigyen fel csillogó szemhéjpúdert. Erre a finom műveletre használhatja az ecsetet, az előző műveletből, vagy speciális ecsetet  a da Vinci Classicot, amellyel az átmeneteket egyszerű elővarázsolni. Az én kis tippem: Szemközéptől lazán nyomja a kefét kifelé. Így a sötét intenzitású színtől egészen a legvilágosabb árnyalatú színig el lehet érni.

3. lépés

Ezután a külső szemzugra, csak egy apró részre, puha ecsettel, ütögető mozdulatokkal matthatasú sötét szemhéjfestéket viszünk fel. Ezt használjuk a szemek kiemelésénél is, a szemzug belső sarkától az alsó szempillák vonalán. Használhatunk pontosabb ecsetet, da Vinci Classic ferde szemkontúrceruza.

 

4. lépés

Végül kifestjük a pillákat, az orcákra pirosítót viszünk fel, a módszerrel, ahogyan azt az előző sminkelésnél leírtuk, és kész. Így a strandi bulik királynője lesz. Ezt a  szép és gyors sminket, szinte mindenki el tudja készíteni. 

Ezt a  szép és gyors sminket, szinte mindenki el tudja készíteni.  Bármilyen kérdése vagy javaslata van a következő részhez, írjunk nekünk bátran.

vetsi zaber

Iris, az iparfümeria.hu sminkese - Europark bevásárlóközpont, Prága

Fotó: Andrew Suk

Modell: Modellezés Ügynökség Fresh Face

Dalma