Rózsaszín körmök 6-féle módon

Rózsaszín körmök

A rózsaszín körömlakkról talán a klasszikus francia manikűr jut eszébe, ami már köztudottan túlságosan retró. A rózsaszín körmök azonban még egyáltalán nem mentek ki a divatból. Válasszon egy stílusos színárnyalatot az óriási választékból, játsszon egy kicsit a részletekkel, és máris kész az igazán sikkes manikűr. Ráadásul a rózsaszín semleges szín, így bármilyen outfithez illenek ezek a körömlakkok. Nézze meg milyen TOP 6 stílust választottunk mi.

Finom ombre

Kombinálja a rózsaszínt egy kis fehérrel másként és próbálja ki a visszafogott ombrét. Hogyan? Vigyen fel a köröm alsó részére Nails Inc. Gel Effect rózsaszín körömlakkot Mayfair Lane színben. Alkalmazza a köröm feléig és fogjon egy szivacsot. Vigyen fel rá vékonyan fehér körömlakkot és kezdje rétegezni a köröm felső felére. Ennek az egyszerű módszernek köszönhetően a két lakk szépen összefolyik és létrejön a várva várt ombre-hatás. A tökéletes manikűr érdekében száradás után a színes lakkokra vigyen fel vékony rétegben fixáló átlátszó lakkot.

Ombre körömlakk

Egyszínű manikűr

Ha nagyon hektikus napja lesz és nincs ideje a hőstettekre, felejtse el a díszítést, és válasszon egyetlen tökéletes színt. Az egyszerű, világos rózsaszínre lakkozott körmök mindig remekül mutatnak. Ne feledje, hogy a világos színeknél minden kis hiba jobban látszódik, ezért óvatosan és egyenletesen rétegeljen. A tökéletes eredményért válassza a Collistar Oil Nail Lacquer lakk Rosa Cipria színárnyalatát két rétegben.

Egyszerű manikűr Collistar körömlakkal

Arany kiegészítők

Ha azt szeretné, hogy körmei biztosan felkeltsék a figyelmet, hívja segítségül az aranyszínű lakkokat vagy az aranyszínű manikűrmatricákat. Az arany és a rózsaszín kombinációja ugyanis mindig főnyeremény. A többi már csak az Önnek tetsző részleteken és az ihleten múlik.

Alapként használja a Lancôme Le Vernis Flaneuse színét. Hagyja alaposan megszáradni, hogy ne kenődjön el az aranyszínűvel, amikor rá kerül a sor. Milyen legyen a díszítése? Valóban egyszerű, de mégis eredeti megoldás két hegyes vonalat húzni a dekorecsettel. Ez a manikűr ennél az egyszerű szimmetrikus alakzatnál többet nem is igényel. Már csak Önön múlik, hogy hány körmére rajzolja meg ezt az arany mintát.

Manikűr arany dísszel

Jellegzetes, élénk színek

A sötétebb rózsaszínre is vállalkozik? Miért is ne? Tegye még szexibbé a körmeit a Sally Hansen Complete Salon Manicure gélhatású körömlakk Back to the Fucshia ellenállhatatlan színével. A tökéletes eredményért vigye fel két rétegben, és hagyja tündökölni gélhatású körmeit.

Élénk körömlakk

Csillogjon-villogjon

Akármilyen gyűrűt is hord, a legstílusosabb a kezén akkor is a rózsaszínű csillámporos körmök lesznek. Ráadásul a tündökléshez egy teljesen egyszerű módszer vezet. Alapként vigye fel a NOBEA Day-to-Day körömlakk Pink Rosé színét a körmök teljes felületére és várja meg, amíg megszáradnak.

Ezután vegye elő az aranyszínű lakkot és a dekorecsetet. Tegyen a körmök hegyére apró cseppeket és rétegelje őket egymásra. Így a lakk nem lesz egységes felületű, hanem érdekes struktúra alakul ki. Az átmenet természetesebbnek tűnik, ha tesz még néhány cseppet itt-ott kisebb mennyiségben egy kicsit lejjebb is, kb. a körmök feléig. Hagyja újra megszáradni, majd vigyen fel még egy réteg átlátszó körömlakkot is.

Csillogó körömlakk a Nobeával

Játékos Valentin-napi körmök

A rózsaszín egyenesen kínálja magát, hogy bájos Valentin-napi körmöket varázsoljon velük. Ha egyszerű vagy semleges tónusú outfitet tervez, akkor a játékos manikűr nem tűnik majd giccsesnek, épp ellenkezőleg, kiválóan feldobja az egész megjelentését.

Használja alapnak az Essie Nails körömlakk Mademoiselle színét – vigye fel vékony rétegben és hagyja megszáradni. Majd ismét vegye elő a dekorecsetet és az Essie Nails Really Red lakkját. Óvatosan mártsa a lakkba és rajzoljon szívecskéket a körmök teljes felületére. Javasoljuk a kisebb szívecskéket, érdekes módon nem is olyan nehéz őket megrajzolni – így nem kell annyira a tökéletes formára koncentrálni, ami a nagyobbaknál jobban feltűnne. Ha teljesen megszáradt, vigyen fel egy réteg átlátszó lakkot is... Aztán élvezze a szépséges Valentin-napot!

Valentin-napi manikűr

Önnek melyik manikűr tetszett legjobban? A rózsaszín géles körmök, az ombre vagy az aranyozott részletek? Már csak Önön múlik, de ne feledje, egyetlen lakk sem mutat jól ápolatlan kezeken. Legyen Önnél mindig egy Notino Joy Collection manikűrszett.