Parfümök horoszkópunk alapján

A megfelelő illat választásánál nemcsak azt vesszük figyelembe, hogy milyen alkalomra vásároljuk, hanem kedvünk, temperamentumunk vagy életfilozófiánk szerint is válogatunk. Az már közismert, hogy az alaptermészetünket befolyásolja a csillagállás, melyben megszülettünk. Érdekli Önt, hogy melyik csillagjegyhez melyik parfüm illik, vagy esetleg nem tud parfümöt választani szeretteinek? Merítsen ihletet a következő cikkünkből, melyben nagyszerű női parfüm tippeket talál, melyek érdekelhetik Önt is!

Parfümök horoszkópunk alapján

Bak

A Bak csillagjegyben született hölgyek nagyon praktikusak, türelmesek és nagyra törők. Szeretik a szép megjelenést és a fényűzést. Bár néha nagyon megközelíthetetlennek tűnnek, de a kemény felszín mögött egy törékeny és érzékeny lélek rejtőzik. Az elegáns Bak hölgyek az illat választásában is nagyon igényes. A tökéletesen pontos parfümök felelnek meg nekik, mint például az Armani Emporio Diamonds vagy a Versace Yellow Diamond. A rejtett szenvedélyt a Givenchy Hot Couture illat fejezi ki, mellyel nagyszerűen fogják magukat érezni és rendkívül nőiesek lesznek.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyben születettek szeretik a változatosságot és mindig valami újat keresnek. Függetlenek, figyelmesek és nagyon kreatívak. Sportos beállítottságúak, és környezetükre inspirálóan hatnak. Az illat választásánál a felszabadult és friss parfümök jöhetnek szóba, melyek tele vannak energiával. Ilyen például a Davidoff Cool Water Woman, mely jellemzi a független szenvedélyes nőt. A Vízöntő kötetlen lelkét nagyszerűen kiemeli az egyedi Armani Acqua di Gioia illat, vagy az eredeti és időn túli illat, a Calvin Klein CK One.

Halak

Az álmodozó és romantikus Halak nagyon érzékenyek és gazdag fantáziával rendelkeznek. Rendkívül kreatívak és művészi tehetségük van. Néha szívesen bezárkóznak a gazdag belső világukba, és álmodnak az igaz szerelemről. A Halak csillagjegyben született hölgyekhez leginkább a tiszta friss parfümök illenek, kis romantikus beütéssel és nagyon finom aromával. Ilyen például a Laura Biagiotti Laura, Calvin Klein Eternity Acqua for Her vagy a frissítő és diszkrét illat, az Elizabeth Arden Green Tea, melynek tónusai nagyon kellemesek és lelkesítőek.

Kos

Temperamentumos, bátor és erős – ilyenek a Kos csillagjegyben született hölgyek. A makacs és rendíthetetlen jellemüknek köszönhetően sikerül elérniük a céljaikat. A Kos csillagjegyűeket nagyszerűen kiegészítik az energikus és szenvedélyes illatok, melyek felkeltik a környezetük figyelmét. Megfelelő tipp a   frissességgel és energiával töltött illat, a Davidoff Cool Water Game, mely tökéletesen illik a sportos lélekhez. A Carolina Herrera 212 Sexy vagy a Moschino I Love Love illatok kiemelik az érzéki és szenvedélyes jellemét, mely eredeti és néha sokkoló.

Bika

A Bika szenvedélyes, ínyenc, nyugodt és egyidejűleg igényes természetű. A Bika csillagjegyben született hölgyek elvarázsolóak, szeretik a fényűzést, mindent ami nem mindennapi, érdekes és titokzatos. E csillagjegy szülötteinek felkelti az érdeklődését a csábító esszenciája a bódító Hugo Boss Deep Red illatnak, vagy a különleges érzéki tónusai a Cacharel Amor Amor parfümnek, esetleg a nagyon elegáns és kifinomult Gucci By Gucci, melynek nagyon nőies és csábító hatása van.

Ikrek

Kötetlen, találékony és társasági hölgyek akik az Ikrek csillagjegyben születtek, imádják a nem várt meglepetéseket és a különleges ötleteket. Képesek lelkesedni sok dolog iránt és nagy az érdeklődési körük. A különféle hangulataikat és érzéseiket nem lehet egyféle típusú illattal kifejezni. Felkelthetik érdeklődésüket például a friss és energikus tónusok a csábító Hugo Boss Boss Orange illatban, esetleg az eredetisége és az ötletessége a Diesel Fuel for Life Femme parfümnek vagy a Dior Addict Sensuelle kötetlen érzékisége.

Rák

A Rákokról már köztudott, hogy az érzékenységüket titkolják a világ elől, és igyekeznek zárkózott, szuverén egyénnek tűnni. A Rák csillagjegyben született hölgyek a megérzéseikre hagyatkoznak, nagy képzelőerejük van, és mindennél jobban szeretik a családjukat és az otthonukat. Ebből kiindulva nekik romantikus, nyugodt és játékos szeretettel teli illatot ajánlunk. A Rákok a mezei virágok, rózsa, szantálfa, vanília vagy mandarin illatokat részesítik előnyben. Ideális parfüm a szeretettel teli Rákok számára például az érzéki Lanvin Rumeur, a szerelmes Lancome Tresor in Love vagy a játékos Versace Bright Crystal illat.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyben született emberek ismertek az alkotó természetükről, vezető képességeikről, magabiztosságukról, vágyukról a figyelem központjában lenni és a fényűzés szeretetéről. Ezen kívül igen nagyvonalúak és figyelmesek másokkal szemben. Az Oroszlán hölgy nagyon odafigyel a küllemére, éppen ezért nem elégszik meg valami mindennapi parfümmel. Az Oroszlánoknak és azok szenvedélyes természetének az orientális illatok alkalmasak, melyek csábító virágok tónusait tartalmazzák. A parfüm, mely tökéletesen jellemzi az Oroszlán temperamentumát, például a Calvin Klein Contradiction, a Roberto Cavalli for Women vagy az Armani Mania for Woman.

Szűz

E csillagjegy szülöttei nagy figyelmet fordítanak a rendre és a tisztaságra. Szívesen hagyatkoznak saját magukra és követik a józan eszüket. Szintén nagyon dolgosak és okosak. A Szüzek tökéletesen megtervezik minden lépésüket, és mindig a lehető legjobban szeretnének kinézni. Leginkább a friss és tiszta illatok alkalmasak nekik, mint például a kifinomult és elegáns Bvlgari Omnia Crystalline parfüm, az ötletes Chloé Chloé, mely a tökéletes hölgyeknek készült, esetleg a különlegesen tiszta és bódító DKNY Pure Verbena.

Mérleg

A Mérleg csillagjegyben született hölgyek a harmóniát és a nyugodtságot szeretik maguk körül. Nagyon barátságosak és társasági lények. E csillagjegy szülötte csábító, érzékeny és elegáns. Az életben mindig az arany középutat keresi, a parfümök közül a könnyed és optimista illatokat részesíti előnyben, melyekben nem hiányozhatnak a virágos és fás tónusok. A Mérleg csillagjegyűeknek lett megalkotva a Lancome La Vie Est Belle illat, mely jellemzi az élet örömét és a választás lehetőségét. Szintén nagyszerű illat ennek a csillagjegynek a Dior J'adore vagy a Calvin Klein Eternity.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyben született? Akkor minden bizonnyal imádja a rejtélyeket és a titokzatos dolgokat. Ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy a Skorpió hölgyek a titokzatosságukról, kiszámíthatatlanságukról és a megbabonázó tekintetükről ismertek. A Skorpió csillagjegy szülötte magabiztos, szenvedélyes, és nem okoz neki gondot elérni a célját. A bódító illatokat keresik, melyek érzéki gyümölcs esszenciákat és csábító virágok illatait tartalmazzák. Kétségkívül megfelelő illat a Skorpiónak a Lancome Hypnose, a szenvedélyes és megalkuvást nem tűrő Dior Poison illat vagy a titokzatos Givenchy Ange ou Démon.

Nyilas

A független és barátságos Nyilas hölgyek imádnak szabadon utazgatni. Szívesen fedeznek fel újdonságokat, és szélesítik látókörüket. Nem szeretnek unatkozni, nagyon aktívak és optimisták. A Nyilas csillagjegyű hölgyek az ötletes eredeti illatokat kedvelik, melyek kivételesek a tisztaságuknak hála, és a nem ismert messzeségek varázsát rejtik magukban. Ilyen például a Kenzo Jungle Élephant, a Shiseido Zen vagy a nyári Salvatore Ferragamo Incanto Shine illat, mely tele van a fantáziát életre keltő, jó kedvre derítő és életkedvet adó lédús gyümölcsökkel és virágos tónusokkal.