Parfüm tippek Skorpióknak

skorpió

A Skorpió a víz elem hatása alatt álló nyolcadik állatövi jegy. A Skorpiók képesek megérezni másokat és ők maguk is rendkívül érzékenyek. A jegy a szülöttjeit minden vonzza, ami rejtve van. Ez az oka annak többek között, hogy átlátják a rejtélyeket. Nehéz a Skorpiók előtt bármit is titokban tartani, de ők maguk nem szívesen mutatkoznak meg másoknak. Ritkán ismerhető fel, hogy mi zajlik bennük. Közeli áll hozzájuk az ezotéria, de a szexualitás is. Gyakran foglalkoztatja őket a halál gondolata, hiszen azt is titkok övezik. Ellenállók és kiváló a regenerálódó képességük. Egyik előnyös tulajdonságuk az erős akarat.

A Skorpiók nem tudnak megbocsátani és bosszúállók. Mivel képesek ráérezni arra a helyzetre, melyben a legnagyobb fájdalmat okozhatják célpontjuknak, a megtorlásuk mindig célba talál. Tovább bonyolíthatja a helyzetet, hogy a világ számukra vagy fekete, vagy fehér. A Skorpiók néha hajlanak a féltékenységre és a manipulálásra.

Egyértelmű, hogy a Skorpiónak is a pozitív tulajdonságaikra és képességeikre kell összpontosítaniuk. Ugyanakkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gyengeségeiket sem, amelyeket alaposan meg kell ismerni és igyekezni kell a lehető legjobban kezelni. Ez különböző módokon érhető el. Az egyik lehetőség az ideális parfüm megválasztása. Az illatban ugyanis a viselőjét támogató energia rejtőzik.

Parfüm tippek a Skorpió jegyében született hölgyek számára

A Skorpió jegyben született nőket titokzatos mágneses kisugárzás veszi körül, melyet a Tom Ford Black Orchid parfüm még tovább erősít. Eszenciája továbbá növeli a csáberőt, játékosságot és az élet által elé tárt minden új és érdekes dolog utáni vágyat.

Az exkluzív Yves Saint Laurent Black Opium parfüm lehetőséget kínál arra, hogy még többet mutasson meg a világnak a Skorpióknál mélyen rejtett női világból. Ezzel magára vonja környezete figyelmét és több alkalma nyílik teljes odaadással élvezni az életet. Az eszenciáját az érzékiség hatja át, ami nélkül egyetlen Skorpió jegyű nő sem képes meglenni.

parfümök

Parfüm tippek a Skorpió jegyében született férfiak számára

A Skorpió férfiak teljes életre és a rejtelmek feltárására vágynak. Ehhez gyakran le kell küzdeniük bizonyos határokat. Hugo Boss Hugo Man Extreme parfümje pont erre hangolja rá. Illata férfiasságát és karizmáját is kiemeli. Ezzel a parfümmel mindig frissnek és szabadnak érzi majd magát.

Az éjszaka a legtöbb Skorpió természetes közege, mely lehetővé teszi számukra, hogy megmutassák igazi arcukat. Az éjszakában beteljesedhetnek vágyaik és érzéki ábrándjaik. Ezen a hullámhosszon működik a Hugo Boss Bottled Night parfümje is. Az ananász, citrom, szantálfa és mandula illatát tartalmazza. Ezzel a parfümmel soha nem fog unatkozni, és mindig valami izgalmas vár majd önre.