Parfüm tippek Bak jegyben születettek számára

bak állatöv

A Bak a Föld elem hatása alatt álló tizedik állatövi jegy. Céltudatosság, gyakorlatiasság és kitartás jellemzi. A Bak jegyében született emberek nem adják fel céljaikat és képesek kivárni az eredményt. Viselkedésük leginkább komoly és megfontolt. A Bakokra legtöbbször nyugodtan rábízhatja magát. Szorgalmasak, de ugyanakkor becsvágyók is.

A Bakoknak is megvan a maguk gyengébb oldala, azaz kevésbé empatikusak és együttérzőek. A Bakok néha túl keményen és tapintatlanul viselkednek, és ezt környezetük elég rosszul tűri. Gondjaik lehetnek a nagyobb lazasággal, és nem feltétlen tekinthetők a legszórakoztatóbb társaságnak.

A többi jegyhez hasonlóan a Bakoknak is szükségük van a pozitív tulajdonságaik és képességeik megerősítésére. A gyengeségeiket viszont érdemes leküzdeniük, és amennyire csak lehet, felhagyni velük. Ennek több módja lehet. Az egyik lehetőség, hogy ideális parfümöt választanak maguknak. Az illatok ugyanis olyan energiát hordoznak, amely segítheti viselőjüket.

Parfüm tippek a Bak jegyében született hölgyek számára

A Bakok nem nagyon szeretnek kísérletezni, inkább a hagyományt részesítik előnyben és elvárják a minőséget. A világhírű Chanel márka tökéletesen teljesíti ezeket az elvárásokat. Kínálatából a Chanel Coco Mademoiselle parfüm illik a legjobban a Bakokhoz, mely támogatja a nőies természetességet és öntudatosságot. Eszenciája tökéletesen képes kifejezésre juttatni az Ön személyiségét.

chanel

Időnként minden nőnek jól áll egy kicsivel több romantika, lágyság és szerelem. A gyakorlatias és földes jegyű Bakra ez kétszeresen is igaz. Calvin Klein Eternity Moment parfümje pont ezt a célt szolgálja, és ezen kívül a nőiességét is támogatni fogja. Eszenciája licsit, bazsarózsát, málnát és a rózsafa kellemes illatát tartalmazza.

Parfüm tippek a Bak jegyében született férfiak számára

A becsvágyó Bak természetesen minden tevékenységében sikeres akar lenni. Ez viszont néha nagyobb mértékű eleganciát és úriemberi hozzáállást igényel. Ebben segíthet neki az Armani Eau de Cedre parfüm. Ez a minőségi parfüm citrusos-gyógynövényes illatot tartalmaz. Eszenciája a cédruson, kardamomon és a köményen alapszik.

A nagyobb mértékű felszabadultság és a saját megérzésre való támaszkodás pontosan az, amire egy Bak jegyében született férfinak időnként tényleg szüksége lehet. Ezért javasoljuk számukra Hugo Boss Boss In Motion parfümjét. További pluszt jelent, hogy támogatja a magabiztosságot és az aktív életet. Mi több, ez a parfüm munka- és munkaszüneti napokon is viselhető!

hugo boss