Parfüm a személyisége alapján

Minden hölgynek más a természete és a vérmérséklete, mely fontos szerepet játszik a megfelelő parfüm kiválasztásában. Amíg a sportos hölgyek inkább frissítő parfümöket keresnek, addig az elegáns nő inkább a nehezebb, virágos esszenciákat helyezi előtérbe, mely jobban kifejezi személyiségét. Milyen parfüm illik az Ön személyiségéhez és stílusához? Merítsen ihletet a következő cikkünkből, melyben különleges illatokat mutatunk be a női stílus és természet szerinti alapkategóriákba sorolva. Megtalálja magát közöttük?

Törékeny romantikus alkat

Az álmodozó romantikus hölgyekhez leginkább a finom, könnyű parfümök illenek. Gondolunk itt az édeskés virágos illatokra, melyben jázmin, vanília, rózsa vagy orgona tónusai érezhetőek. Az érzékeny hölgyet nagyszerűen kiegészítik a tiszta szappanos vagy púderes illatok is, melyek éppen a tisztaságát és a törékenységét fejezik ki. Ilyen parfüm például a Chloé Chloé, mely a tisztaság tökéletes megtestesítője. Nagyszerű tipp lehet a Christian Dior J´adore áttetszően finom illat. A szerelem hullámhosszán örömmel tölt el a csodálatos Elizabeth Arden True Love női illat, továbbá a Calvin Klein Eternity illat körülöleli majd az elvarázsoló esszenciájával és törékeny érzelmeivel.

parfüm választás személyiség
Szenvedélyes hölgy

Temperamentumos, szenvedélyes és minden helyzetben kifejezi az érzelmeit? Akkor tökéletesen kiegészítik Önt a természetes összetevőket tartalmazó parfümök, melyek egy leheletnyi keleti esszenciákat és egzotikus fák illatjegyeit tartalmazzák. Szintén válogathat az erősebb, fűszeres illatokból, melyek kifejezik a személyiségét és a veleszületett sex-appeal -jét. Biztosan nem nyúl félre, ha kipróbálja az Givenchy Ange ou Demon csábító és bódító illatot, a Hugo Boss Intense ellentétesen melengető és hűsítő illatot vagy a karizmatikus Beyonce Heat parfümöt. Szintén elmerülhet a Roberto Cavalli Just Cavalli érzéki aromájában, melyet a vad természet hívogató szava inspirált.

just cavalli
Aktív sportolók

Az aktív nőkhöz, akik folyamatosan mozgásban vannak és imádják a sportot, leginkább a frissítő illatok illenek, melyek tele vannak energiával és optimizmussal. Ideálisak a lédús citrusokat, különféle egzotikus gyümölcsöket vagy kötetlen vízi tónusokat tartalmazó parfümök. A fűszeres vagy púderes illatokat rakja inkább félre, és a parfümök széles kínálatából próbálja ki például az energikus Davidoff Cool Water Woman illatot, a Dolce & Gabbana Light Blue citrusos mámorát vagy a tiszta Calvin Klein CK One unisex parfümöt. Szintén felkeltheti a figyelmét a Puma I Am Going Woman ösztönös illat, mely a nő energikus oldalát rejti magában.

Merész utazó

Imád utazgatni, mindig valami mást felfedezni, és keresi az érdekességeket és az egyediséget? Akkor Önnek olyan parfümre van szüksége, mely az összetevőit tekintve nem mindenkihez illik. Kipróbálhatja például, hogy hogyan egyesül a bőrével a dohány, tömjén, bőr, csoki vagy az édesgyökér aromája. A keleti földrészek titokzatos világát felfedi a különleges Shiseido Zen parfüm, mely a nő belsőjét és szépségét ünnepli. Szintén különleges illat a Laura Biagiotti Roma, melyet Róma ihletet. Nemcsak a flakon, de az illat aromája is egyedi, mely a Masaki Matsushima Shiro parfümben rejlik. Az illat összeköti a francia és a japán kultúrát. A nőiesség erejét és a titokzatosságot szimbolizálja a Thierry Mugler Womanity női illat, melynek titokzatos üvegcséje az Ön megfejtésére vár!

Elegáns hölgy

Inkább a klasszikus stílust helyezi előtérbe az extravagánssal szemben? Szereti a kifinomult stílust és a jó minőséget? Akkor Önhöz tökéletesen illenek a kihívóbb tartós illatok, melyek virágos tónusokból és aldehidekből tevődnek össze. Az igazi hölgyeknek találták ki a Givenchy Hot Couture illatot, mely minden olyan hölgynek ajánlott, aki vágyik az eleganciára és a tökéletességre. Szintén ajánljuk a Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme csábító illatát, mely leginkább esti viselésre való, vagy a Bvlgari Pour Femme időn túli ékszerre emlékeztető illatát. Kipróbálhatja még a legendás Chanel No.5 parfümöt, mely a világ legforgalmazottabb klasszikus illata.