Őszi Niche parfümök

Lehullott falevelek a földön, amelyek ezer színben pompáznak, rövidebb napok elenyésző napsugárral, hidegebb és élesebb levegő. Kendő vagy sál a nyak körül – ragyogó és kitartó... Ősz. Üdvözölje ezt a csodálatos időszakot olyan illatokkal, amelyek felmelegítik Önt!

Őszi Niche parfümök


Elkészítettük Önnek a niche illatok testreszabott listáját, amelyek ehhez az évszakhoz tökéletesen illenek. Többségében meleg és intenzív, borostyán és vanília orientális illatok dominálnak, amelyekbe az ember szinte beleharapna.  Az illatok többi részét egzotikus fűszerek, sűrű fás eszencia és misztikus tömjén alkotják... Természetesen nem hiányozhat a mámorító virág illat sem, amelyből sugárzik a nyugalom és az ínyenc, mosolyt varázsoló eszencia. Mindenesetre ezek az eredeti és luxus parfümök kellemesebbé teszik a hideg napokat és felmelegítik Önt. Ne feledje, hogy a Niche illatok többsége unisex, tehát megoszthatja őket partnerével is!


A választás megkönnyítése érdekében, az alábbi listán megtalálja a legjobb őszi Niche illatokat rövid jellemzéssel, amelyek a kínálatunkban vannak. Továbbá a könnyebb tájékozódás érdekében az illatokat felosztottuk illatcsoportokra a családfájuk alapján.


Orientális illatok


Laboratorio Olfattivo Alambar (nőknek) – közkedvelt és tartós parfüm, amelyből árad a meleg és érzéki borostyán.  Az illat többi részét a kakaó, a fahéj és a vanília harapnivaló egyvelege alkotja.


April Aromatics Calling All Angels (unisex) – hihetetlenül összetett orientális illat. Az ókori Egyiptomban az emberek gyantát égettek az isteneknek, mivel hittek abban, hogy a belőle származó füst összeköti a földi életet a mennyeivel. A Calling All Angels hűen tükrözi ezt az elképzelést. Nem hiába, ez a parfüm az angyalokat szólítja...


Omnia Ambra (nőknek) – egy tipikus olasz kisugárzású, citrusos parfüm, amely fő összetevője az édes borostyán. Ez a szinte szirupos illat igazán sokoldalú. Olyan, mint egy láthatatlan sál, amely felmelegíti Önt a hideg napokon...

Orientális virágos illatok


Amouage Epic Woman (nőknek) – drámai utazás egy selymes úton és minden ami ezzel jár – fűszerek, értékes fák, tömjén és egy csokor virág. Meglehetősen intenzív és misztikus fás – fűszeres illat, rózsás utóhatással.


Armani Prive Rose d´ Arabie (unisex) – káprázatos és legyőzhetetlen kombinációja a mágikus és tipikusan orientális rózsának és agarfának. Az illat elegáns díszítő eleme a vanília és a pacsuli. Telis tele luxussal és nemességgel.


Profumi del Forte Versilia Vintage Ambra Mediterranea (unisex) – mély borostyános illat a csodálatos virágos tónusú ylang – ylang, a jázmin és a narancsfa kombinációjával. Javasolt mindazoknak, akik szeretik a mély és érzéki virágos illatokat.


Fás illatok


Vero Profumo Onda (unisex) – a vetiver fás illatok igazán ötletesek, amelyek mézzel és golgotavirággal vannak kiegészítve. A Vero Profumo nem követ semmilyen divatot és az extravagáns, valamint erotikus arculata teljesen kézenfekvő. 

Laboratorio Olfattivo Alkemi (nőknek) – a selymes kasmír és a szantálfa egyvelege egy virágcsokorral. Az alkímiai recept bőséggel tartalmaz mirhát és tömjént is. Közkedvelt női parfüm.


Bőr tónusú illatok


Dueto Parfums Golden Boy (unisex) – képzeljen el egy boltot, amely luxus cipőket és táskákat forgalmaz – ezt az illatot biztosan mindenki ismeri. Továbbá képzelje el, hogy a bolt közepén egy asztalon egy nagy adag vanília van elhelyezve. Csábító illat mindenkinek.

Armani Prive Cuir Amethyste (unisex) – felejthetetlen és egyedi illat, amely hűen tükrözi az Ön stílusát. Ezzel, a szavakkal nehezen leírható, könnyed, púderes bőr illattal biztosan ki fog tűnni a tömegből ezeken a hideg napokon.

Illatok férfiaknak


Amouage Epic Man (férfiaknak) – ez az  illat az összetevői  minősége és összetettsége miatt igazán epikus. Az illat fő összetevője, vagyis az agárfa, fűszerekkel, bőrrel és gyantával van összekeverve. Lényegében egy kaméleon illatról van szó, amely egész nap szórakoztatni fogja Önt.


Odori Tabacco (unisex) – a legjobb pipadohány illat egyvelege vaníliával, megismételhetetlen összetételt alakít ki, amelyből árad a magabiztosság és a ravaszság. Eredeti parfüm, eredeti férfiaknak.


Phaedon Turkish Blend (férfiaknak) – mindenki tudja, hogy a férfiak gyengéje az édesség. Akkor miért ne lephetnék meg magukat ezzel a mézes, fahéjas illattal, amelybe szinte bele lehet harapni? Ajánlott minden gyermeklelkű férfinak.