Őszi „must have“ darabok: csupa szépség vásárlása

Amikor a nappalok egyre rövidebbek lesznek és mindenütt az ősz eljövetelét jelző különleges nosztalgia érezhető, feltör bennem a vágy, hogy meghittebbé tegyem az otthonomat és új kozmetikai örömök beszerzésére induljak. Olyan ez, mint az őszi világfájdalom elleni terápia, és meglátja, Önnél is működni fog! Vajon melyek az idei ősz „must have“ termékei?

őszi termékek

Gyertyák az atmoszférához

Először is: egy csomó gyertyára van szüksége! A hosszú esték intim hangulatához és illatához, ami az egész házat betölti ... Az én kedvencem, amit melegen ajánlhatok, a Yankee Candle levendulát, grépfrútot és vetivert rejtő Autumn Night illata.

Illat minden mennyiségben

Minden bizonnyal megérdemel egy új parfümöt, és teljesen mindegy, hogy az örök fényű csillagok vagy a legújabb újdonságok közül választ. A Calvin Klein Women és a Boss The Scent Private Acord mindenképpen az abszolút újdonságok kategóriájába tartozik.

Álomszép haj

Magához tért már a haja a nyár után? Az enyém még nem az igazi! Ám erre való a Kérastase Extentioniste új hajgyökér erősítő és hajnövesztő pakolása. Természetesen sampon, kondicionáló vagy akár teljes készlet is kapható hozzá!

őszi termékek

Alkotóelemek a szépséghez...

Ősszel az arcbőr igénye is megváltozik. A Nuxe termékcsalád legújabb tagja, a Nuxe Aquabella hidratáló emulzió, a tengeri hínáros Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém, valamint a 24 karátos arannyal készült fátyolmaszkok minden bizonnyal jót tesznek majd neki. 

Mosolyt kérek!

Ön is vigyáza fogaira? Az utóbbi évek sztárja a szónikus elektromos fogkefe, amivel már pár használat után ragyogóvá varázsolhatja a fogait. Én személy szerint a tökéletes pohártöltős Philips készülékre esküszöm. Ehhez már csak egy jó fehérítő fogkrém szükséges.

A férfiakról sem feledkezünk meg

Valami a párjának is jár egy rendes őszi bevásárláskor. Tudta, hogy kizárólag nálunk, a Notinonál tudja beszerezni a stílusos House 99 férfi kozmetikumokat?

Akár a Remington Pro Power Titanium Plus szakállvágóval is meglepheti, igaz előfordulhat, hogy így a vásárláshoz az ő kártyájára is szüksége lesz majd... 😊