Nyári illat mindenkinek

Választott már parfümöt nyárra? Amennyiben még nem, akkor merítsen ihletett a következő cikkünkből, melyben olyan női és férfi illatokról lesz szó, melyek megfelelőek a forró nyári hónapokra. Továbbá megtudhatja azt is, hogy hogyan takaríthat meg pénzt a parfüm vásárlás közben, valamint betekinthet a 2013 -as év nyári parfüm újdonságai közé.

Miért érdemes külön nyári illatot választani?

Nem minden parfüm alkalmas a meleg nyári hónapokra. A nehéz és nagyon aromás illatoktól ugyanis nyáron megfájdulhat a feje, és egészében kellemetlenül érezheti magát Ön és a környezete is. Ezért ajánlott külön nyárra tervezett illatot választani, és nem pedig egy parfümmel illatozni egész éven. A parfüm gyártók ugyanis minden évben olyan új illat kollekciókat dobnak piacra, melyek kimondottan nyárra lettek tervezve vagy esetleg megalkotják a már közkedvelt illat könnyű, nyári változatát.

Hogyan takaríthat meg

A nyárra alkalmas illatok általában a toalettvizek, jelzése EdT (Eau de Toilette). Ezek a toalettvizek általában sokkal olcsóbbak, mint a nehezebb és feltűnőbb parfümök. Ez azért van, mert az intenzív és drágább parfümös vizekkel ellentétben, kevesebb illatanyagot és kevesebb alkoholt tartalmaznak. A nyári illatokat a mi internetes üzletünkből is beszerezheti, felhasználva nagyszerű akciós és kedvezményes kínálatunkat.

Nyári illatok

A nyári illatoknak frissnek, könnyednek kellene lenniük, tele energiával. A nyári parfümökben általában megtalálhatóak friss tengeri tónusok, vidám virágok vagy édes gyümölcsök lédús kivonatai. A hölgyek kipróbálhatják például a szikrázóan friss Davidoff Cool Water Woman illatot, melyet a tündöklően tiszta tengervíz ihletett. Az illat bódító rózsa és jázmin különleges esszenciájából tevődik össze, mely keveredik a citrus és dinnye lédús tónusaival. Az illat nőiességét a lótusz virága, gyöngyvirág és vízi lilliom keveréke adja meg. Ez a parfüm feltölti energiával, és megfelelő frissességet biztosít a forró napokra. További nagyszerű nyári illat az Escada Marine Groove, melyet mikor megszagol, olyan hatást kelt, mintha a tengerparton inna valamilyen egzotikus koktélt. Ez az illat tökéletesen kifejezi a nyarat és jó kedvre derít. Ehhez hasonló illat például a Paris Hilton Passport In South Beach is.

Válogathat az idei év nagyszerű újdonságai közül is. Ilyen például a Calvin Klein Eternity Summer (2013), mely a kagylók természetes szépségét jeleníti meg, amint éppen megcsillannak a forró nyári napsütésben. Továbbá kipróbálhatja még a Roberto Cavalli Acqua női illatát, melyet a földközi-tenger ihletett. Az illatban tökéletes egyhangot képez a gyönyörű kék tengervíz az azúr égbolttal.

Kellemes és friss nyári illatokat kínálunk a férfiaknak is. Ideális választás lehet például a kedvelt Hugo Boss márka, mely kínálatában megtalálható a különleges Elements Aqua férfi illat. Ez a parfüm a víz erejét szimbolizálja, mely tele van élettel és új energiával. Felfrissíti Önt a könnyű citrusos tónusainak, orientális gyömbérnek és a selymes tölgymohának köszönhetően, ezt a keveréket a pacsuli zárja. Hugo Boss az idei évre egy újdonságot is a piacra dobott, mégpedig a Orange Man Feel Good Summer nyári illatot. Jellemzi a férfit, aki tele van energiával és optimális nézetekkel, aki a nyári napokat teljesen kiélvezi és felszabadult. A parfüm meglepetést okoz friss citrusos tónusaival, melyek tökéletesen keverednek az alma, édes körte és friss uborka illataival.

Az igazi nyári illatok közé, melyek magukban hordozzák a tenger, forró homok, utazás örömét és vágyakozást az új kalandok után, kétségkívül hozzá tartozik a Jean P. Gaultier márka toalettvize. Felkeltheti érdeklődését a Le Beau Male különleges újdonsága, mely tökéletesen kifejezi a sex-appeal -jét, a mágikus narancsvirág illata egzotikus távlatokba repíti el Önt.
Amennyiben kedveli az unisex parfümöket, akkor kipróbálhatja a Calvin Klein CK One Summer 2013 idei nyári újdonságát, mely frissítő vízi tónusokból, lédús dinnye és bársonyos jázmin illataiból áll. Az illat feltölti Önt energiával, és a tengerparton töltött napra emlékezteti.

illat