Nuxe - luxus, mely a természetből ered

A Nuxe gyógyszertári kozmetikumok népszerűsége a magyar piacon folyamatosan nő. A márka Fraciaországból származik és már több mint 50 évvel ezelőtt indították útjára. 1989-ben robbant be a köztudatba, mikor Aliza Jabez, az aromaterápia nagy támogatója, átvette a cég vezetését. A márka elnevezése két szót rejt magában – nature és luxury. Nuxe tehát olyan első osztályú márka, amely a természet adományaira támaszkodik. Termékei 80%-ban természetes anyagokat tartalmaznak, így nem kell tartania attól, hogy parabén, ásványi olaj vagy más potenciálisan veszélyes anyag származékára bukkan.

Nuxe

Nuxe márka termékei folyamatos fejlesztés alatt állnak, tudományos kísérleteken alapulnak, saját laboratóriummal rendelkeznek, ahol a kozmetikumok előállításának folyamatait innoválják. Nem meglepő, hogy ma már több mint 30 szabadalom fűződik nevükhöz.

A Nuxe termékek könnyedén felismerhetőek jellegzetes illatuknak köszönhetően. Minden egyes kozmetikum a kifinomult illatának köszönhetően gyengéd ápolást biztosít nemcsak a testnek, hanem a léleknek is.

A Nuxe ideális választás legfőképpen a problémás bőrtípussal rendelkező vásárlóknak. Játszva lép fel az ekcéma, viszketés vagy pattanások ellen. Egyedülálló kényeztetést biztosít a normál bőrnek is. A Nuxe rendkívüli minőségű kozmetikumai között a speciális ápolás mellett hidratáló krémeket, szérumokat, szemkrémeket, testápolókat, olajokat és ajakbalzsamokat is találhat. Hogy könnyedén tájékozódhasson a Nuxe kínálatában, ajánlok három tippet a legnépszerűbb termékek közül.

Mit érdemes kipróbálni?

Nuxe Reve de Miel ajakbalzsam

Franciaországban ez a balzsam a legkeresettebb termékek közé tartozik, de világszerte is alkalmazzák a nap minden egyes percében. Ez mindent elmond. Mindenképpen szerezze be! A balzsamnak sűrű az állaga, de mégis az első érintkezés alkalmával is megismerheti, hogy milyen könnyű lesz a használata. Gyengéd narancsos illata mellett az érzékenyebb szaglószervekkel rendelkezők enyhe csokoládét is érezhetnek. Ez a tápláló balzsam egy pillanat alatt eltünteti az ajkak berepedezettségét és szárazságát, és hosszú órákon keresztül véd. Igazán megbízható támaszunk lehet, amely selymesen puha ajkakat hagy maga után egész napra. Emellett sokoldalú segítő társ is – nagyszerű ápolást nyújt a berepedezett könyököknek, de a test egész felületének is.

Huile Prodigieuse száraz olaj

Nuxe termékek következő csillaga ez a multifunkcionális száraz olaj. A varázslatos üvegcsébe azonnal bele fog szeretni és fürdőszobájának díszévé fog válni. Az olaj maga 98%-ban természetes hozzávalókat tartalmaz, beleértve a legértékesebb növényi olajakat. Használata nagyon sokoldalú. Én személy szerint leginkább kenőcsként szoktam alkalmazni az egész testemen. A száraz bőrrel rendelkezőek használhatják éjszakai krémként is. Ugyanakkor képes megszüntetni  a haj szárazságát és töredezettségét. Gyönyörűen selymessé és csillogóvá teszi azt. Az olaj illata is csodálatos. Nehezen önthető szavakba, de mikor szippantok egyet az üvegcséből, Párizs napsütötte utcáin látom magam andalogni. A nyárra szintén megfelelő választás csillogókkal gazdagított változata. A tökéletes hidratálás mellett, a könnyed nyáresti bulikon bőrének csillogásával keltheti fel magára a figyelmet.

Aroma Perfection tisztító maszk

Az én harmadik tippem ez a zsíros és vegyes arcbőrre való tisztító maszk. A maszk őrölt mogyoró port tartalmaz, ami által egy gyengéd peeling szerepét is helyettesítheti. Ez a termék felettébb egyedülálló és használata nagyon kellemes. Különösen a hideg napokon. A maszk ugyanis felvitele után gyengéden felmelegszik. Különleges érzés, de mindenképpen pozitívan tudom értékelni. A maszk nem szárad meg teljesen, tehát ha nem szereti a „kőkemény arc“ érzését, ez a maszk tökéletes választás lesz az Ön számára. Az maszk használata után az arc gyönyörűen puha és matt lesz, a pórusokat pedig összehúzza.