Nontouring, csillámok, neon színek – ismerkedjen meg 2020 beauty trendjeivel!

2020-as smink trendek

Búcsúzzon el a metálos ajkaktól és az élénk highlighterektől. Az új év új elgondolásokat is hozott arról, hogy milyen irányba haladjon idén a szépség világa. Egyes 2019. évi beauty trendek most is aktuálisak, mások viszont múlttá váltak. Jöjjön, ismerkedjen meg az idei trendekkel, és merítsen belőlük ihletet új sminkjéhez.

Nontouring – visszatérés a természetességhez

Az arc erőteljes formázása kontúrozással és highlighterekkel az előző évtized jellegzetessége volt. A nontouring most egy ezzel ellentétes irányzat. Olyan sminkelési technika, ami az arcvonások könnyed hangsúlyozásával az üde, természetesen ragyogó arcbőr elérését célozza meg. Ez a megjelenés pár gyors lépéssel könnyedén elkészíthető.

Először vigye fel megtisztított és hidratált arcára a NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up alapozó bázisát, ami kisimítja és élénkíti arcbőrét. Ezután a Lancôme Teint Idole Ultra Wear könnyű tartós alapozóval szépen egységesítse a színét és fedje el az apró hibákat. Ez az alapozó még hidratálja is a bőrt. Természetesen ragyogó megjelenését pedig az Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick highlighter segítségével érheti el, amivel ki tudja emelni az arccsontját, az orr középvonalát, az ajkak fölötti szívecskét és a szemöldök alatti csontot. A lehető legtermészetesebb hatásért elég az ujjaival gyengéden felvinni.

Nontouring

Neon smink – nem csak a bátraknak

A neon színek tavaly szemhéjtusok formájában kezdtek megjelenni, most pedig ez a beauty trend a divatbemutatók kifutói után az utcán is megjelent. Igaz, hogy az olyan rikító színekkel történő sminkelés, mint a kanárisárga, sötétrózsaszín vagy elektromos kék túl merésznek tűnhet (főleg mindennapos viseletként), de ez egy téves elképzelés. Nyugodtan mehet iskolába vagy irodába is neonos sminkkel, mivel ezek a színek megfontoltan is alkalmazhatók.

A belső szemzug világos szemhéjfestékkel történő világosítása már évtizedek óta használt, jól bevált trükk. De miért ne lehetne valami újat is kipróbálni? Így most a kedvenc világos szemhéjfestéke helyett vigyen fel a belső szemzugba neon szemhéjpúdert, és meglátja, hogy szinte szikrázó lesz a tekintete. A Makeup Obsession Be Crazy About sminkpalettának köszönhetően, ami rögtön tíz magasan pigmentált árnyalatot kínál, ez gyerekjáték lesz.

Neon smink

Colorblocking – egy szín már nem elég

Az egyszínű sminkelés már azok közé a tavalyi trendek közé tartozik, amiknek idén beharangoztak. A visszafogott, szín a színben sminkelést leváltotta a nappal és éjszaka is viselhető colorblocking, azaz a több telt színt használó smink. Nem kell félnie a merész színkombinációktól, mert minél erősebb színeket használ, annál jobb. Bátran kombinálja a rózsaszín szemhéjfestéket a vörös ajkakkal, vagy a türkizkék szemsminket a világos lila rúzzsal.

Hogyan fogjon hozzá? Először készítse el az egyszínű szemsminket, például a NYX Professional Makeup Off Tropic sminkpalettával. Ezután egészítse ki telt, matt ajkakkal. A L’Oréal Paris Rouge Signature folyékony rúzs minket könnyű textúrájával fogott meg, mivel rétegezhetősége miatt pontosan olyan erősséget lehet vele varázsolni, amilyet csak szeretnénk.

Colorblocking

Glitter smink – nem csak a bálozóknak

Idén a csillámokkal nemcsak a vörös szőnyegen vagy a báli táncparketten, de nagy valószínűséggel minden egyes partin is találkozhatunk. Ennek a trendi sminknek az elkészítéséhez, amely szinte mágnesként vonzza a mellettünk elhaladók tekintetét, kiváló segítséget nyújtanak a NYX Professional Makeup Glitter Goals csillámai. Ecsettel, szivaccsal vagy ujjal az arcra és a testre is felhordhatók. A sztár megjelenés a 3D csillámokat tartalmazó Yves Saint Laurent Sequin Crush mono szemhéjfestékekkel is elérhető.

Csillámos smink

Legyen akár a természetes smink híve, akár az élénk smink kedvelője, az aktuális trendek között bizonyára talál olyat, ami a kedvence lesz. Melyiket próbálja ki elsőként?