Négy egyszerűen elkészíthető halloween smink tipp

Halloween_makup

Szeretné a Halloweent egy kissé extravagáns sminkkel ünnepelni, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Remek tippjeinkkel megjelenését sikkesen horrorisztikussá teheti.

Füstös szemek egy kicsit másként

Mindannyian tudjuk, hogy a füstös smink méllyé és érzékivé teszi a tekintetet. A Halloween viszont egy pici változtatást igényel. A barna vagy fekete árnyalatok helyett ezúttal a téglavöröstől egészen a bordó árnyalatig terjedő piros színeket részesítse előnyben. Az alapelv ugyanaz: Kezdje a világosabb színnel, ami a felső szemhéj alapjaként szolgál majd és segíti az alsó szempillák kiemelését is. A sötétebb vörös árnyalattal a külső szemzugot és a felső szempillák fölötti vonalat hangsúlyozza. A legjobb eredményt olyan sminkpaletta színárnyalatainak használatával érheti el, mint például a Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals. Az ilyen erős smink tökéletesen fekete szemvonalat kíván, ami mondjuk a L'Oréal Super Liner Carbon Gloss segítségével könnyedén megrajzolható. Most már csak göndöríteni kell és megfelelően dúsítani a szempillákat, és erre a Bourjois Volume Glamour szempillaspirál tökéletes választás lehet.

eye_makeup

Kontúrok helyett arcpirosító

Az egyszerű halloween smink lényegében a hagyományos termékek nem hagyományos módon történő használatával készíthető el. Kiváló példa erre a klasszikus arcpirosító, ami általában egészséges és fiatalos szín ad az arcnak, de ha az arccsont alá viszi fel kontúr púder helyett, akkor hirtelen szexi zombivá változhat. Ez a remek hatás a La-Lavender árnyalatú Catrice Multi Matt arcpirosítóval is elérhető. Azonban ha azt szeretné, hogy a végeredmény valóban élethű legyen és pont a megfelelő benyomást keltse, ne próbálja meg elsatírozni a kontúrt, hanem az orrát, az állát, valamint a halántékát is keretezze körbe vele.

Tippünk: Szerezze be a BHcosmetics Contour sminkpalettáját, így egyszerre 6 olyan árnyalatot tudhat magáénak, melyek arcpirosító, kontúr és világosítóként is használhatók.

face_makeup

Mágikusan csillogó arc

A síron túli csábos lényeknek rendszerint van egy közös tulajdonságuk: Arcuk a sápadt holdfényben fehéren csillog és érintésre csábít. Önnek hús-vér teremtményként természetesen sminkkel kell majd rásegítenie, hogy elérje ezt a hatást, de ne aggódjon, mert nagyon egyszerű! Nem kell mást tennie, csak haszálja a legvilágosabb árnyalatú alapozót és a szokásos púder helyett ezúttal a világosító után nyúljon. Ne feledje, inkább a fehérbe hajló hideg árnyalatokra van most szüksége. Ideálisan alkalmas erre a célra az Ambient árnyalatú Freedom Pro Highlight, vagy a Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter Ever Glow Lights árnyalata. És hogyan hozható létre a kívánt megjelenés? Vigyen fel bőséges mennyiségű világosítót az arccsontjára, a szemöldöke alá, az orr élére és a felsőajak felé. Tegyen valamivel vékonyabb réteget a homlokára és az állára, végezetül finoman szórja be az arca többi részét is. A fényjáték plasztikusságot, egyben természetfeletti bájt kölcsönöz az arcának.

makeup_blush

Itt az élesen kirajzolódó ajkak ideje

Az ajkak halloweeni sminkelésekor két lehetőség közül választhat. Vagy fehér és más világos színt használ, vagy éppen ellenkezőleg, a sötét árnyalatokat részesíti előnyben. A fő szabály egyértelmű - az ajkainak most nem természetesnek, hanem teljesen szélsőségesnek kell lenniük. Az üzletek tele vannak sötét rúzsokkal, ám az alkalom az extravagáns rúzsok használatát kívánja. Ilyen például a Revlon ColorBurst Shameless árnyalata, ami egy telt matt rúzs, lila színben játszó ceruzában. Amennyiben maradt még elég bátorsága az ettől valamivel sötétebbhez is, úgy a Makeup Revolution Vamp Collection 100% Vamp és a Maybelline Color Sensational Midnight Plum árnyalatú áfonya színű sötét rúzs is rendelkezésére áll. Végezetül az ellenállhatatlan vámpír ajakhoz kísérthet a Bourjois Grand Cru Rouge Edition Velvet folyékony rúzs elképesztően bordó árnyalatával is.

Halloween_makeup_look