Ne rágódjon többé a bőrhibák miatt!

Már rég nem pubertás és mégis zsíros, pattanásos az arca? Bármit is tesz, mégis fénylik a bőre és nem képes megszabadulni a pattanásoktól? Akkor éppen Önnek készült a Vichy márka Normaderm sorozata. Ez minden olyan nőnek ajánlott, akinek a problémás bőr jelent gondot.

bőrhibák

A gyönyörű és egészséges bőr az alap, amennyiben nem ilyen a bőre az kellemetlenné tudja tenni a mindennapjait. Először is azt kell tudnunk, hogy a felnőtt bőrt másként kell kezelni, mint a pubertást. Teljesen más bőrápoló termékeket igényel.

A pubertásoknál a pattanásokat úgy veszik, mint a felnőtté válás része, de a felnőtt nőknél ez már komolyabb negatívum, akár társadalmi fogyatékosságnak is tekinthető. Ezért szükséges kezelni a pattanásokat, és ez ma már gyerekjáték a Vichy márka termékeivel.

Először is meg kell érteni azt, hogy mi okozza a problémát és meghatározni a specifikus tüneteket. Ahogy öregszünk, a bőrünk lassabban regenerálódik, egyre több bőrhiba keletkezik és azok kezelése, eltüntetése egyre nehezebb. A Vichy laboratóriumában kifejlesztettek egy olyan speciális ápolást, mely a zsíros bőrrel és a pattanásokkal küzdő felnőtt nőknek kíván segítséget nyújtani. Ez a Normaderm sorozat.

Miért keletkeznek pattanások a felnőtt bőrön?

A bőr minőségét több tényező is befolyásolja. Beszélhetünk belső tényezőkről, mint a genetika, baktériumflóra vagy a hormonális ciklus – a nők több mint 83% -a igazolja, hogy a bőrhibák előfordulása összefüggésben van a menstruális ciklussal. Szintén nagy hatással vannak a bőrünkre a külső faktorok is, melyek nagy előnye, hogy mi magunk befolyásolhatjuk azokat. Ilyenek például a kevés alvás, dohányzás, életstílus, környezetszennyezés, UV sugárzás és a stressz. Hát próbáljuk meg kerülni ezeket.

A Normaderm megváltoztatja az életét!

Amennyiben már elmúlt 20, 30 vagy akár 60 éves és még mindig a pattanásos bőrrel küzd, akkor higyje el, hogy a fent említett tényezők hatnak bőrére. Éppen ezeket a problémákat vette célba a Vichy laboratóriuma, és létrehozták az új innovatív ápolást, a Normaderm sorozatot, mely lehetővé teszi, hogy a hölgyek átvegyék az irányítást a bőrük felett és így megváltozzon az életük. A Normaderm komplex ápolást kínál, mely minden elképzelhető problémára segítséget nyújt – hidratálás, pattanások, pigmentfoltok, a bőr felszíne és a pórusok.

A Vichy Normaderm sorozat az aktív hatóanyagok megfelelő kombinációjának köszönheti a hatékonyságát, melyet 11 éves kutatás előzött meg és 13 szabadalmat eredményezett.

A Normaderm sorozat hatóanyagai

  • Air Licium, melytől nem lesz fényes az arca  – 99% -ban levegőből áll, űrkutatás során fejlesztették ki és a világ legkönnyebb anyaga.
  • Phe Resorcinol a bőrhibák korrektora – depigmentációs tulajdonságokkal rendelkezik és képes csökkenteni a melanin képződését.
  • Kevesebb pattanás a szalicilsav és a LHA kombinációjának köszönhetően – mélyen tisztítja és megnyugtatja a bőrhibák képződésére hajlamos bőrt.
  • Glicerin a bőr kényelméért – biztosítja a hosszan tartó 24 órás hidratációt és nem hagy hátra zsíros réteget a bőrön.

Mit ajánlunk használni?

A Vichy Normaderm sorozat sok nagyszerű terméket tartalmaz, az alapot a micelláris víz, szépítő víz és a Hyaluspot alkotják.

Vichy Normaderm sorozat

Vichy Normaderm micelláris víz

Gyengéden tisztítja a zsíros és problémás bőrt, valamint a szemkörüli részt. Könnyedén eltávolítja vele a sminket is. Nem kell leöblíteni. Magam is használom és csak ajánlani tudom.

Vichy Normaderm szépítő ápolás a bőrhibák ellen

Hosszú időre hidratálja és táplálja a bőrt. Egységessé, simává és mattá teszi. Megakadályozza a pórusok kitágulását. Friss textúrája van.

Hyaluspot lokális kezelés a pattanások ellen

Célirányos kezelés a lokális bőrhibákra. Elszigeteli a bőrhibákat és megakadályozza, hogy esetleg szennyeződjenek. Antibakteriális hatású, összehúzza a pórusokat, megszünteti a gyulladásokat és megakadályozza a hegesedést. Megfiatalítja a bőrt.

 

Eszter