Ne rágódjon többé a bőrhibák miatt!

   Már rég nem pubertás és mégis zsíros, pattanásos az arca? Bármit is tesz, mégis fénylik a bőre és nem képes megszabadulni a pattanásoktól? Akkor éppen Önnek készült a Vichy márka Normaderm sorozata. Ez minden olyan nőnek ajánlott, akinek a problémás bőr jelent gondot.

   bőrhibák

   A gyönyörű és egészséges bőr az alap, amennyiben nem ilyen a bőre az kellemetlenné tudja tenni a mindennapjait. Először is azt kell tudnunk, hogy a felnőtt bőrt másként kell kezelni, mint a pubertást. Teljesen más bőrápoló termékeket igényel.

   A pubertásoknál a pattanásokat úgy veszik, mint a felnőtté válás része, de a felnőtt nőknél ez már komolyabb negatívum, akár társadalmi fogyatékosságnak is tekinthető. Ezért szükséges kezelni a pattanásokat, és ez ma már gyerekjáték a Vichy márka termékeivel.

   Először is meg kell érteni azt, hogy mi okozza a problémát és meghatározni a specifikus tüneteket. Ahogy öregszünk, a bőrünk lassabban regenerálódik, egyre több bőrhiba keletkezik és azok kezelése, eltüntetése egyre nehezebb. A Vichy laboratóriumában kifejlesztettek egy olyan speciális ápolást, mely a zsíros bőrrel és a pattanásokkal küzdő felnőtt nőknek kíván segítséget nyújtani. Ez a Normaderm sorozat.

   Miért keletkeznek pattanások a felnőtt bőrön?

   A bőr minőségét több tényező is befolyásolja. Beszélhetünk belső tényezőkről, mint a genetika, baktériumflóra vagy a hormonális ciklus – a nők több mint 83% -a igazolja, hogy a bőrhibák előfordulása összefüggésben van a menstruális ciklussal. Szintén nagy hatással vannak a bőrünkre a külső faktorok is, melyek nagy előnye, hogy mi magunk befolyásolhatjuk azokat. Ilyenek például a kevés alvás, dohányzás, életstílus, környezetszennyezés, UV sugárzás és a stressz. Hát próbáljuk meg kerülni ezeket.

   A Normaderm megváltoztatja az életét!

   Amennyiben már elmúlt 20, 30 vagy akár 60 éves és még mindig a pattanásos bőrrel küzd, akkor higyje el, hogy a fent említett tényezők hatnak bőrére. Éppen ezeket a problémákat vette célba a Vichy laboratóriuma, és létrehozták az új innovatív ápolást, a Normaderm sorozatot, mely lehetővé teszi, hogy a hölgyek átvegyék az irányítást a bőrük felett és így megváltozzon az életük. A Normaderm komplex ápolást kínál, mely minden elképzelhető problémára segítséget nyújt – hidratálás, pattanások, pigmentfoltok, a bőr felszíne és a pórusok.

   A Vichy Normaderm sorozat az aktív hatóanyagok megfelelő kombinációjának köszönheti a hatékonyságát, melyet 11 éves kutatás előzött meg és 13 szabadalmat eredményezett.

   A Normaderm sorozat hatóanyagai

   • Air Licium, melytől nem lesz fényes az arca  – 99% -ban levegőből áll, űrkutatás során fejlesztették ki és a világ legkönnyebb anyaga.
   • Phe Resorcinol a bőrhibák korrektora – depigmentációs tulajdonságokkal rendelkezik és képes csökkenteni a melanin képződését.
   • Kevesebb pattanás a szalicilsav és a LHA kombinációjának köszönhetően – mélyen tisztítja és megnyugtatja a bőrhibák képződésére hajlamos bőrt.
   • Glicerin a bőr kényelméért – biztosítja a hosszan tartó 24 órás hidratációt és nem hagy hátra zsíros réteget a bőrön.

   Mit ajánlunk használni?

   A Vichy Normaderm sorozat sok nagyszerű terméket tartalmaz, az alapot a micelláris víz, szépítő víz és a Hyaluspot alkotják.

   Vichy Normaderm sorozat

   Vichy Normaderm micelláris víz

   Gyengéden tisztítja a zsíros és problémás bőrt, valamint a szemkörüli részt. Könnyedén eltávolítja vele a sminket is. Nem kell leöblíteni. Magam is használom és csak ajánlani tudom.

   Vichy Normaderm szépítő ápolás a bőrhibák ellen

   Hosszú időre hidratálja és táplálja a bőrt. Egységessé, simává és mattá teszi. Megakadályozza a pórusok kitágulását. Friss textúrája van.

   Hyaluspot lokális kezelés a pattanások ellen

   Célirányos kezelés a lokális bőrhibákra. Elszigeteli a bőrhibákat és megakadályozza, hogy esetleg szennyeződjenek. Antibakteriális hatású, összehúzza a pórusokat, megszünteti a gyulladásokat és megakadályozza a hegesedést. Megfiatalítja a bőrt.

    

   Eszter