Nagy tarot horoszkóp 2017

horoszkóp

Beköszöntött az új esztendő, nézze meg, hogy mit hoz az idei év, mire kell ügyelnie, mit kell elkerülnie, valamint milyen örömökben lesz része. Íme a nagy tarot éves horoszkóp 2017.

Kos

2017 fontos feladata, hogy helyesen használja a Kos csillagjegy által adott tulajdonságait. Minden bátorsága meglesz ahhoz, hogy az élet hozta helyzeteket kezelni tudja, ám a cselekedeteibe a megfontoltságot is bele kell komponálnia. A túlzott önfejűség ugyanis ritkán vezet sikerre. Arról nem is beszélve, hogy a megérzéseire, legalább néha, hallgatnia kellene. Ezáltal, teljesen váratlanul, több olyan rejtély is megoldódhat, amelyek másként a dolgok iránti lelkesedése végett nem biztos, hogy ki tudna bogozni. Igyekezzen magán dolgozni, hogy fellépése alázatosabb legyen, mert az önteltség az életét csak bonyolíthatja.

Kapcsolatok

Partnerkapcsolataiba nyíltsággal és őszinteséggel kellene belépnie. Más szóval, az egyenes és becsületes viselkedés végül mindig megtérül, bár lehet, hogy eleinte ez nem igen látható. Az is fontos, hogy legyen képes meghallgatni a partnerét. Ugyanis nyilvánvaló az, hogy ha csak önmagukban élnének, együttélésük egyre kevésbé lenne működőképes.

Munka

A munkahelyén az ön erélyes fellépésre van szüksége. Ne engedje, hogy bárki is elvegye azt, ami önnek jár. Ez csak azon feltétel esetében érvényes, ha valóban rászolgál a jutalomra. A jogosulatlan elvárások ugyanis olyan ellentétek forrásai lehetnek, melyek nagyon meg tudják rontani a munkahelyi kapcsolatokat. Ön igényének majd jobban megfelel az, hogy döntéseket hozzon, mint az alárendelt szerep.

Egészség

Főként a lelki egyensúlyára és az idegrendszerére ügyeljen. Arra van szüksége, hogy a lehető legnagyobb harmóniában és nyugalomban legyen. A belső nyugalmának megőrzését segítik a különböző fajtájú relaxálódás alkalmazása. A fürdő is alkalmas erre a célra, főleg ha valamilyen kellemes, ellazulást segítő készítményt is a vízbe kever.

Tanácsok nőknek

A jól megválasztott smink 2017-ben nagy segítségére lehet a Kos csillagjegyű nőknek. Az ugyanis bármilyen találkozás során képes befolyásolni az első benyomást. A szépítőszerek helyes alkalmazásával megteremtheti az éppen szükséges megfelelő atmoszférát.

Tanácsok férfiaknak

A Kosok a leginkább forrófejű egyének. Le kell vezetniük a belső feszültségüket. Viszont, ha ezt túlzásba viszik, annak akár negatív következményei is lehetnek. Ezért néha jó rásegíteni a nyugalom elérésére. Ezt például a Scottish Fine Soaps Classic Male Grooming borotválkozó szappan nyugtató levendula illatával érheti el.

 

Bika

A valóság érzékelése önnek, mint Bikának, egyáltalán nem jelent gondot. Ennek ellenére a 2017-es év önt mégis némileg próbára teszi. Ahhoz, hogy sikeres legyen, ki kell egyeznie a múltjával. Ne feledje, hogy nincs olyan ember, aki nem hibázik. Nincs értelme, hogy hosszan eméssze magát miatta, mert azzal nem tud továbbfejlődni. Az a fontos, hogy tanuljon a hibáiból és élete kellemetlen fejezeteit mielőbb zárja le. Ha valami miatt rossz hangulata támad, azonnal keressen örömöt valamiben. Ebben a különböző elfoglaltságok nagy segítséget jelenthetnek. Ha még nincsenek ilyen irányú tevékenységei, vágjon bele valami érdekes dologba. Fogadja meg az aktuális heti horoszkóp tanácsait.

Kapcsolatok

Az idei év a partneri kapcsolatában problémákat hozhat. Fő kiváltó oka valószínűleg az lesz, hogy vagy ön, vagy partnere magányosnak érzi magát. Hogy ezt elkerülhesse, tegyen megelőző lépéseket. Fordítson figyelmet párjára, sokat beszélgessen vele, és mutasson érdeklődést örömei és gondjai iránt. Azonban ugyanezt kellene tennie a partnerének is.

Munka

Munkahelyén próbálja elkerülni, hogy többet ígérjen, mint amennyit valójában teljesíteni tud. A segítőkészség kétség kívül kiváló tulajdonság, de egy határon túl ártalmas lehet. Az is előfordulhat, hogy valamibe „beletörik a bicskája“. Legyen türelmes és lassan megbirkózik majd a feladattal. És ha még sem, akkor ne féljen segítséget kérni egy tapasztaltabb kollégájától.

Egészség

Előfordulhat, hogy gyakran nagyon kimerültnek érzi majd magát. Ez nem jó hír, mert a túlzott fáradtság kaput nyit a különböző betegségek előtt és legyengíti az ellenálló képességét. Ezért figyeljen magára, és szükség esetén használjon immunrendszert támogató készítményeket.

Tanácsok nőknek

A Versace Versense parfüm egész biztosan életörömmel tölti fel. Érzéki, üde és könnyű, amely viselésekor, majd önt is ugyanilyen érzések töltik el. Az illat a szantálfa, cédrusfa, olajfa, bergamott, zöld mandarin és fügekaktusz együttesét kínálja.

Tanácsok férfiaknak

A Hugo Boss Boss No.6 Bottled férfi parfüm fokozhatja a múlt problémáival való szembenézéshez szükséges bátorságát. A bátorságon kívül olyan modern stílust is kínál, ami az egyébként konzervatív beállítottságú Bika számára olyan, mintha az „élet vizével“ locsolnák meg.

 

Ikrek

Az Ikrek számára 2017 viszonylag sikeresen évet jelenthet. Ugyanakkor alapvető fontosságú, hogy valamennyi tevékenységében megtalálja a helyes utat. Így a harmónia keresése erőfeszítéseinek egyik fő céljává válik. Ne feledje el, hogy soha senkit nem lenne szabad megvetnie. Függetlenül attól, hogy az adott személy önnek mennyire megnyerő vagy taszító. Ugyancsak igyekezzen elkerülni a különböző pletykákat és rágalmakat. Összpontosítson inkább az alaposságra, mivel az szintén kulcsfontosságú ahhoz, hogy céljait és elképzeléseit valóra tudja váltani.

Kapcsolatok

Kapcsolatában törekedjen arra, hogy a közös háztartás gondozásában mindketten kivegyék a részüket. Amint a mérleg nyelve nagy mértékben valamelyik irányba elmozdul, ez a konfliktusok és az együttélés megromlásához vezető egyenes utat jelenti. Rendkívül fontos lesz a kapcsolat anyagi oldala is. Ugyanis arról van szó, hogy egyik partner se szipolyozza ki a másikat. E tekintetben is mindennek egyensúlyban kell lennie.

Munka

Óvakodjon attól, hogy munkatársai rovására bármilyen előny vagy haszon megszerzésére törekedjen. Még a „különböző szálak mozgatásával“ se tegyen ilyet, ugyanis ez nem tesz jót a munkahelyi környezetnek. Igyekezzen megmutatni mindenkinek a barátságos és a szorgalmas arcát, ami önnek igazán nem jelent gondot. Csak el ne rontsa mindezt azzal, hogy amikor úgy gondolja, hogy nem látják, teljesen másként viselkedik.

Egészség

Testének páros szervei különösen rászolgálnak a gondoskodásra és ápolásra. Elsősorban a vesékről és a tüdőről van szó. Ezért tanulja meg a reflexológiai terápia alkalmazását és naponta applikálja. Az antioxidánsokkal, vitaminokkal és más szervezetet védő anyagokkal teli természetes levek is a segítségére lehetnek.

Tanácsok nőknek

Az ikrek nő nagyon közkedvelt, és állandóan mozgásban van. Így biztosan értékelni fogja az olyan hajápoló készítményeket, amelyek minden helyzetben tökéletes frizurát varázsolnak. A L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume termoaktív spray tökéletesen fixálja és dússá teszi a haját.

Tanácsok férfiaknak

Szerezzen örömet partnerének és árassza el kellemes illattal a lakását. Ezzel is azt bizonyítja, hogy valóban szeretné kapcsolatukat felvirágoztatni. Ezen kívül kiveszi a részét közös háztartásuk szépítéséből is, ami bizonyára minden nőnek örömet szerez.

 

Rák

Próbálja meg behatárolni azt az utat, amelyen 2017-ben járni szeretne. Alapjában véve teljesen mindegy, hogy az élet melyik területről van szó. Egyszerűen szüksége van rá, hogy tisztában legyen a lehetőségeivel és ne ragadjon le a nem kivitelezhető álmoknál. Ha ezt sikerül megtennie, az idei év egyáltalán nem lesz a rossz éve. Ugyanis képesnek kellene lennie arra, hogy értékelni tudja mindazt, amire már hosszú ideje törekszik. Mások szemében pluszpontokat szerez azzal is, hogy sikereit meg tudja osztani a környezetével. Ez nem csak a családot jelentheti, amellyel a Rák egyébként is különösen közeli kapcsolatban áll.

Kapcsolatok

Bizonyára minden Rák számára jó hír, hogy a 2017-es év többé-kevésbé békés partnerkapcsolatot ígér. Hogy ez valóban így is legyen, tulajdonjogi és pénzügyeinek rendezettnek kell lenniük. Ha partnerével beleragadnak ebbe a témába, úgy ez lehet az év fő témaköre. Ez az egyébként szép élettársi kapcsolatukat meglehetősen megronthatja. Főleg a tartozásokra és a behajtásokra kell ügyelnie. Hallgasson a heti horoszkóp tanácsaira.

Munka

Meglehet, hogy munkaadója értékelni fogja hosszú időn át tartó minőségi munkavégzését, amely vagy fizetésemelést vagy akár előléptetést is jelenthet. Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen, nem szabad a „babérjain ülnie“. Viszonylag nagy az önelégedettség fennállásának veszélye. Ezért ez önnek megtorpanást, majd ezt követő kellemetlen felocsúdást hozhat.

Egészség

Igyekezzen kímélni az epéjét és a máját. Ez azt jelenti, hogy korlátoznia kell az alkohol, zsíros, sült, túl édes és csípős ételek fogyasztását. A mája működésének támogatására próbálja ki ezt a máriatövis és chlorellát tartalmazó Walmark csomagot. A máriatövis kiváló hatással van a májra, a chlorella pedig segíti a szervezet méregtelenítését.

Tanácsok nőknek

A Chloé Love parfümöt mintha csak a Rák jegyben született nők részére alkották volna. Romantikát, nőiességet kínál, valamint segít átélni a legbensőségesebb érzése. Ennek a finom illatnak köszönhetően mindenkinek, kik megérdemlik, képes átadni a szeretetét.

Tanácsok férfiaknak

Próbálja meg erre az évre beszerezni a Joop! Homme parfümöt, mely nézeteit és életének értékeit magasabb szintre emeli. Az eszenciája egyszerre szokatlan és frissességgel teli. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy ott ragadjon le, ahonnan szükséges tovább lépnie. A narancsfa, fahéj, dohány és a fák együttes illata mindezt magában hordozza.

 

Oroszlán

Meg kell tanulnia, hogy képességeit céltudatosan tudja fejleszteni. A 2017-es év a bátorság, nagylelkűség és szervezési képességek együtteséről szól majd. Bár ezek az Oroszlán csillagjegy természetes tulajdonságai, nem biztos, hogy mindig könnyű lesz a feladat teljesítése. Néha ugyanis olyan helyzet áll elő, melyben megsértik „fenségét“, mégis ezen túl kell tennie magát. Legalábbis saját szemszögéből mindezt így érzékeli majd. Legyen tehát éber, és ne vonjon le elhamarkodott következtetéseket. Amennyiben ezen megfontoltan túljut, ezt a 12 hónapot viszonylag jól és nagyobb bukfencek nélkül élheti át.

Kapcsolatok

Az élettársi kapcsolatban az ön számára rendkívül fontos lesz a kommunikáció és az eszmecsere lehetősége. Nem kell mindig egyet értenie a partnerével. Ellenben kerülje azt el, hogy mindig saját igazához ragaszkodjon. Ezt ugyanis senki se bírja elviselni sokáig. Igyekezzen szintén kimutatni partnerének az odaadását és a szeretetét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az adott helyzetek mindig szexszel kell végződnie.

Munka

A munka területén inkább dönteni akar, mint dolgozni. Amikor már nem marad más hátra, a kemény fizikai munka helyett sokkal inkább ún. szellemi tevékenységbe kezd. Ez nem feltétlenül okoz majd problémát, ha kollégáit és főnökét meggyőzi arról, hogy pont ezen a területen lehet a leghasznosabb. Ellenkező esetben szorítsa össze a fogait és vesse bele magát a fizikai munka végzésébe.

Egészség

Ne legyen túlságosan kényelmes, és igyekezzen rendszeresen tornázni. Ha ezt nem teszi meg, fennáll annak a veszélye, hogy testére több zsír rakódik le, mint amennyit szeretne. Amennyiben nem tud vigyázni magára és meghízik, étrendje megváltoztatása és az edzés mellett a fogyasztószerek is segítségére lehetnek. Ezekből igazán széles a választék!

Tanácsok nőknek

A hajápolást egyetlen Oroszlán jegyben született nőnek sem lenne szabad alábecsülnie. A haja ugyanis kifejezetten az ékessége lehet. A hagyományos samponok és balzsamok mellett megéri rendszeres időközönként minőségi hajmaszkot alkalmazni. A haj típusa és állapota alapján tud majd választani.

Tanácsok férfiaknak

Minden Oroszlán tetszeni akar, amihez az ebben a csillagjegyben született legtöbb férfi szívesen használja a napsugarakat. Miért ne, de semmit sem kell túlzásba vinni. A napozás során rendkívül fontos az alapos védelem. A Bioderma napozókészítmények a legnépszerűbb termékek közé tartoznak.

 

Szűz

Jó lenne, ha ezt az évet az eddigi életmódjának kiértékelésére használná ki. Természetesen ez nem minden. Ezt alapvető változtatások megvalósításának kellene követnie. Ezeknek kifejezetten jobb feltételeket kellene hozniuk ahhoz, hogy sokkal elégedettebb legyen a sorsával és azzal amit cselekszik. Amennyiben figyelmen kívül hagyja a világegyetem kihívását, nagy a valószínűsége annak, hogy erre ráfizet. Különféle próbák megtétele jöhet. Ezek a szituációk azt tesztelik le, hogy valóban kiáll-e a mellett, amit eddig tett, és ahogyan élt. Azzal is számolnia kell, hogy amennyiben ez megtörténik, bajba is kerülhet.

Kapcsolatok

Próbálja meg maga mögött hagyni azt, ami a kapcsolatban valóban nem működött és alapvető problémák okozója volt. Azonban arra is gondolnia kell, hogy mindezek sikeres végrehajtását partnerének is akarnia kell. Ellenkező esetben nem zárható ki, hogy az együttélésük a töréspontra jut. Ha ez bekövetkezne, el kell fogadnia azt a tényt, hogy szinte bármi megtörténhet.

Munka

Sokan tehetetlenségből és nagyobb mértékű megelégedettség nélkül végzik munkájukat. Amennyiben az ön esete is ilyen, úgy 2017-es év lehetőséget ad ennek a tendenciának lezárására. Azonban vigyázzon! Viszont ne vágjon el teljesen mindent hirtelen és anélkül, hogy egyértelműen tisztázná a további terveit. Csak így lesz képes visszatekinteni és  az mondani, hogy nem tehetett másként.

Egészség

Fordítson gondot az egész bélrendszerére. A fő kockázatot a bélrendszerben előforduló penészgombák jelenthetik. Ezek megszüntetéséhez hozzájárulhat a fehér liszt és a fehér cukor fogyasztásának korlátozása. A yucca shidigerából készült tablettákban lévő szaponinok is segítséget jelentenek.

Tanácsok nőknek

A teljes átalakulása során, amely a 2017-es évben végbemehet, próbálja megváltoztatni a megjelenésének ápolását is. Az új outfit mellett, gondolja át arcápolását is. Például kipróbálhat valamilyen új arcápoló kozmetikai szettet.

Tanácsok férfiaknak

Amennyiben szeretne változtatni az életén, a parfümét se felejtse el lecserélni. Próbálja ki például a Calvin Klein Man parfümöt. Annak fa és fűszeres illata önt eleganciával, bájjal és szexepillel gazdagítja. Ezzel az eszenciával nem csak partnerének, de környezetének is kellemes meglepetést szerezhet.

 

Mérleg

A Mérleg jegyben születettek számára a 2017-es év különböző változásokat hozhat. Ezeket a kényszer, valamint akár a jelenlegi állapotából fakadó egyfajta belső elégedetlenség is kiválthatja. Azonban kissé érdekes, hogy ön ezen érzését az táplálja, hogy mégiscsak valami jobbat érdemelne. Ezért vigyázzon arra, hogy mire gondol és milyen változásokat kíván. A gondolatok és a szavak ereje kellemetlen meglepetést okozhat önnek. Méghozzá úgy, hogy nem lesz elegendő ideje a helyzet kiértékelésére. Viszont ez olyan tulajdonság, amelyre a döntés meghozásához a Mérlegnek feltétlenül szüksége van.

Kapcsolatok

Ideje felfrissítenie kapcsolatát, de lehet, hogy nem tudja hogyan fogjon hozzá. Alapkitétel, hogy a változásokat partnerével közösen oldja meg. Akármilyen önkényes kísérlet sajnálatosan végződhet. Még mielőtt társának bármit is javasolna, mindent jól gondoljon át. Valóban elégedetlen a kapcsolatukkal? Nem lehet, hogy inkább önben van a hiba?

Munka

Munkahelyén problémákkal kell számolnia, melyek túlnőhetnek a feje fölött. Ezért időben álljon velük szembe. A legnagyobb tévedését az a hozzáállás jelentene, hogy azt gondolja, ilyesmivel nem kell foglalkoznia. Még ha ez történetesen igaz is lenne, akkor sem jelent semmilyen megoldást. Az is jusson mindig eszébe, hogy „csak a cselekvés hozhat segítséget és jutalmat“.

Egészség

Ne terhelje meg szervezetét savképző élelmiszerek fogyasztásával, melyek különböző egészségügyi komplikációkat okozhatnak. Inkább a bázisképző élelmiszerek fogyasztását részesítse előnybe. Ne feledkezzen meg az ún. szuper-élelmiszerekről sem, amelyekhez a közkedvelt zöld élelmiszerek is tartoznak.

Tanácsok nőknek

Amennyiben fáradt, akkor egy nagy adag energiára van szüksége. Erre alkalmas egy megfelelően kiválasztott energiát adó illat is. A Biotherm Eau D´Energie tusfürdő gél fellelkesíti a narancs, mandarin, egres, citrom, barack és friss jázmin illatával.

Tanácsok férfiaknak

A legtöbb nő szereti az olyan romantikus pillanatokat, melyeket neki a partnere készít elő. Próbáljon meg párjának néha ön is meglepetést szerezni, ami segíthet az együttélésükben felmerülő problémák feledését. Mit szólna például egy gazdagon habzó fürdőhöz sok-sok gyertyával?

 

Skorpió

A 2017-es évben ne akarjon semmilyen világrengető dolgot kitalálni. Elég lesz, ha a működő szabályokra és igazságokra támaszkodik. Azokra, melyek már ki lettek próbálva és megbízhatóan működnek. Ha ezeket nem képes elfogadni, lehet, hogy a világegyetem „rákoppint az orrára“. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy bele kell ragadnia az élet béklyójába. Elég ha nem fog kockázatos kísérletekbe. Próbáljon meg tenni valamit a jobb kommunikációs képességének fejlesztéséért. Az ön intellektusa is nagyobb teret érdemelne, mivel nem lehet mindig az empátia és a megérzés együttesére alapozni.

Kapcsolatok

Ne rontsa el élettársi kapcsolatát azzal, hogy partnerét a problémamentes területeken történő változtatásokra akarja rávenni. Az sem helyénvaló, hogy bármiben is partnere fölé helyezze magát. Ne feledkezzen meg az ismerős régi mondásról, „büszkeségnek gyász az ára“, avagy „bízd el magad, ha veszni akarsz“. Tanulja meg összekapcsolni a határozottságot az érzékelő készséggel és a figyelmességgel.

Munka

Munkahelyén 2017-ben kevés olyan esemény történik majd, ami elkerülné a figyelmét. Ez kétségtelenül jó, de csak akkor, ha nem esik túlzásokba. Ellenkező esetben könnyen nézeteltérései támadhatnak a kollégáival, sőt még a feletteseivel is. Néhányukba olyan benyomást kelthet, hogy valamilyen rossz szándékkal figyeli őket. A kimondott leskelődés érzésről nem is beszélve.

Egészség

A megelőzést azokra a helyekre irányítsa, ahol szervezetét valamilyen pangás vagy elzáródás veszélye fenyegeti. Ezért főleg pl. lássa el ereit a kesudióban is megtalálható eszenciális zsírsavakkal. A húgyutak védelmében ügyeljen a folyadék-háztartására. Ugyanakkor ne terhelje az epét magas koleszterin tartalmú ételekkel.

Tanácsok nőknek

2017-ben leginkább olyan diszkrét, kellemes illatokat használjon, melyek mindig az üdeség érzésével töltik el. Ilyen illatokat kínál a Paco Rabanne márka termék is. A Skorpió jegyben született nők számára így az idei évre az arany gyémánt formatervezett Paco Rabanne Lady Million parfümöt javasoljuk.

Tanácsok férfiaknak

Minden Skorpió szereti a rejtélyt, az érzékiséget és azt a képességet, mellyel elvarázsolja az ellenkező nembe tartozókat. Viszont ez megfelelő parfüm nélkül nem mindig lehetséges, viszont erre a célra az Armani Code tökéletesen alkalmas lehet. Ugyanis minden említett elvárásnak megfelel, sőt illata valóban hosszan tartó.

 

Nyilas

Ne hagyja magát megtéveszteni saját illúzióival, mert ezek 2017-ben nem lesznek túl jó tanácsadói. Amennyiben engedi magát általuk befolyásolni, elvesztheti a Nyilas csillagjegyre oly nagyon jellemző egyenességét. Ezen alapszik az a tanács is, hogy ne hagyatkozzon mindig kizárólag a belső érzéseire. Ugyanis figyelembe kell venni az élet gyakorlati oldalát is. Ezért törekedjen ötletei és döntései mielőbbi megvalósítására. Ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozza álmai szertefoszlását. A másokkal szembeni korrekt viselkedésről se feledkezzen meg. Egyetlen valótlanság sem, legyen az bármennyire nem kívánt vagy nem várt, nem találna megértésre.

Kapcsolatok

Partnerkapcsolatában tartsa magát a jellemző, „ami a szívemen, az a számon“ hozzáállásához. Közben soha ne feledkezzen meg arról, hogy a beszélgetés fő célja nem az, hogy partnerét megbántsa! Azonban, ha egy olyan nyílt kapcsolatot épít ki, mely azon alapszik, hogy egymásnak mindent félelem nélkül elmondhatnak, azzal csak nyerhet.

Munka

A szakmai szinten meg kell tanulnia értékelni a saját munkáját. Ez azt jelenti, hogy senkinek se hagyja magát "lesöpörni". Ha úgy érzi, hogy nem megfelelően értékelik, ezt feltétlenül jeleznie kell. Csak meg kell találnia a megfelelő kifejezési módot és az erre alkalmas időt. Azonban ne bonyolítsa feleslegesen a dolgot azzal, hogy lazít a munkavégzés teljesítményén.

Egészség

2017-ben ügyelnie kell immunrendszere helyes működésére. Ehhez főleg egészséges táplálkozásra, elegendő alvásra és jó közérzetre van szüksége. Emellett nem ajánlatos túl gyakran fizikailag túlterhelnie magát. Immunitását speciális laskagomba, homoktövis és kasvirág kivonattal is erősítheti.

Tanácsok nőknek

Amennyiben esetenként kétsége támad afelől, hogy megbirkózik-e valamilyen problémával, használjon Hugo Boss Deep Red parfümöt. Ez újra bátorsággal tölti fel és támogatja céltudatos magatartását. Emellett újra kitárja az ajtót a pillanatok féktelen örömének átélése előtt.

Tanácsok férfiaknak

A Versace Eros parfüm az öntudatosság, szenvedély, érzékiség és nem csak a nők, de a célok meghódítási képességének kombinációját kínálja. Általa tökéletesen ki tudja pihenni magát a mindennapi gondoktól és új erőre kap a következő napokhoz.

 

Bak

Tartsa magát a Bak csillagjegyet díszítő tulajdonságokhoz. Főként a kitartáshoz, stabilitáshoz és a szabályok, valamint a rend iránti érzékéhez. Ha ez egész 2017-es év folyamán sikerül, semmilyen nehezen legyőzhető akadályba nem ütközik. Az idei hónapok fő kockázatát a váratlan események jelentik, amik meglepetést okozhatnak önnek. Ezért, ha ilyesmi történik, ne hagyja magát kizökkenteni az egyensúlyából és őrizze meg a nyugalmát. Ehhez azonban relaxálásra is szüksége lesz. Ezért kötelességeinek teljesítése mellett fordítson elég időt az örömre és a szórakozásra is.

Kapcsolatok

A nyugodt együttéléshez idén főleg az ügyességét kellene kihasználnia. Vagyis a partnere szükségleteinek megértése mellett próbáljon a háztartással is alaposabban törődni. A segítségét bizonyára ugyanúgy örömmel veszi, mint azt, hogy spórolhatnak az esetlegesen szükséges iparosi munka költségén. Ha ezt még egy közös kiruccanással is megfűszerezi, minden rendben lesz.

Munka

„Nincs fájdalom, nincs nyereség“. Ezt a közmondást érdemes lenne kiragasztania valahová, hogy mindig a szeme előtt legyen. Ez nem azt jelenti, hogy most túlzottan elhanyagolja a feladatait. Ennek ellenére teljesítménye nem mindig a legjobb. Ha ez a tendencia hosszú ideig tart, akkor tönkreteheti a hírnevét a munkaadója és üzleti partnerei szemében. És ezt biztosan nem szeretné!

Egészség

2017-ben fordítson figyelmet szeme egészségére, természetesen a megelőzésre is. Korlátozza a képernyőbe és a televízió nézését, menjen gyakran a természetbe. Tanuljon speciális szemgyakorlatokat. Segíthet a fekete berkenyéből készített szörp is, mely védi a szemet az UV sugaraktól és javítja a szem állapotát.

Tanácsok nőknek

A munkát és a stresszt különböző módon pihenheti ki. Ennek egyik rendkívül kellemes változatát a szerelmi tevékenységek jelentik, amennyiben ez nem kényszer hatására történik, valamint a megfelelő partnere van. A valódi élvezet átélése végett bátran használjon különféle erotikus segédeszközöket.

Tanácsok férfiaknak

A Baknak nagy gondot kell fordítania a fogai ápolására. Nem csupán a szép mosolya miatt, ami sok női szívet képes megdobogtatni. Ennél jóval fontosabb az egészséges fogazat. Ezért ne feledkezzen meg a fogköztisztításról és használjon erre szolgáló eszközöket.

 

Vízöntő

Ebben az évben az egészségesnél több hangulatváltozás hatását élhet át. Ebből logikusan következnek az olyan kellemetlen helyzetek létrejötte, amelyeket egyébként szeretne elkerülni. Ezért már 2017-es év első hónapjában próbáljon dolgozni személyiségének a szellemi és az érzelmi egyensúlyának javításán. Ezt ne kötelességként élje meg. Sokkal jobb és hatékonyabb eredményt hoz az a megközelítés, hogy egy olyan szórakozásról van szó, ami gazdagabbá teszi. Azoknak a Vízöntőknek, akik ezt a problémát gyorsan megoldják, a jutalmuk egy egészen sikeres év lehet. Mit gondol, megéri dolgozni önmagán?

Kapcsolatok

Élettársi kapcsolata a béke és a nyugalom szigetévé válhat, de sok kellemetlen és gyakran felesleges vitát is hozhat. Nagyrészt önön múlik majd, hogy melyik kerekedik felül. Legyen tudatában annak, hogy amennyiben a párkapcsolatban sok személyes szabadságot vár el, nem biztos, hogy ez mindkettőjüknek megfelel. Időben beszéljen partnerével az ő elképzeléseiről és találják meg az optimális összhangot. Főleg ne váltóztassa véleményét, mint „más a zokniját“.

Munka

A munkahelyi sikerek elérése érdekében több időt kell szentelnie az apróságokra. Az ugyan nagyon szép, hogy a kötelességek teljesítésére felülről tekint és a fontosabb dolgok megoldását helyezi előtérbe. De mi van akkor, ha valamelyik részlet, ami felett esetleg átsiklott, alapvető fontosságú? Kerülje el azt is, hogy a kollégáival a szerint tárgyaljon, hogy az éjjel hogyan aludta ki magát. Ez minden bizonnyal nem válna a csapat javára.

Egészség

Már a 2017-es év első hónapjától törekedjen arra, hogy az étlapján sok rosttartalmú étel szerepeljen. Ellenkező esetben a székrekedés, valamint az év vége felé akár az aranyér megjelenése is fenyegetheti. Az aszalt gyümölcsök is sok rostokat tartalmaznak, amelyeket bizonyára majd élvezettel fogyaszt.

Tanácsok nőknek

Tudta, hogy a szeme nem csak a fáradtságáról vagy valamilyen betegségéről árulkodhat? A szeméből ugyanis azok az emberek, akik legalább egy kicsit ismerik, a hangulatát is kiolvassák. Szerencsére van mód ennek az álcázására. Csak a megfelelő szemkozmetikumokat kell használnia.

Tanácsok férfiaknak

Sok Vízöntő igyekszik különböző módszerekkel kitűnni a tömegből, mondjuk feltűnő hajviselettel. Amennyiben ön is ebbe a csoportba tartozik, akkor nem szabad elfeledkeznie a megfelelő hajápolásról. Ide nem csak a minőségi samponok tartoznak, hanem hajkondicionáló készítmények is.

 

Halak

A Halak csillagjegy szülöttjére 2017-ben egy fontos ellentmondás feloldása vár. Meg kell birkóznia az eszményeivel és a valós világgal. Nem a legjobb hír, hogy ezt nem lesz egyszerű összeegyeztetni. Ezért az idei kozmikus energiát okosan kellene megfognia. Ahol az anyagra való tekintettel inkább földi megközelítés szükséges, úgy ez szerint járjon el. Viszont a finomabb eseteket teljesen élvezze át. Első pillantásra ez lehetetlennek tűnik, de működik. Csak le kell vonni a korábbi tévedések tanulságait. Halként bizonyára nem először találkozik ilyen szembeállással.

Kapcsolatok

2017-ben a szerelem területén főleg a mértékletességet fogja keresi. Azonban ezt ne keverje össze a merevséggel, mert az a partnerkapcsolatát akár meg is ronthatja. A szelídség rengeteg szeretetet, harmóniát, megértést és toleranciát hordoz magában. Ezt, mint empatikus Halaknak, tudni kellene kezelni. Ha mindezt partnerének felkínálja, nagy valószínűséggel az ő válasza is ilyen lesz.

Munka

Karrier tekintetében nem elégé „erélyes a könyöke“. De nem kell e miatt aggódnia. Nem kell mindenkinek gyorsan és gátlástalanul érvényesülnie. Inkább dolgozzon úgy, hogy becsülni tudja önmagát. Minden más valahogy "kilógja magát". Egyébként ha közel áll önhöz az ezotéria, bizonyára már sejti, hogy igyekezetének eredménye nem marad el. Ez pontosan ugyanolyan szellemben jön el, ahogyan azt megérdemli.

Egészség

Összpontosítsa figyelmét a kiegyensúlyozott étrendre. Bármilyen olyan egyensúlyvesztés étrendjében, ami a fontos anyagok hiányát eredményezi, viszonylag gyorsan megmutatkozhat az egészségi állapotában. Amennyiben másként nem sikerül, úgy a hiány Garden of Life-vitamin Code Liquid multivitamin komplex segítségével pótolható.

Tanácsok nőknek

Szerencsére a szépség és illat területén nem kell azzal foglalkoznia, hogy mi illik a 2017-es évhez. A parfümnek főleg üdének kell lennie és nem szabad, hogy hamar unalmassá váljon. A Burberry Touch for Women pontosan ilyen. Továbbá a készítmény tisztán felhívja a figyelmet a nőiességére és az érzékiségére.

Tanácsok férfiaknak

A Halakról gyakran mondják, hogy hiányzik belőlük a tüzes energia. Próbálja ki a Ferrari Uomo parfümöt, és megcáfolja az ilyen megállapításokat. A termék eszenciája erős érzelmi hatást vált ki, melyek a környezetében tartózkodó valamennyi hölgyet lázba hozza. Mindemellett fokozott önérzetet és életbe vetett elszántságot hordoz.

Eszter