Nagy rúzsteszt: Melyek a valóban csókálló rúzsok?

csókálló rúzs

Csak azt ne mondja, hogy önnel ilyesmi nem fordul elő! Reggel munkába menet elkészíti a sminkjét, egy tökéletesen szép erős rúzzsal felteszi rá a koronát és már indulna is. Indulás előtt még visszalibben, hogy elköszönjön szíve választottjától. Ő azonban felmordul, hogy ugyan mit kent már megint a szájára, és azonnal a szalvéta után kutat, hogy letörölje a rajta hagyott nyomokat. A munkahelyen folyamatosan ellenőrzi, hogy minden a helyén van-e még. A fontos beszámolón azon rágódik, hogy a kollegái valóban odaadással hallgatják-e önt, vagy inkább azt figyelik, ahogyan a kedvenc piros rúzsa az ajkain kívülre csusszan. Még a partnerével töltött vacsorát sem tudja igazán élvezni, mert feszélyezi a kiismerhetetlenül viselkedő festék, ráadásul a bulin gond nélkül megismeri a poharát, mert körbe van díszítve az ajkai lenyomatával. Ennyi kellemetlen pillanat egyetlen nap alatt és mit tehet ellene? Hogy a megoldást ne kelljen kudarcokkal tarkított próbálkozásokkal körülményesen keresgélnie, kipróbáltunk ön helyett több tucat ajkakra való terméket és kiválasztottuk azokat, melyek normál használat mellett sem a bőrön, sem a poháron nem hagynak nyomot, és amikkel egész nap szexi lehet!

Kryolan Basic Lips

A német Kryolan márka egyáltalán nem átlagos. Termékeiről már évtizedek óta csak szuperlatívuszokban beszélnek a film- és a divatiparban. Ennek bizonyítékaként említjük meg például a holland énekesnőt, Simone Simons-t, aki az ajkaira a legtöbb koncerten Rock árnyalatú folyékony rúzst használ. Mi pont ezt a jellegzetes Basic Lips színt teszteltük és bizton állíthatjuk, hogy a tartása csodálatos. Csak arra vigyázzon, hogy ne vigyen fel feleslegesen sok festéket és az egyenletes legyen; egyetlen könnyű réteg elég belőle. Szerintünk ez a legcsábítóbb darab az összeállításban, főleg társasági eseményekre ideális.

theBalm Meet Matt(e) Hughes

A Meet Matt(e) Hughes hasonlóan működik, mint a Kryolan Basic Lips. Vigye fel az ajkaira a folyékony rúzst, mely egy kis idő után mattá válik és lezárja az ajkakat. Nyugodtan csókolgathatja partnerét, vagy az apróságokat, amennyit csak akarja, a terméknek esélye sincs elhagyni a számára kijelölt teret. Itt ön húzza meg a határokat!

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Glam 

A nap lehetséges programját már felvázoltuk. Előbb munka, aztán társasági vacsora, azután talán egy este ... Erre egyetlen szín sokszor nem elég - ennyi esemény több szín váltogatását kívánja. Magunkkal hurcolni egy degeszre tömött kozmetikai táskát nem igazán praktikus dolog. Ezért itt a L‘Oréal rúzspaletta hat különböző színárnyalattal, melyek egész nap, de akár reggeltől reggelig is elkísérhetik.

csókálló rúzs

Maybelline SuperStay Matte Ink

Amennyiben klasszikus vörös, ugyanakkor matt árnyalatra vágyik, ajánljuk a SuperStay Matte Ink használatát. A textúrája matt azonban hidratál is egy kicsit, így aztán az ajkai a nap végére nem néznek majd úgy ki, mint a sivatag. Ez a rúzs az idei év újdonsága, mellyel az ajkán és a táskájában jó néhány parti királynője lehet!

Artdeco Magic Fix 

Igaz, hogy az előbb említett termékek felkeltették a figyelmét, de már van egy bevált színe és nem szeretné lecserélni? Akkor se, ha a tartósságával gondjai vannak? Azt szeretné, ha egy csoda folytán megváltoznának a tulajdonságai? Ez a kívánságát az Artdeco ajakrúzs fixáló teljesíti. Vigye fel bármely saját rúzsára és élvezze, hogy a kozmetikai táskájában már régen ott lapul az ön számára tökéletes rúzs!

csókálló rúzs

 

Íme. Azt hiszem, hogy függetlenül attól, hogy a fényes vagy matt ajkakat kedveli, vagy a folyékony esetleg kemény változatot, illetve az erős vagy inkább gyengéd sminket részesíti-e előnyben, kínálatunkban mindenki megtalálja azt, amit keres.