Nagy arcpakolás-teszt

Arcpakolás

Fel kell ébresztenünk, és meg kell adnunk a bőrünk számára a szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat, főleg a hidratálást. Hisz arcbőrünk egész télen sokat szenvedett. Erre legjobbak a pakolások, amelyek alkalmanként, de annál intenzívebben táplálják a vízhiányos bőr panaszait.

Mivel az arcpakolásokat igazán élvezem, a tél folyamán sokat kipróbáltam közülük, és azokat választottam ki Önöknek, amelyek valóban hatottak a bőrömre. Ezeknél a változást - természetesen pozitív változást - azonnal észleltem, úgy látásra, mint tapintásra. Így Önöknek már nem kell időt vagy pénzt áldozniuk a pakolások próbálgatására, hiszen biztosra mehetnek.

Mielőtt belekezdenék, meg kell osztanom a legnagyobb tippemet. Kevés kozmetikai „csoda” létezik, amelyre azt mondom, hogy megváltoztatták az életemet, és ez az egyik közülük. A pakolás felvivő ecset. Ezzel a maszkot gyorsan, egyszerűen - és ami a legfontosabb, hihetetlenül kellemesen - vihetjük fel, egyenletesen szétkenve, kikerülve azokat a helyeket, ahol az nem szükséges. Egészen más élmény, mint amikor kézzel visszük fel a arcmaszkot. Jó szívvel ajánlom, ez az apróság az Önök életét is meg fogja változni.

Garnier Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb

Ez a pakolás igazi hidratáló bomba. Különösen most, a tél után alkalmas, amikor a fagyok kiszárították a bőrünket, és a dehidratált bőr kényeztetésre vágyik. A Garnier maszkja kiválóan használható. Ez egyfajta vászondarab, melyet gélréteget tartalmazó felével teszünk az arcunkra. Az arcmaszk szépen rásimul a bőrre, és érezni fogjuk, ahogy percről percre energiát és szükséges hidratálást biztosít. Elegendő 15 perc, és az arcmaszk egy egész hétre hidratálja a vízhiányos bőrt. Sőt, erősíti a bőr védőgátját, amely a káros hatásoktól óv, és, a hialuronsav révén megőrzi a bőr fiatalságát és üdeségét is.

Garnier Skin Naturals Moisture+Aqua Bomb

 

Mikor kell használni? Tekintettel arra, hogy a hidratálás az arcápolás alapja, és ez az arcmaszk a hidratálás bajnoka, állandó használatra javasolom. Leginkább rendszeresen, hetente egyszer, mivel pontosan 7 napra biztosítja a bőr hidratálását. A Garnier megoldásaiban a vegyes és zsíros bőr, valamint az érzékeny és a száraz bőrre egyaránt fontos.

Hogyan kell használni? Helyezze a gélréteggel az arcára, és hagyja 15 percig hatni. Ezután az arcmaszk maradékát finoman dörzsölje a bőrébe, és öblítse le.

Vichy Mineral Masks

A Vichy tisztító agyagpakolása megfogott. A természetes zöld agyag mágnesként hat a bőrünket károsító szennyeződésekre és a mérgező anyagokra. Igazán mélyre hatol, ezért tökéletesen és meglepően gyorsan tisztítja ki bőrünket. Eltávolítja a felesleges bőrzsírt és az elhalt sejteket. Ennek köszönhetően kisimítja a bőr felületét, és tökéletesen összehúzza a pórusokat. Már egy használat után is látni fogjuk saját magunkon. Majdnem olyan, mintha primert használnánk. Az illata is finom, könnyen felvihető, és egy csomagolás akár négy használatra is elegendő.

Vichy Mineral Masks 

 

Mikor kell használni? Amikor úgy érzi, hogy a bőrének tisztításra van szüksége. Hetente egyszer ideális. A pakolás vegyestől zsíros bőrig használható. A Vichy azonos kollekciójában még egy pakolást találhatunk, amely fényesítő, peelinges.

Hogyan kell használni? Tiszta, száraz bőrre vigye fel, hagyja hatni 3-5 percig, majd öblítse le! Bőre kisimult, mélytisztított, matt és illatos lesz, összehúzott pórusokkal.

Sisley Masks regeneráló pakolás

Még sosem találkoztam olyan  Sisley termékkel, amely nekem nem felelt volna meg. Ez a kozmetika ugyanis valóban képes segíteni, bármilyen problémával is küzd a bőre. A fekete rózsa kivonatot tartalmazó krémpakolás igazán intenzív módon küzd az öregedés jelei ellen, ezért is hordozza az "instant fiatalság" megjelölést. Nagyon finom, krémes, könnyű illatú, jól felvihető, kellemesen hűti és üdíti a bőrt, már az első perc után. Anti-aging összetevőkben gazdag, ennek köszönhetően 15 percen belül élénkíti bőrüket, megszabadít a fáradtság jeleitől, kisimítja a látható ráncokat, egyesíti a színtónusokat, és természetesen hidratálja a vízhiányos bőr panaszait. Bőrük tökéletesen sima és puha tapintású lesz.

Sisley Masks regeneráló pakolás 

Mikor kell használni? Amikor úgy érzi, hogy bőre fáradt, szeretné kisimítani a finom ráncokat és megfiatalítani a külsőjét. Igazán segít.

Hogyan kell használni? Vigye fel a bőrre, hagyja 10-15 percig hatni, majd vattakoronggal vagy vízzel tisztítsa le. Én az első lehetőséget javaslom. 

Pilaten lehúzható fekete arcmaszk

Ha még nem hallott róla, valószínűleg keveset időzött az interneten. Ez most az összes beauty blog és közösségi háló slágere! Aktív szenet tartalmaz, és azzal kecsegtet, hogy megszabadít a pórusokban mélyen ülő mitesszerektől és szennyeződésektől. Alkalmazása némi türelmet igényel, mivel a pakolás viszonylag sűrű, és egyenletesen kell felvinni az arcra. Ezután elegendő 30 percig száradni hagyni, majd húzza le. És az eredmény? A szennyeződések rátapadtak, s így azonnal látható, mit húzott ki a pórusokból. Első pillantásra észrevehető, hogy a bőr tiszta, ragyogó és feszes. Feltétlenül próbálja ki! Nem fog csalódni! Még egy tipp. Határozottan kerülja a szem körüli, érzékeny bőrt, mert az arc e részéről való lehúzás kissé fájhat.

Pilaten fekete maszk (pilaten maszk)

Mikor kell használni? Használja ezt a fekete mitesszer eltávolító maszkot abban az esetben, ha szeretne megszabadulni a mitesszerektől, az elhalt sejtektől, valamint, ha aknéval küszködik! A fáradt bőr felfrissítésére is alkalmas.

Hogyan kell használni? (Fekete maszk mitesszerre) Elsősorban a problémás T-zónához kellene alkalmazni, majd körülbelül 30 percig hagyja száradni, és alulról felfelé húzza le. Alkalmazását 1-2 hetente javasoljuk.

Juvena Specialists Mask

A Juvena svájci márka, és mint szinte minden, ami svájci, ez a kozmetika is rendkívül jó minőségű. A Juvena pakolást ezen a télen nem próbáltam, de már évek óta használom a magas minősége miatt. Tippjeim közül ezért nem hiányozhat. Bármilyen bőrtípusra (a száraztól egészen a zsírosig) használható. Gél állagú, s így a bőrt egyáltalán nem terheli. Igazán nagyon könnyű, illatmentes és hihetetlenül üde, így a legfáradtabb bőrt is képes feldobni. Használatától láthatóan ragyogó, puha és üde lesz a bőrünk.

Juvena Specialists Mask

Mikor kell használni? Időszakosan, de egész éven át - nyáron felfrissít, télen pedig nagy mértékben hidratálja bőrüket. Ez az, amire bőrünknek a legnagyobb szüksége van.

Hogyan kell használni? Vigye fel az arcra, hagyja 10 percig hatni, majd alaposan öblítse le.

Tołpa Dermo Men Expert

Ahogy a nők arcbőre, a férfiaké is megérdemli a megfelelő ápolást. A Tolpa lengyel márka számos, kizárólag férfiak számára tervezett termékkel rendelkezik. A kínálat két arcmaszkot is tartalmaz. Az egyik a pórusok méretének csökkentésére és a bőr mattítására szolgál. A pórusoknál sok különbséget észleltem, a bőr csillogásának korlátozásában pedig még bravúrosabban teljesít. A másik maszk a bőr öregedése ellen használható. Ez két-három alkalmazás után még nehezen megítélhető, de szerintem nagyon jól tisztítja a bőrt. Alkalmazása után a bőr első látásra fényesebb és simább. Tehát, uraim, ne féljenek az arcmaszkoktóll!

Tołpa Dermo Men Expert

Mikor kell használni? Ez a maszk elsősorban a bőr tisztítására, a pórusok összehúzására és az arcbőr fiatalítására szolgál.

Hogyan kell használni? Vigye fel az arcára, hagyja körülbelül tíz percig hatni, majd alaposan öblítse le.

 

Eszter