My UV Patch: Védje magát a káros UV sugárzástól

uvpatch 2

A tikkasztó nyár már kopog az ajtón és Ön alig várja már a strandon eltöltött forró napokat? Mielőtt kitenné bőrét közvetlen napsugárzásnak,emlékezzen a leégés és bőrkárosodás rizikójára. Az UV PATCH bőrön hordható, mobil alkalmazással ellátott szenzornak köszönhetően ellenőrzés alatt tarthatja a napozást. 

Rákbetegség? Köszi, nem

Minden harmadik diagnosztizált daganatos megbetegedés bőrrák. A bőrvédelem nélküli napozás növeli a bőrrák esélyét. Fontos, hogy napozáskor olyan termékeket használjunk, amelyek védik bőrünket a káros UV sugárzástól. La Roche-Posay az idén nagyot alkotott az UV sugárzás elleni védelemben. Az egyedülálló UV PATCH szenzornak köszönhetően pontosan fogja tudni, mikor kell naptejet használnia, milyen faktorú krém a megfelelő az Ön számára és mikor a legjobb elkerülni a napsugárzást.

uvpatch 3

Mi az UV PATCH?

Extra vékony tapasz kék szív formában, amely nem engedi, hogy elfeledkezzen a káros UVA és UVB sugárzás elleni védelemről. Az UV PATCH egy okos szenzor, amelyet a bőrre felragasztva hordhat akár napokig is. Színét megváltoztatva adja az Ön tudtára, hogy mikor kell jobban odafigyelnie a napsugárzásra. Amikor a tapasz színt vált a bőrén, mobil alkalmazása máris jelez, milyen módon a legmegfelelőbb védelmezni a bőrét. A szenzor pontosan meg tudja mérni az UVA majd az UVB sugárzás erősségét. Az UV PATCH személyre szabott– figyelembe veszi viselője bőrtípusát, a napsugárzás erősségét az adott időben és helyen.

uvpatch 1

Védi az Ön legnagyobb kincsét

Sok gyermek még babakorában ellátogat melegebb országokba. Tengerpart mellett magasabb a napsugárzás, de az nem jelenti azt, hogy itthon elfeledkezhetünk bőrünk védelméről. A legtöbb szülő érzékeny, gyermek bőrre kifejlesztett minőségi naptejeket használ. Előfordulhat azonban, hogy a homokozás, uzsonna készítés és labdajátékok közben elfelejtjük bőrünket újra bekenni. Ezért La Roche-Posay az UV PATCH tapaszt gyermekek bőrén is tesztelte. Így most már bátran játszhatnak gyermekeikkel, hiszen a tapasznak köszönhetően biztonságban lesznek. Miután elfáradtak a sok játszásban, elszórakoztathatja őket a MY UV PATCH edukatív szuperhős játékaival.

uvpatch 4

Hol szerezheti be az UV PATCH tapaszt?

Jövő hét folyamán ( június 19-től ) készülünk Facebook oldalunkon egy nyereményjátékkal, ahol megnyerheti az UV PATCH tapaszt. És nem csak azt! Egy szerencsés nyertest La Roche-Posay Anthelios termékkel lepünk meg, amely védelmet nyújt az UV sugárzás ellen . Az európai dermatológusok is leggyakrabban az Anthelios termékeket ajánlják napfényvédelemre. Nagyon magas UVA védelmet biztosítanak és a napallergiára hajlamos bőrre is felvihetőek. Illatanyagmentes, nem komedogén, parabénmentes termékek.

Most már semmi nem gátolja Önt abban, hogy teljességében élvezhesse a nyarat. Irány a tengerpartra a leégett bőrtől való félelem nélkül.

Az alkalmazást letöltheti itt: App Store és Google Play