Movember II: Új tippek, hogyan lehet egészséges és puha a szakáll

/movember

A Movember idén ünnepli 15. évfordulóját, és ahhoz képest, hogy valahol egy félreeső ausztráliai kiskocsmában, egy sör mellett jött létre, hihetetlen dolgokat vitt véghez. Csatlakozott hozzá az ön férje, barátja vagy fivére is? Támogassa őket, és egészségük fokozott ápolása mellett ajánlja nekik további szakállápolási tippjeinket!

A Movember mozgalom valóban hihetetlenül növekszik ‒ csak tavaly 20 országot érintett, és teljes ideje alatt 17,6 milliárd koronát szedett be a férfiak egészségvédelmének támogatására!

A Movember here- vagy prosztatarákos férfiakat támogat, de tevékeny a lelki betegségek megelőzése terén is. Az utóbbi évek statisztikái kimutatták ugyanis, hogy ezekben az erős fickókban, belül néha megoldatlan szorongások és fájdalmacskák rejtőzködnek... Az utolsó terület, melyet a Movember célba vesz, a mozgás. Szeretné újra megmozgatni és jó kondícióba hozni a férfiakat, s ez is megérdemel egy „felemelt hüvelykujjat“.

Tehát… hagyjuk abba az arcukat éppen ékítő pelyhek feletti fejcsóválást, és mutassuk meg nekik, hogyan kell gondoskodni a szakállról: legyen az akár új bajusz, vagy régóta viselt körszakáll. Lehet, hogy már együtt bevásároltak, az előző rész tippjei alapján, de itt vannak a további tippek!

Szenvedés nélküli arcbőr

A szakáll növekedésére az arcbőr különféle módon reagál. Néha minden rendben, máskor viszont korpa, viszketés jelenik meg. Mit kezdjünk tehát a szakállal, míg rendesen meg nem nő? Javasolja férjének rövid szakállra és arcra, az L’Oréal Paris Barber Club hidratáló ápolószert. Nyugtatja az arcbőrt, és puhítja az 1 cm-nél rövidebb szakállt. Hasonlóan működik a Burber Club olaj is, mellyel a férfiak könnyen elsajátítják a körszakáll-ápolási eljárást.  

Kívánt illatok

Igen, a szakáll szépen illatozhat. Csak mosni és kényeztetni kell. Pompás sampon például a Percy Nobleman Beard Care, mely probléma nélkül távolítja el a szakáll szennyeződéseit, és szünteti meg a viszketést. Vagy ugyancsak jó a Percy Nobleman Face & Stubble, szakáll- és arctisztító gél, amely még hidratált és puha arcbőrt és szakállt is eredményez.

S ha még egy Tom Ford narancsvirág illatú szakállolajat is hozzátesz a szakállápoló csomaghoz, az fényt ad a szakállnak, és megkönnyíti annak formázását (főleg a körszakáll formázása lesz tőle könnyebb!), a világ legillatosabb szakállasa lesz otthon, önnel.

movember

Egy csipetnyi fiatalítás

Lehet, hogy az ön emberének még nincs rá szüksége, de jó tudnia, hogy a szakállápolás „fiatalítási” lehetőséget is hordoz. Erről például a Collistar Man hidratáló fluid képes gondoskodni, amely könnyedén kenhető, gyorsan beivódik (így nem maradnak maradékok a szakállban), és a szakállas arcbőrnek kifejezetten új energiát kölcsönöz!

Megfésülni és menni

S ha úgy látszik, hogy a szakáll a Movember után is marad, szenteljen figyelmet a speciális fésűknek is (a Mr Bear Family acélfésűje duzzad a tesztoszterontól, és segítségével a bajusz, de a körszakáll formázása is könnyű!), és nézzen utána annak az eljárási utasításnak, amely részletesen bemutatja, hogyan kell szakállt nyírni, abban a pillanatban, amikor az férjénél – úgyszólván – kicsit túlnőtt a célon!