Movember I.: Tanítsuk meg a férfiakat, hogyan törődjenek a bajuszukkal (és az egészségükkel)

movember

November alkalommal zajlik a hererákkal vagy prosztatarákkal küzdő férfiakat támogató Movember mozgalom jegyében. A Movember e két betegség megelőzésének szellemében zajlik, és számtalan cseh férfi dicsekedhet már az ezzel a megmozdulással való szimpátiáját jelképező új bajusszal. Csatlakozzunk mi is a támogatásukhoz: ösztönözzük őket a megelőzésre, és tanítsuk meg nekik, hogy hogyan törődjenek a bajuszukkal – még akkor is, ha csak egy hónapig, de akár ha egész életükben viselik majd!

Amikor évekkel ezelőtt megszületett a Movember Fundation mozgalom, valószínűleg senki nem álmodott arról, hogy a here- és prosztatarákra vonatkozó teljes felvilágosító kampányhoz az egész világ csatlakozni fog. Én viszont örülök, hogy így történt. Szeretem nézni azokat a férfiakat, akik a szolidaritás jegyében pont novemberben növesztik meg a helyes vagy kevésbé helyes bajuszukat. Azonban nekem úgy tűnik, hogy tudniuk kellene, hogyan ápolják a gyorsan megnövesztett bajuszt. Az ugyanis nem is olyan egyszerű dolog!

A House 99 márka világa

Az arcszőrzet eléggé speciális. Fájdalmasan benőhet és gubancolódhat, megjelenhet rajta a korpa, és minket, nőket is „szúrhat“ csók közben. Ráadásul a szokásos samponok az arcszőrzet ápolásának kérdését nem tudják megoldani. Arra egyedül a szakállápoló kozmetikumok képesek. Olyanok, mint amilyeneket a L‘Oréal és David Beckham együttműködésének eredményeként a férfi szépségápolás komplett márkájaként született House 99 is kínál. Ezek kizárólag nálunk, a Notino termékválasztékában találhatók meg.

Bajuszosoknak és szakállasoknak

Elsőként a Get Groomer 3 az 1-ben szakáll szappant célszerű használni. Gyengéden, de alaposan ápolja a bajusz alatti bőrt és az arcszőrzetet, legyen az bármilyen hosszú. Tökéletesen tisztít, eltávolítja a korpát, és előkészíti a további kezelésre. A szakáll ápolására különösen alkalmas.

Movember

Csak gyengéden...

Lágyításához itt van a Softer Touch száraz szakállolaj, amely a nélkül finomítja a háromnapos borostát és a régóta növesztett bajuszt, hogy elnehezítené azt. A férfiak kísérletezhetnek, és formázhatják is a bajuszukat. Ebben a változatosság kedvéért a Seriously Groomed tápláló balzsam lesz a segítségükre, mely ráadásul hajformázáshoz is kiváló! De mi van akkor, ha november végével a bajusznak is vége? A House 99 borotvahabot, borotvakrémet és borotvaszappant is kínál, de ezt a választást inkább hagyjuk a férfiakra!

movember all pic

És ez még nem minden! Kövessen minket, mert hamarosan megjelenik a Movember további, olyan ápoló márkáknak és termékeknek szentelt második része, melyek az élete párjának nem csak karácsonykor szerezhetnek örömet😊