Most a legkisebbeknek való krémeket teszteltük!

A szépségápolás mely része érdekli Önt leginkább? Mely a legfontosabb, kihagyhatatlan? Talán a hajápolás? Esetleg imádja a kéz- és körömápolásról szóló cikkeket? Szívesen olvassa a sminkelés vagy az parfümök terén hódító legújabb divatot? Viszont mikor szülővé válik, azonnal a baba bőre lesz a legfontosabb. Magunkból bármikor csinálhatunk „kísérleti nyulat“, kipróbálhatunk egy új krémet, egy extravagáns rúzst vagy egy új parfümöt. Viszont a gyermekünk bársonyos bőrén – mely számunkra a legértékesebb bőr – már nem kísérletezhetünk. Ezért itt egy pár olyan termék, mely már bizonyított.

gyermek kozmetika

Sebamed Baby Care védő arckrém

A Sebamed termékek már a márka alapítása óta – a múlt század 50 –es éveitől kezdve - az érzékeny bőrre fordították figyelmüket, mikor az ekcémás bőrt kezdték kezelni alkalikus elemeket nem tartalmazó készítményekkel. Saját tapasztalataimból kiindulva állíthatom, hogy a Baby Sabamed arckrém valóban kielégíti a kis felhasználók igényeit. Akár a konzisztenciáját, mely nem nagyon sűrű vagy zsíros, akár az illatát illetően. Nagyon finom és még puhábbá teszi a kisbabája bőrét – tényleg lehetséges, hogy még puhább legyen. És az, hogy az illata nem változtatja meg a baba illatát, kifejezetten jó, hisz így segíti a baba természetes, könnyű illatát megtartania. Kellemetlen, ha a baba bőre nagyon zsíros, csúszós és egy szétöntött Channel parfüm után illatozik. Erre még van ideje, és olyan 15 év körül kiválaszthatja nálunk a saját illatát  Most viszont választhat neki olyat, mely összhangban van a saját, tökéletes illatával. A Baby Sebamed –et csak ajánlani tudom. Szintén nagyon alkalmas egy rövid arcmasszázsra is, mely ajánlott a baba megnyugtatására. A termék nyugtatóan hat majd Önre és a babára is. Azt is tapasztalatból mondhatom, hogyha a krém baba szemébe kerül, akkor nem irritáló, így nem kezd el sírni.

Hiszem, hogy a többi Sebamed kozmetika is ugyanilyen jó. Tehát, ha valóban jó minőségű kozmetikumot keres, akkor itt biztosan sikerül választania.

sebamed baby care

Weleda Baby and Child arckrém – Önnek és babájának

Weleda Baby and Child körömvirágos arckrém az érzékeny bőrre készült, és nemcsak a csecsemő bőrére használhatják már életük első napjától kezdve, hanem a nagyobb gyerekek és a felnőttek bőrére is. Valóban nagyon gyengéd, így nem kell félni a használatától.

A krém természetes mandula olajat tartalmaz, talán éppen ebben rejlik a varázsa, mert nedvesen tartja a bőrt. Nagyszerűen hidratálja a baba bőrét, nem tartalmaz tartósítószereket és a könnyű konzisztenciájának köszönhetően, hamar beszívódik. Ez nagy előnye a krémnek, mert a baba nem mindig működik együtt, és nem hajlandó sok időt fordítani a bőrápolásra.

 A Weleda Baby and Child krém nem hagy hátra a kezünkön sem zsíros érzést,  ezt szintén anyaként tudja majd értékelni. A krémezés sokszor együtt jár a pelenka cserével és az öltöztetéssel, így fontos, hogy kezünk tiszta maradjon. Szintén említésre méltó a krém gyönyörű tiszta, baba illata.

weleda baby and child

BIODERMA ABC Derm Cold Cream

A BIODERMA ABC Derm Cold Cream szerintem nélkülözhetetlen főleg a téli időszakban. Télen is ápolást igényel a baba bőre, ugyanúgy mint nyáron, csak éppen más környezeti hatások miatt. Minden anyuka folyamatosan ellenőrzi, hogy a baba nem fázik-e. Általában az arc az egyetlen olyan testrésze, melyet érhet a hideg, ezért ezt megfelelően védeni kell a hidegtől és a széltől. Olyan krémet kell választanunk, mely egy kicsit zsírosabb, de könnyen beszívódik, nem tartalmaz sok vizet, de mégis hidratálja a bőrt. Minderre képes a BIODERMA ABC Derm Cold Cream. Általában az anyukák nem szeretik, ha a természetes illatától eltérően illatozik a csemetéjük, a Bioderma szakemberei erre is gondoltak. A BIODERMA ABC Derm Cold Cream olyan kiváló minőségű olajokat tartalmaz, melyeknek semleges az illatuk, lényegében nem érezhető. Bár eddig leginkább télen használtam ezt a terméket, de a melegebb napokra is nagyszerű. Az pedig egyértelmű, hogyha elfogy, újra veszek majd belőle.

bioderma derm cold creme

Barbara