Minőség kitűnő áron!

Gabriella Salvete a legkelendőbb kozmetikai márkák közé tartozik a cseh piacon. Már a megalapításának évétől, 1990 - től, hagyománynak számít. A Gabriella Salvete márka óriási előnyének számít az árpolitikája - igazán alacsony árakon elég jó minőséget kínálnak. Természetesen nem várhat el pár forintért csodákat, de meg kell hagyni, hogy a kozmetika minősége meghaladja az árát. Nézzük csak meg, hogy milyenek azok a Gabriella Salvete termékek, amelyeket kipróbáltam.

dekoratív kosmetika

Gabriella Salvete Nail Enamel körömlakk

Amit mindjárt az elején meg kell, hogy dícsérjek az az árnyalatok hihetetlenül széles kínálata, amelyekből válogatni lehet, ráadásul némelyik csillámporral és magas fénnyel van dúsítva. Döntse el maga. További pozitívumnak számít a szuper ár is (figyelembe véve a körömlakkok 11 ml - es kiszerelését). Ami az applikálást illeti, értékelem az ecsetet, amelynek optimális a mérete és általa könnyű a lakk felvitele is. A fedőképesség sajnos nem a legjobb, két vagy három réteg felvitele is szükséges. Másfelől gyorsan szárad és tartós is - néhány napig nem szükséges átfesteni a körmöket.

Gabriella Salvete Nail Care erősítő körömlakk

Ez az erősítő körömlakk kalciumot tartalmaz, tehát erősebbé képes tenni a meggyengült körmöket. Nekem elég sok problémám van a körmeimmel, ugyanis folyamatosan hasadnak és töredeznek. Meg kell mondanom, hogy rendszeres használat után már láthatóan kevésbé hasadnak a körmeim, azonban még mindig töredeznek. Ugyanakkor az is igaz, hogy a körmeim igazán gyengék, tehát valószínűleg ez az oka. A körömlakk nagyon jól néz ki, nem kell rá felvinni egy réteget sem a klasszikus körömlakkokból, hát miért ne használnánk egy ideig? Különösen azért, mivel nekem legalább a körmeim hasadásában segített.

Gabriella Salvete Automatic Eyeliner szemceruza

Én a vékony szemceruzákat használom, tehát ez egy kisebb változás volt számomra. A festésnél egy kicsit szenvedtem, ugyanis a használata nem a legegyszerűbb, de miután rászántam több időt, már elégedett voltam az eredménnyel. Ráadásul igazán tartós is, amit nagyon értékelek. Ezen kívül ezt a szemceruzát nemcsak a vonalakra, hanem a szemhély satírozására is lehet használni, ugyanis kellően puha. Ismét hangsúlyoznom kell az árnyalatokat, elképesztőek! Meglepően jól mutat a kék (21) és a bőrszínű (23) árnyalat is. Próbálja meg tavasszal kicserélni a színtelen sötét szemceruzákat színesekre.

Gabriella Salvete Panoramico Curling szempillaspirál

Ez a dúsító és göndörítő szempillaspirál újdonságnak számít a Gabriella Salvete márka kínálatában. Hogy őszinte legyek, szerintem a pillákat inkább csak hosszabbítja. De azt rendesen. Ennek én nagyon örültem. A dúsítást mértékkel teszi és ami a göndörítést illeti, akkor annak az eredménye is inkább csak átlagos. Amennyiben a szempillaspirált reggel applikálja, akkor az este már morzsolódik, de ha valamilyen estélyre készül, akkor ideális választásnak számít - nem lesz ideje morzsolódni és ahogy azt már írtam, a szempillákat igazán meghosszabbítja. Ráadásul eléggé sötét is, tehát feltűnőbbé teszi a szemeket. Tekintettel arra, hogy nem túl drága (maximum 2800 Ft), legközelebb is vissza fogok hozzá térni.