Minden bőrtípusra van megfelelő make-up. Melyik az Önnek megfelelő?

Az őszi időjárás már átvette az uralmat, és úgy ahogy az utóbbi napokban a ruhatárunkat is átrendeztük, így eljött az ideje annak is, hogy körülnézzünk egy új öltözék után az arcbőrünknek is. A make-up azonkívül, hogy szebbé tesz, megvéd minket a nem kívánt környezeti hatásoktól is. Ajánlatunkban megtalálják a legbeváltabb make-up - ok listáját. Itt biztosan nem tud mellé fogni.

make-up

A fiatal és hibátlan arcbőrért: L'Oréal Paris Nude Magique

Csupán húsz éves, gyönyörű az arcbőre, a legnagyobb problémája pedig a csillogó és a nem egységes arcbőr? Válassza az új lila L'Oréal Paris Nude Magique terméket. Egy aranyos kis üvegcsében folyékony csoda vár Önre. Ezt a make-up - ot legkönnyebben az ujjakkal lehet felvinni. Pár percen belül simává, egységessé, mattá és egészségessé változtatja az arcbőrét. Ráadásul, ha arcbőre nem tökéletes, akkor sem szükséges vastagon applikálni a make-up - ot. Ez a termék tökéletes a kezdőknek.

A zsíros arcbőrre: Artdeco Long Lasting Foundation Oil Free

Problémás az arcbőre, és le szeretné fedni a pattanásokat, de mégis egy olyan terméket keres, amely nem terheli meg a pórusait? Próbálja ki az Artdeco Long Lasting Foundation - t, amely tökéletes a zsíros és kombinált bőrre, mivel nem tartalmaz olajat. Ez a make-up közepes fedést biztosít, és játékosan elbánik az arcbőr tökéletlenségeivel. Felviheti az ujjaival is, de a jobb hatás érdekében használjon ecsetet. Mattító hatása van, és megbízhatóan egységesíti az arcbőrt, valamint befedi a kitágult pórusokat. Hatása szinte egész nap kitart.

A száraz arcbőrre: Clinique Even Better

Nagyon száraz az arcbőre, és fél a make-up használatától, mivel az legtöbbször kiemeli a bőrhámlását? Fedezze fel a Clinique Even Better termékét, amely igazán hidratáló hatású, és könnyedén megoldja a problémáját. Ez a make-up ásványi anyagokat tartalmaz, és tökéletesen bánik az arcbőrrel. Közepes fedést biztosít, ráadásul egységesíti is az arcbőrt, így játékosan elbánik a tökéletlenségekkel. Továbbá élénkítő hatása van, amelyet a száraz és fáradt bőr szívesen fogad.

A Luxus érzésért: Estée Lauder Double War

Szeretné egy kicsit elkényesztetni magát, és biztosítani arcbőrének egy igazán luxus és hatásos terméket? Szerezze meg a legendás Estée Lauder Double War make-up - ot.  Folyékony összetételének köszönhetően ecsetre sincs szüksége, elég ha az ujjaival viszi fel az arcbőrére. Összetétele igazán könnyed, használata egyszerű és mattító hatással bír. Továbbá közepes fedést biztosít és egységesíti az arcbőr tónusát. A make-up az arcbőrével tökéletesen eggyé válik. Ráadásul nem kenődik el olyan könnyen, így hatása akár 15 óráig is tarthat. A Double War előnye, hogy számos árnyalatban kapható, így majdnem mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Praktikus az utakra: Avène Couvrance

Szüksége van egy praktikus termékre, amely nem folyik ki a táskájában, és amihez nem kell extra tükröt tartania magánál? Próbálja ki az Avène Couvrance kompakt make-up - ját, amelynek applikálása könnyű és szinte bármilyen feltételek mellett végrehajtható. Egy tömörített, első ránézésre púdernek kinéző termékről van szó. A beépített tükör és a kemény tok alapnak számít ennél a terméknél. A kényelmes lefedettség és a gyulladáscsökkentő hatás a problematikus bőrnek megváltást jelent.

Társaságba: Max Factor Lasting Performance

Bálba, színházba vagy más ünnepélyes alkalomra készül, ahol mesterséges megvilágítás és fényképezők kereszttüzében lesz? Ilyen esetben az arcbőrének tökéletesnek kell lennie, így mi felajánljuk Önnek a tökéletes segédet. A Max Factor Lasting Performance pontosan az ilyen alkalmakhoz lett kifejlesztve. Ezt a make-up - ot ecsettel kell felvinni, ugyanis csak így lehet elérni a kívánt eredményt. Összetétele tömörített, mégis nagyon gyengéd és 100 % - os fedést biztosít. Nem kenődik el olyan könnyen, így hatása akár egész éjszakán át tarthat.

A ráncokra: Dermacol Caviar Long Stay

Gyötrik Önt az első ráncok és el szeretné őket tüntetni az arcbőréről? Szerezze meg a Dermacol Caviar Long Stay terméket, amelyet egy szakértő álmodott meg Önnek. Ez a make-up táplálja, hidratálja és puhává teszi az arcbőrét. A teljes fedés és a ráncok kisimítása ennél a terméknél garantált. Összetételében krémesebb mint a többi, így egy ecset segítségével könnyebben fel fogja tudni vinni. Általa egészen biztosan néhány évvel fiatalabbnak érezheti magát.

Kérdése van a make-up - okkal kapcsolatban? Kérdezze meg Mónikát, a mi sminkesünket, aki ezt a cikket Önnek írta...