Milyen parfüm és kozmetika felel meg leginkább a Nyilasnak?

A kilencedik csillagjegy a Nyilas. A Nyilas a tüzes jegyek közé tartozik, ezért is nagyon aktív és egyenes. Az egyenességgel kéz a kézben jár az őszinteség, tehát elmondhatjuk, hogy „ami a szívén, az a száján”. A Nyilasra jellemzőek a kalandos élmények, szeret megismerkedni új tájakkal, tehát szeret utazgatni, de figyelmét nem kerülik el a filozófiai vagy spirituális témák sem.

horoszkóp

A túlzott nyitottság olyan tulajdonság, melyre a Nyilas jegy szülötteinek ajánlott odafigyelni, hisz a meggondolatlan szavaikkal sokszor bánthat másokat. Továbbá igyekezniük kellene befejezni, amit elkezdtek, nem mindig jó új dolgokba fogni, amíg a régiekkel sem végeztünk.

Ami a Nyilas egészségi állapotát illeti érdemes ellenőrizni a comb állapotát, valamint a csípő izületeit. Az étrendjéből nem hiányozhat a kalcium és a magnézium, továbbá figyelnie kell a súlyát. Ajánlott jógázni vagy tai-chi –t tornázni. Nem kellene sok alkoholt, fehér cukrot, rántott vagy zsíros ételeket fogyasztania, hogy ne terhelje meg túlzottan a máját.

Milyen parfümök felelnek meg leginkább a Nyilas csillagjegyűeknek?

Olyan parfümök keltik fel a Nyilas figyelmét, melyek messzi vidékeket juttatják eszükbe. Szintén fontos, hogy valamilyen dinamikus elemet tartalmazzanak, mely aktivitásra ösztönzi és felébreszti a kalandvágyát. Viszont azok a parfümök is szóba jöhetnek, melyek illatai arra ösztönzik a Nyilast, hogy elgondolkodjon a földi élet alap kérdésein és értelmén. A parfüm üvege akkor kelti fel a Nyilas figyelmét, ha tüzes színeket tartalmaz, hisz mint tudjuk a tűz a Nyilas eleme. Amennyiben a Nyilas választ magának parfümöt, akkor jobban tudja értékelni a világosan leírt összetevőket, a komplikált, nem értelmes információk inkább elbátortalanítják.

Nyilas – női parfümök

Úgy ahogy a Nyilas számára vonzóak és érdekesek az idegen országok, éppen ilyen érzést vált ki benne a Chopard Wish női parfüm is. Varázsa a fekete ibolya, jerikói lonc és az akác virágának kombinációjában rejlik. Mindezt csak kiegészíti a gyémánt alakú fényűző üveg.

A szerelmi kalandok iránti vágyát a Cacharel Amor Amor parfüm segíti felkelteni, mely citrusos gyümölcsök terméseit (narancs, mandarin), szantálfát és pézsmát tartalmaz. A piros üveg a Nyilas számára csak még vonzóbbá teszi az illatot.

A harmadik általunk ajánlott parfüm a Yves Saint Laurent Elle parfüm, mely örömöt és életkedvet hordoz, és éppen ez az amire a tüzes Nyilas hölgynek szüksége van. Ezt a parfümöt használhatja bármikor napközben. Az alapítója nevét viselő Yves Saint Laurent márka már 1961 –től készíti a parfümjeit.

Nyilas – férfi parfümök

A férfi Nyilas számára érdekes lehet a Rasasi Khaltat Al Oudh illat, mely a Kelet világát hozza el viselőjének, hisz a Rasasi márka Dubajból származik. A rózsa, szantálfa és ámbra esszenciák megfelelnek a mindennapokra, de a társasági eseményekre is. Mivel egy unisex illatról van szó, használhatja akár közösen a partnerével is.

A következő férfi illat a Hugo Boss Boss Soul, mely felhívja a figyelmünket a világosság és a sötétség közötti különbségekre, vagyis az ellentétekre, melyek arra ösztönzik a Nyilas férfit, hogy elgondolkodjon az életen. Ez viszont nem minden. Egy férfias, érzéki és elegáns férfi illatról van szó, melyet néhány gondosan összehangolt esszenciával ért el a gyártó. A Nyilas férfit megérintheti a parfüm üvegje is, mely a legmodernebb technológiával készült. A Hugo Boss társaság a legismertebb márkák közé tartozik, gyökerei 1924 –be nyúlnak vissza, amikor megalapította a céget Hugo Ferdinand Boss német divattervező.

A Nyilas sem hagyhatja ki az elegancia és a modern stílus kombinációját, amilyen a Dunhill Desire for Men férfi parfüm. A mindennapi egyhangúságot felfrissíti a csomagolásával és az üvegjével is. Egy Angliából származó parfümről van szó, mely kiváló minőségű pacsuli, tikfa, ámbra, rózsa, vanília, neroli, bergamott, citrom és alma összetevőket tartalmaz.

Táplálékkiegészítők (nemcsak) az utazásokra

A Nyilas csillagjegyre jellemző, hogy szeret utazgatni, és saját bőrén megtapasztalni az idegen országok kultúráját. Az utazások viszont nem mindig csak a kellemes élményekről szólnak, sokszor kockázatokkal, egészségügyi problémákkal járnak, melyek a magasabb napsugárzással vagy a teljesen más, nem európai környezettel kapcsolatosak (egzotikus megbetegedések, melyeket vírusok, baktériumok okozhatnak). Mindezek mellett még számolnunk kell a szervezetünk nem mindennapi megterhelésével, melyet néha megkövetel az idegen országok megismerése. Éppen ilyen okokból lettek kifejlesztve a különféle táplálékkiegészítők, melyek közül kettőt mi is jobban bemutatunk Önöknek, hisz jól jöhetnek az utazásokra.

Az első az Altermed Panthenol Forte, mely leginkább a repülővel való utazásokra ajánlott, hisz a folyadékokkal (elixírek, szirupok, stb.) ellentétben ezeket a kapszulákat magával viheti a fedélzetre. A Panthenol Forte csökkenti a fáradtság és a kimerültség érzetét, valamint erősíti az immunrendszert, ami szintén jól jöhet. Ez a termék dexpanthenolt, szelént, C- és E-vitamint tartalmaz.

A második az Innéov Anti – age, mely olyan méregtelenítő anyagokat tartalmaz, mint például a C-vitamin, szelén és a heszperidin. Ebben az esetben is egy tablettás kiszerelésről van szó. A fő hatása a DNS sejtszintű védelme, a bőrsejtek és a szervezetünk öregedésének lassítása, mely jól jöhet egy hosszabb kiránduláson az Egyenlítő közelében, de hasonlóképpen a fagyos helyeken is.

Az izzadásgátló készítményeket tudja értékelni az aktív Nyilas

A Nyilas aktív életet él, és így természetes, hogy a fizikai megterheléssel együtt jár a kellemetlen izzadás. Szerencsére vannak izzadásgátlók, melyek hatékonyan elbánnak az izzadással és a kellemetlen szagokkal.

A nőknek tudjuk ajánlani a Dove Original Maximum Protection izzadásgátló krémet, mely azzal tűnik ki, hogy kétszer olyan hatékony, mint más izzadásgátlók. Egynegyed részben tartalmaz hidratáló krémet, mely hidratálja és nem irritálja a bőrt, ezért is vált a hölgyek kedvencévé. A Dove márka mára már a legsikeresebb amerikai márkák közé tartozik, készítményeit már 1957 –től forgalmazza.

A Nyilas csillagjegyben született férfiakról sem feledkeztek meg az izzadásgátlók gyártói. A széles kínálatból  a Garnier Men Mineral Cool antiperspirant roll on izzadásgátlót választottuk. Ez a termék vulkáni eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően jobban elnyeli az izzadságot, sőt 48 órás védelmet biztosít az izzadással és a kellemetlen szaggal szemben. Az ismert Garnier márka a L'Oréal Group társaság csoportjához tartozik, így már egyértelmű, hogy ezzel a márkával nem nyúlhat félre.

Az izzadással szembeni leghatékonyabb védelmet a speciális Perspirex izzadásgátló biztosítja. Ez a klinikailag tesztelt formula hosszan tartó védelmet biztosít az izzadással szemben, egy használat után hatása akár 5 napon át is tart. Gyengéd összetevőkből áll, nem tartalmaz illatanyagokat és nem hagy foltokat a ruhán. Amennyiben az átlagon feletti izzadás jelent Önnek gondot, akkor ez az izzadásgátló biztosan segít.