Milyen a koreai Missha férfi kozmetikája?

Amikor Dél-Korea -t említjük, akkor mindenkinek autók, elektromos készülékek vagy mobiltelefonok jutnak az eszébe. Akiknek jól megy a földrajz, azoknak a főváros Soul vagy a sportkedvelőknek a következő olimpiai játékok helyszíne, mely 2018 –ban kerül megrendezésre Phjongcshang -ban. Viszont a kozmetikumokra, csak kevesen gondolnának. Ez bizony nagy hiba. Nem Franciaország, Olaszország és még az Egyesült Államok sem, hanem az utóbbi időkben éppen Dél-Korea -ból származnak a legjobb és legkedveltebb kozmetikai termékek. Sőt a koreaiak a bőrápolás terén nagyon liberálisak, hisz minden újdonság szinte azonnal megjelenik ferfiaknak készült variációban is, így talán minden koreai gyártónak van kifejezetten a férfiaknak készült sorozata. Ma a Missha márka Urban – Soul sorozatát szeretném Önöknek bemutatni, mely tipikus a cool és minimalisztikus csomagolásáról, valamint a kiváló minőségű összetevőikről, mint ammilyen például a chia magok olaja, pórsáfrányolaj vagy a shea vaj. Két olyan terméket választottam, mely nem hiányozhat a kozmetikai készletéből, valamint két nem hagyományos készítményt, melyek a legfontosabb helyzetekben biztosítanak hibátlan bőrt.

férfi kozmetika

Missha Vitalizing Scrub Cleanser

Ha engem kérdeznek, hogy mi a legfontosabb dolog a bőrápolásban, legyen az női vagy férfi, mindenképpen a tisztításra voksolnék. A rendszeres és mély tisztítás az alap, mely nélkül értelmét veszti bármilyen további bőrápolás is. Ez a termék mélyen tisztítja a pórusokat és peelingként is működik. Finoman eltávolítja az elhalt bőrsejteket, mégpedig a benne lévő zafír és gyöngy por segítségével, melyeknek gyulladásellenes és antiallergiás hatásai vannak. Elég hetente 2-3x applikálni egy kis mennyiséget a nedves bőrre, néhány percig körkörös mozdulatokkal masszírozni, majd alaposan leöblíteni.

Missha Fresh Facial Tissue

22 nedves papírtörlő egy praktikus csomagolásban, melyek kellemesen felfrissítenek. Leginkább a trópusi napokban tudtam értékelni. Viszont alkalmazhatja sportolásnál, műhelyben vagy hosszú autóút során is. Vagyis minden pillanatban, amikor a bőrének szüksége van felfrissülésre, esetleg el szeretne távolítani valamilyen szennyeződést az arcáról vagy letörölni az izzadságot.

Biztosan vannak olyan pillanatok az életben, amikor tökéletesen kell kinéznie, de a bőre ezt nem teszi lehetővé. Lehet fáradt, vörös vagy éppen apró bőrhibákkal teli. Viszont nekünk férfiaknak is van megoldás. Nemtudom, hogy erről a két termékről meg tudom-e győzni Önöket, de számomra nagy segítséget nyújtanak, ha tökéletesen kell kinéznem.

Missha Pure Active Sheet Mask

A fáradt bőr tüneteinek eltüntetésének legegyszerűbb és legjobb módja az arcmaszk használata, mert a benne lévő anyagok koncentrátumok, így a hatásuk azonnal észlelhető. Az sem mellékes, hogy nagyon egyszerű a használata. Elég ráhelyezni a maszk alakú, a szemek és a száj résznél kivágot kendőt a tiszta arcra. Ezután elnyúlni a díványon, megnézni a sporteredményeket és 20 perc múlva kész is. Levesszük a maszkot, és az arcon maradt maradékot finoman bele masszírozzuk a bőrbe.

Missha Sun Cover BB Cream

Hallott már a BB krémről, de nem tudja, hogy mi az pontosan? Lényegéből mindenből egy kicsi. Egy krém, mely táplál, hidratál, megvédi a bőrt a nap káros sugaraitól, és mivel színezett, ezért egységessé teszi a bőrt, mely valóban tökéletes hatást kelt. Ugyanúgy használjuk, mint a hagyományos arckrémeket, csak arra kell vigyáznunk, hogy valóban egyenletesen kenjük szét, hogy természetesen hasson. Inkább kevesebb krémmel kezdjük, és szükség esetén vehetünk még belőle. Applikálás után ne felejtsen el kezet mosni.

Tipp: Használat után vegyen egy zsebkendőt a kezébe, és törölje át a szemöldök, esetleg a  bajusz, szakáll részt, mert ha marad ott egy kis krém maradék, az nem hat természetesen. Amennyiben használat után fog felöltözni, akkor figyeljen arra, hogy a ruházata ne érjen az arcához, hisz így máris oda lenne a tökéletes küllem. Szintén nem ajánlott sportolás közben használni. 

Áron