Miért olyan közkedveltek az EOS ajakbalzsamok?

Az EOS, vagyis az Evolution Of Smooth, márka Amerikából származik. Sokszínű ajakbalzsam kínálatával azonban már szinte az egész világot megbolondította. Magyarország sem kivétel.

EOS

Miért olyan különlegesek ezek az ajakbalzsamok? Biztosan nem csak a csomagolásuk miatt. Az EOS balzsamok 100 % - ban természetesek és 95 % - ban organikusak. Kizárólag a legjobb, természetből származó, összetevőket tartalmazzák. Ilyenek például a shea vaj, az E-vitamin, a méhviasz, a kókuszolaj, a jojoba és számos más. Ezeknek köszönhetően az ajkak gyönyörűen puhák, finomak és hidratáltak lesznek. Nyugodtan elfelejtheti a repedezett szájszéleket, pelyheket és élettelen ajkakat.

Az EOS balzsamoknak nagyon könnyű a szerkezete. Az ajkakon a balzsam olyan könnyűnek tűnik, mint egy toll és semmiben sem akadályoz. Azonban biztosan nem lehet figyelmen kívül hagyni. Gyönyörű illata és édes íze van, amely folyamatosan követni fogja, és biztosan újra és újra használja majd. Az EOS nem ragad, hatása mégis hosszantartó. Amennyiben kibírja, hogy ne nyalogassa, ez akár több órát is jelenthet. Az ajakbalzsamnak olyan struktúrája van, amely szépen, túlzások nélkül, olvad el az ajkakon. A tojás nem esik össze, használat után sem lesz kisebb, tehát folyamatosan tartja a formáját. Nagyon lassan fogy el, ezáltal a 7 grammos ajakbalzsam nagyon sokáig kitart.

És igen, az EOS balzsamok a hírnevüket, a hagyományosnak nem mondható csomagolásuknak is köszönhetik. Egy színes tojásról van szó, és felbontás után egy illatos ajakbalzsam fogja Önt várni. Az ajkakra való felvitele igazán kényelmes. Határozottan fel fogja hívni magára a figyelmet, és a környezetében mindenki kérdezgeti majd, hogy mi az.

Válassza hát ki, hogy melyik illat az Ön számára legmegfelelőbb. A választás eléggé nehéz lesz, ugyanis mindegyik illat igazán lenyűgöző. Amennyiben valami meleg illatra vágyik a hideg téli időben, válassza például a kétszínű Coconut Milk tojást vagy az extra tápláló Blueberry Acait. Amennyiben a hegyekbe készül, válassza a Lemon Drop illatot. Nem mintha a citrom a hóra hasonlítana, azonban SPF 15 - öt tartalmaz, ami az ajkait megbízhatóan védeni fogja. Abban az esetben, ha már a nyárra gondol, válassza a leginkább frissítő balzsamokat, vagyis a Tangerine és a Sweet Mint ízesítésűeket.

Anita