Mi is valójában az arcápoló booster, és miért van rá szüksége?

Azt mondják, hogy a „fejlődést nem lehet megállítani“. Így a kozmetikai ipar is egyre újabb arcápoló újdonságokat jelentet meg. Az utóbbi évek egyik legkeresettebb ilyen újdonsága az ún. skin booster, ami maximálisan koncentrált formában biztosítja a bőr célzott hi-tech ápolását! Önnek is van már?

skin food

A skin booster a szérumhoz hasonló kategóriába tartozik. Nemcsak a bőr felületén hat, ahol a bőrgátat erősíti, de az alsó rétegekben is. Mindig a megtisztított és száraz bőrre kell felvinni a krém alá, és az a feladata, hogy támogassa és fokozza a krém hatásának az intenzitását (ezért is fordítják gyakran „erősítőként“). Néhány márka esetében beleolvad a szérumok kategóriájába, más márkák pedig külön tüntetik fel a szérumot és a boostert is. Az azonban fontos, hogy az arcra legelőször a boostert kell felvinni, és csak utána a szérumot, ami után viszont a krém következik. Mivel a booster feladata az, hogy „beindítsa“ és megsokszorozza a szérum hatását is. Azonban vannak olyan márkák is, melyek azt javasolhatják, hogy néhány cseppnyi boostert keverjünk egyenesen a krémünkbe (ezért érdemes mindig elolvasni a mellékelt tájékoztatót).

Könnyen felvihető és felszívódik

A könnyű adagolás és felvitel érdekében a booster általában folyékony, és az üvegcséje csepegtetővel van ellátva. Ugyanakkor gél állagú is lehet, hogy jól szét lehessen kenni, és gyorsan felszívódjon. Sohasem zsíros, hanem könnyű, szinte észre sem lehet venni az arcon. Ennek ellenére minden egyes adagban hatalmas hatóanyag potenciál van, és ezek a hatóanyagok mindig azonnal a bőr érdekében fejtik ki hatásukat.

skin food

Skin booster minden bőrre

Némely booster a bőr táplálását célozza meg, mások megint a fiatalítását, az arcbőr színtónusának egységesítését vagy a külső hatásokkal szembeni védelmét biztosítják. Csupa hi-tech finomsággal, így például peptidekkel (Q10 koenzim), antioxidánsokkal (C- és E-vitamin) vagy hialuron- és szalicilsavval vannak tele. Mindez pedig erősen koncentrált mennyiségben, így naponta csupán néhány csepp boosterre van szüksége. Melyek tartoznak a TOP kategóriába?

5x TOP BOOSTER:

  1. Tavaly a Vichy MINÉRAL 89 skin booster gyűjtötte be a legtöbb pontot, ami a természetes eredetű hialuronsav mellett 89%-ban Vichy termálvizet tartalmaz. Az állaga könnyű és krémes, és a bőr felső rétegének erősítése, a hidratálás és a feszesítés a fő feladata!
  2. A Makeup Revolution Skincare Granactive Retinoid 2% a pigmentfoltokra, illetve az arcbőr színtónusára van hatással, de a sejtek természetes megújulását is segíti. Ebben elsődlegesen a koncentrált retinol van a segítségére. A csodás bőrért próbálja ki a Revolution Skincare EGF Serum szérumot, puhaságot pedig a Makeup Revolution 30 % AHA + BHA Peeling Solution kölcsönöz neki. Inkább aranylóan fénylő arcbőrre vágyik? Akkor a Revolution Skincare Gold Elixir csak Önre vár!
  3. Azonban, ha lifting boostert keres, akkor a Marbet Special Lifting Care Booster kipróbálását javasoljuk. A hialuronsav mellett B3-vitamin található benne, ami elengedhetetlen az arcbőr regenerálásához. Így együtt kisimítják a ráncokat, és megelőzik a mimikai ráncok megjelenését.
  4. A Dior Capture Youth Glow Booster a fáradt és beszürkült arcbőr élénkítését garantáló C-vitaminnal van tele. 20 és 70 éveseknek egyaránt ajánlott. Ráadásul az íriszkivonat még finomabbá is teszi a bőrt!
  5. A Clarins Detox Booster egyenesen a krémbe keverendő, és mint a neve is utal rá, detoxikálja az arcbőrt. Ezt a tulajdonságát a zöld kávé kivonatnak köszönheti, a hialuronsav pedig még inkább növeli a fiatalító hatását!