Mi az a speciális korrektor és mire való

Mi az a speciális korrektor és mire való, erre a kérdésre ad választ ez a cikk. Nem hagyományos korrektorról van szó, segít az arc egyes területét kiemelni. Ezt a terméket a dekoratív kozmetika között találhatja meg.
Fáradt, élettelen a bőre? Kellemetlen sötét karikák aggasztják a szemei alatt, melyek azt jelzik, hogy nehéz napja volt? Szeretné, ha a bőre ismét egészségesnek, fiatalnak tűnne, tele energiával? Segítünk ezt elérni a speciális korrektorral.

speciális korrektor

Miről van szó

Egy kozmetikai termékről van szó, mely segítségével élénkítheti az arc egyes területeit úgy, hogy a többi terület kevésbé lesz élénk. Bár még nem tartozik a nők alap kozmetikai termékei közé, de népszerűsége egyre nő. Ez a speciális korrektor képes megbírkózni a legfáradtabbnak és legegészségtelennek tűnő arcbőrrel is. Több speciális korrektorból is válogathat.

Szeretné tudni, hogy miben rejlik a speciális korrektor varázsa, és miért nem helyettesíti a hagyományos korrektort?

Speciális összetevőket tartalmaz, melyek visszaverik a fényt.

Fontos tudni, hogy a speciális korrektort nem alkalmas használni a make-up vagy a hagyományos korrektor helyett. A kis tökéletlenségekre (mint pl. az akné, ráncok, stb.) a speciális korrektor nem jó választás, hisz neki éppen az a feladata, hogy kiemelje az arc egyes területeit. Amennyiben tehát szeretné eltakarni az apró tökéletlenségeket, mint pl. az akné, erecskék, ráncok, foltok, akkor használjon hagyományos fedő korrektort. A speciális korrektor alkalmazásával, ezek a tökéletlenségek még láthatóbbak lennének.

Hogyan használja a speciális korrektort?

Először használjon make-up – ot vagy hagyományos korrektort a tökéletlenségek eltakarásához. Ezután használja a speciális korrektort a meghatározott területekre. Szintén fontos a megfelelő árnyalatú speciális korrektor kiválasztása, amely helyesen egy árnyalattal világosabb mint a make-up. Az árnyalat kiválasztásában segíthet a külföldi YSL Concealer oldal értékelése.

Melyik területen használjuk a speciális korrektort?

Amennyiben szeretné, hogy élénk és egyidejűleg természetesnek hasson a bőre fontos, hogy a megfelelő helyeken alkalmazza.
Több területen is használhatja. Figyelembe kell venni az arc formáját. Ki lehet emelni vele az arccsont területét vagy a szájat. Leginkább viszont a szem környékére használják. A szemöldök felé – mely érzéki tekintetet biztosít. Szintén optikailag csökkentheti vagy növelheti a távolságot a szemei között – ha a belső szemzug felé és alá alkalmazza, azzal növelheti a távolságot a szemei között.
Amennyiben az arccsont feletti részen alkalmazza, akkor kiemeli az arccsont vonalát, amivel elérheti, hogy az arc karcsúbbnak tűnik. Abban az esetben, ha a szemeit szeretné kiemelni, akkor az előzőekben említett helyeken alkalmazza a terméket.

Előfordul, hogy valaki a száját vagy az orrát szeretné kiemelni – arra az esetre, ha nem elegendően feltűnő az ajka vagy kicsi az orra. Optikailag növelni szeretné az ajkait, akkor kis mennyiségű speciális korrektort alkalmazzon a felső ajak gödrébe, ha az orrát, akkor a felső részhez egy picit, majd alaposan kenje szét.
A speciális korrektor sok mindent képes varázsolni az arcára. A bőr felélénkül, így elvonja a figyelmet az arcbőr esetleges tökéletlenségeiről. Ne feledje el, hogy ezt a terméket is csak mértékkel ajánlott használni, hogy az eredmény természetességet tükrözzön.

TIPPÜNK: A speciális korrektort, melyet az Notino.hu kínál, megtalálhatja a dekoratív kozmetika – korrektorok címszónál. A termékek elnevezésében gyakran szerepel a "Concealer" szó. Kiváló speciális korrektorokat kínál az YSL - Yves Saint Laurent vagy a Clinique márka.