Mesés Lolita Lempicka

   Az elvarázsoló Lolita Lempicka női illat a francia Lolita Lempicka tervezőtől a fiatalságot, ártatlanságot és az első szerelmet jelképezi. Már az első alkalommal eszünkbe juttatja a romantikus randikat, melyekre remegő lábakkal mentünk, a szívdobbanást és az édes első csókokat.

   Mesés Lolita Lempicka

   Az exkluzív Lolita Lempicka Lolita Lempicka női illat képes minden nő szívét és lelkét megérinteni. A parfüm rengeteg jelképet rejt magában, a lányok titkos álmait, céljait és elképzeléseiket a szerelemről. A Lolita Lempicka illat Önt is elbódítja a különleges kontrasztjaival, valamint a kislányból való nővé válás átmenetével, amikor megtapasztalja az első igazi érzelmeket és vágyakat. A nagy odafigyeléssel válogatott esszenciák mesésen vannak összekeverve.

   Az a hölgy, aki használja ezt az illatot, hisz az egész életre szóló szerelembe, és döntéseit nagyban befolyásolják az érzelmei. A természetes személyisége és szépsége mágnesként vonzza a környezetében lévő embereket. Imádja a divatot, a finom eleganciát és minden semmiségben képes megtalálni az igazi szépséget.

   Az energiáját a természetből veszi, szívesen sétál mezítláb a nyári harmatos füvön. A Lolita Lempicka illat az ánizs és borostyán különleges tónusaival nyit. A szív illatban finom ibolya, bódító írisz és különleges édesgyökér esszenciáinak keveréke érezhető.

   Ezeket a virágos illatokat felváltja a tonkabab, varázslatos vanília és perzselt mandula csábító esszenciája. Az illat tele van titokzatossággal és csábítással. Tökéletesen felidézi a szerelmes pillanatokat és magát a szerelmet.

   Az összetéveszthetetlen aromájának hála alkalmas kiegészítője lehet egy romantikus találkának.

   A tiszta tónusainak hála felfrissít a tavaszi és nyári hónapokban. A Lolita Lempicka illat egy feledhetetlen élményt biztosít viselőjének. A flakonja ugyanolyan különleges, mint maga az illat. Az üveg alma alakja, amint azt már megszokhattuk, jellemző a Lolita Lempicka márkára, mely a beteljesült vágyat jelképezi.

   Az illat nagyon személyes és nőies. Nagyon bájos a kék üvegcséjével és az arany felirattal, valamint az arany kupakjával. A Lolita Lempicka parfüm egy szóval tökéletes! Biztosan Önt is meglepi majd a különleges nőiességével és ravaszságával. Ezzel a parfümmel utat nyithat egy új világba és megismerheti a vágy minden titkát.

    

   iparfumeria.hu neve mostantól Notino

   Menu

   hívjon minket 003642220141