Merítsen ihletet a cannes-i fesztivál világsztárjainak lookjából!

Ihletésből sosincs elég! Bármilyen különleges alkalom vár is Önre - színházlátogatástól egy esküvőn át, egészen a barátjával tervezett vacsoráig - a piros szőnyeg lookjaival biztosan tündökölni fog! Bemutatunk önnek két különféle - egy kimondottan esti és egy tökéletesen természetes - sminkelést.

eva longoria

A romantikus istennő, Eva Longoria

Az amerikai színésznő tudja hogy kell hatást kelteni a piros szőnyegen. A rózsaszínű tónusokat használó smink pompásan kiemeli bőrének tónusát. Amennyiben hasonló sminkelésbe vágna bele, kezdje a szokásossal ellentétes, fordított sorrendben, a szemeinél! Így elejét veszi annak hogy a hangsúlyos szemfesték rápotyogna a már kész sminkre.

Szemhéjait árnyékolja rózsaszínű árnyalatokkal, s a legsötétebb árnyékolást összpontosítsa a külső szemhéj körül és alsó vonalra. Keretezze szemeit körbe-körbe hangsúlyos vonallal, szempilláit pedig fésülje át néhány rétegben térfogatnövelő szempillaspirállal. Ne feledkezzen el szemöldökéről sem, mely kiemeli a teljes szemet.

 

Mielőtt rátérne arca sminkelésére, egy nedvesített kendővel tisztítsa meg a szemei alatti területet. Egységesítse teljes arcát fedő sminkkel, és púderozza be, hogy a smink egész este kitartson. Orcáira hordjon fel rózsaszín-barack árnyalatú arcpirosítót, és ne spóroljon a highlighterrel!

Az ajkak a teljes look feltűnés nélküli kiegészítői, azonban a rózsaszínt itt is helyezze előtérbe. A matt, telt szint színtelen, könnyű fénnyel törölje át.

Javasolt termékek (mind L'Oréal Paris):

eva longoria

Természetes szépség Louise Bourgoin szerint

A francia sztár ezennel elbűvölő, természetes sminket választott, mely kiemeli előnyeit. Amennyiben hasonló lookot szeretne alkotni otthon, egységesítse arcát hosszantartó, de könnyű sminkkel, mely nem túlzottan terheli meg bőrét. Az arcpirosítót ezennel hagyja el, és orcáira csak bronzosítót hordjon fel, majd törölje át szemhéjait ugyanazzal az ecsettel.

Tekintettel arra, hogy nem használ semmilyen további szemfestéket, összpontosítson szempillájára és szemöldökére! Fésülje át őket, és ne feledkezzen meg szempillája kefével történő felpöndörítéséről!

 

Ajkai is maradjanak természetesek! A finom rózsaszínű árnyalatnak és a könnyű csillogásnak köszönhetően, a teljes smink romantikus és összehangolt lesz.

TIPP: Mielőtt elkezdené magát a sminkelést, szánjon néhány percet arcbőre ápolására! Különösen a természetes sminkelésnél szükséges, hogy a bőr százszázalékosan elő legyen készítve A sima, egységesített bőr kulcsa három alapvető termék - peeling, pakolás és hidratáló krém. Este, a tervezett akció előtt, hordjon fel arcára egyet a L’Oréal Paris Pure Clay pakolásai közül, vagy kombinálja azokat bőre szükséglete szerint. Körülbelül egy órával a sminkelés megkezdése előtt, használja a Smooth Sugars Scrub fekete pont elleni tisztító peelinget, majd hidratálja a megtisztított arcbőrt Revitalift Laser X3, intenzív arcápolóval - mindkettő a L’Oréal Paris terméke.

Javasolt termékek (mind L'Oréal Paris):

Lezser frizurája akkor lesz, ha haját néhány hajcsipesszel tűzi könnyű kontyba, és az elülső tincset befelé fordítja az arcába. Ezután a tincs végét tűzze hozzá a kontyhoz, és az egész frizurát rögzítse a L’Oréal Paris Elnette Satin hajlakkjával.

louise bourgoin