Még nincs Tangle Teezere?

A mindig gubancos haj okoz Önnek gondot, melynek kifésülése kínszenvedés? Fésülködés közben majdnem eltörik a fésű? Arra vágyik, hogy a haja egészséges és fényes legyen? Ebben az esetben ne habozzon, és próbálja ki a Tangle Teezer exkluzív fésűt, mely a használói között elnyerte a „varázslatos” becenevet.

Hogyan működik a fésű?

A Tangle Teezer professzionális fésű gyorsan és fájdalom nélkül kifésüli a hajat és tündöklő hajkoronát varázsol – mindezt a speciálisan megtervezett sörtéknek köszönheti, melyek úgy vannak elhelyezve, hogy kitérjenek a gubancos helyek elől. Így a fésű könnyedén siklik majd a hajon anélkül, hogy kitépné azt. A bizonyíték a fésűben maradó minimális hajmennyiség.

Egészségesebb és fényesebb haj a Tangle Teezernek köszönhetően!

A fésű nagyszerű tulajdonságai közé sorolhatjuk, hogy használata után a haja kisimult és tündöklő lesz. A fésű ugyanis nemcsak kifésüli a kócos hajat, de az egymáshoz közel elhelyezkedő sörték tökéletesen kisimítják a kutikula külső rétegét. Ezzel segíti a haj természetes védekezőképességét és az egészséges kinézetét. A Tangle Teezer rendszeres használatával Ön is láthatja és érezheti a változást a hajon, mely visszakapja feszességét, alakját és fényét.

Sokoldalú használat!

A Tangle Teezerrel való fésülködés nagyon gyors és könnyű. A speciálisan megtervezett ergonómikus alakja jól illik a kézbe, és a sűrű sörtéknek köszönhetően fésülködés közben kellemes masszázsban lehet része. A Tangle Teezer a hagyományos fésűktől eltérően alkalmazható a vizes haj kifésülésére is, valamint tökéletesen megfelel a kondicionáló vagy a maszk felvitelére is. A használat után könnyen leöblíthető vízzel.

A varázslatos Tangle Teezer minden hosszúságú és típusú hajnak megfelelő. Használható a meghosszabbított hajra is, hisz az átmeneteken is könnyedén átsiklik anélkül, hogy kihúzná a hajat. A Tangle Teezer segítségével mindig tökéletesen finom és ápolt lesz a haja, fájdalom és kitépett haj nélkül.

A varázslatos fésű világsikere!

A különleges professzionális Tangle Teezert Shaun P. angol fodrász tervezte, aki személyesen formázza sok világsztár frizuráját. A sok éves tapasztalataiból kiindulva, arra szánta el magát, hogy egy olyan fésűt tervez, mely tépés nélkül fésüli ki a hajat. Az általa tervezett Tangle Teezer azonnal berobbant a fodrászok világába, és egy szempillantás alatt világszerte a legkedveltebb és a legforgalmazottabb fésűvé vált. Már számtalan díjat és elismerést nyert, és a legismertebb stylistok is mindenkinek ajánlják.

A design változat különböző variációi:

A Tangle Teezer fésű többféle változatban  kapható, melyek csak designjukban különböznek és nem működésükben. A klasszikus Tangle Teezer Elite mellett kapható még a praktikus kompakt Tangle Teezer kisebb kiszerelésben és egy speciális tetővel, mely tökéletes retikülbe vagy az utazásokhoz.

A különleges Tangle Teezer fésű alkalmas a finom gyermek hajra is. A legkisebbeknek beszerezhető a Tangle Teezer varázslatos cserép, melynél a fésű virág formájú és jól illik a kis gyermek kézbe. A kis cserép pedig használható a hajgumik és csattok tárolására is.

Újdonság a piacon a Tangle Teezer Aqua Splash, mely úgy lett megtervezve, hogy könnyebben és hatékonyabban lehessen használni a zuhanyban a hajmaszkok felvitelére.

Még nincs Tangle Teezere?