Makeup Revolution - egy forró újdonság Londonból

Makeup Revolution, a legforróbb kozmetikai újdonság Londonból. Bár a márka csak tavaly márciusban jött létre, de máris sikerült számos hölgy szívébe belopnia magát, továbbá a termékeik portfóliója bővítve lett több mint 300 kozmetikai termékkel. A Makeup Revolution főleg dekoratív kozmetikával foglalkozik, kínálatukban azonban megtalálhatóak a kiegészítők is: sminklemosó készítmények és kozmetikai ecsetek ápolására szolgáló termékek.

dekoratív kozmetika

A  Makeup Revolution legkelendőbb és legjobban dícsért termékei közé tartozik a szemhéjfesték paletta. Ez a paletta több fajta változatban kapható, a neutrális barna árnyalatoktól, egészen a fényes neon színekig. Az alap paletta 12 árnyalatot tartalmaz, de a Makeup Revolution kínálatában megtalálhatóak az óriási, több tucat árnyalatot tartalmazó, paletták is.

Engem leginkább az Iconic paletta 1, 2 és 3 fogott meg, amelyek nem teljesen véletlenszerűen az egyik leghíresebb árnyalatot idézik fel. Végül az Iconic 2 lett az igazi, amelynek árnyalatai számomra a leguniverzálisabbnak tűnnek. Tetszik a paletta kinézete és értékelem, hogy az árnyalatok nem a klasszikus kerek csészécskékben vannak, hanem téglalap formában, egymás mellett vannak elhelyezve. Ez egy kellemes változás, amely semmilyen formában nem befolyásolja az árnyalatok használatának praktikusságát.

A paletta főleg barna árnyalatokat tartalmaz, amelyek arany, szürke és fekete színnel vannak kiegészítve - ezek nem hiányozhatnak egyik palettáról sem. Két árnyalat matt, a többi tíz pedig enyhe csillámport tartalmaz. Be kell vallanom, hogy egy kicsit csalódott vagyok a matt árnyalatokkal kapcsolatban. A két matt árnyalat ugyanis kevésbé pigmentált. Végül azonban rájöttem, hogy hogyan lehetne felhasználni ezt a két árnyalatot. Tökéletesen illik a szemöldök alatti rész kivilágosítására, továbbá a két árnyalat közötti átmenet satírozására. A szemhéj egészére azonban sokkal jobban illenek a csillámporos árnyalatok. Az árnyalatokkal nagyon jó dolgozni, még egy kezdőnek is. A festéket a szemhéjra egyenletesen fel lehet vinni, nem porzik, könnyen satírozható és egész nap kitart. Mindenesetre ajánlatos valamilyen bázist felvinni a szemhéjfesték alá (próbálja ki az én kedvencemet az Artdeco - tól).

A paletta színskálája szerintem nagyon el lett találva. Tetszik, hogy multifunkcionális és hogy könnyedén varázsolhat magának mindennapi viselethez megfelelő sminket, ugyanakkor dramatikusabb esti sminket is. Nappali smink elkészítéséhez én a világosszürke és a fátyolos, barna árnyalatok kombinációját használom. A különleges alkalmakra pedig az arany és a fekete árnyalat a legjobb választás.

makeup revolution blogerka

 

A Makeup Revolution kínálatában számos más termék is megtalálható. Az arcpirosítók közül már kipróbáltam a Wow árnyalatot. Az arcpirosítókban értékelem az árukat, mivel nagyjából 900 Ft értékben már megvásárolhatóak és ezt az árat szerintem valóban mindenki megengedheti magának. Ez az ár egy ideális lehetőség, ugyanis így annak érdekében, hogy el tudja dönteni, melyik árnyalat a legmegfelelőbb, többet is vásárolhat belőle. Én az egyik legfeltűnőbb árnyalatot választottam és nem bántam meg. Ez az arcpirosító jól pigmentált, éppen ezért érdemes belőle kevesebbet felvinni. Az eredmény igazán megéri. Hatása természetes, nem morzsálódik és kitart szinte egész nap, még egy hosszú munkanapon is. Felvitele során egy vékony ecset használatát ajánlanám. Amennyiben az ecset túlságosan vastag lenne, az arcpirosító porozhat, ami eléggé megnehezíti a felvitelét.

Annak érdekében, hogy a smink tartós legyen, a Makeup Revolution kínálatában is szereplő make up - ot fixáló spray használatát ajánlanám. A sprayt elég könnyedén rápermetezni az arcra, 15 cm - es távolságból. Az arcon a spray által könnyed köd fog kialakulni, amely gyorsan megszárad és így a make up akár 8 órát is kibír. Összetevői selymesek, érintésre kellemes, olyan mintha rajta sem lenne az arcon, mégis hatásos. A spray védi az arcot a hővel, a nedvességgel és az aktuális faggyal szemben is. Ahogy az a Makeup Revolutiontól megszokott, a sprayt kedvező áron kínálják.

Összességében azt mondanám, hogy a Makeup Revolution kozmetika egy igazán jó húzás - kedvező árakon lehet hozzájutni minőségi kozmetikához, amellyel könnyű dolgozni és tartós is. A másik óriási előnye a széles színárnyalatok kínálata, amelyekből mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.