Make-up a zsíros bőrre

A nők nagy százalékát érinti a zsíros bőr problematikája. A zsíros bőrt a faggyúmirigyek túlzott faggyútermelése okozza, melynek oka lehet a váltakozó hormonszint, stressz, helytelen táplálkozás vagy az egészségtelen életstílus.

A zsíros bőr velejárója sok esetben a kitágult pórusok és a pattanások. Az arc általában fényes a T-zónában, tehát a homlok, orr és az állon. A zsíros bőr rendszeres ápolást igényel, valamint alapos tisztítást speciális készítmények segítségével.

A sminkelésnél is olyan dekoratív kozmetikumokat kell használni, melyek kifejezetten a zsíros bőrre készültek. Ugyanis, amennyiben nem az Ön bőrének megfelelő make-up készítményeket használ, akkor nemcsak hogy nem rejti el a bőr tökéletlenségeit, de még ronthatják is annak állapotát. Abban az esetben, ha el szeretné takarni a fénylő bőrét, akkor olyan make-up -ot kell használni, mely mattító hatású és nem tartalmaz semmiféle olaj adalékot. A zsíros bőrnek legmegfelelőbbek a 2in1 make-up-ok, mely make-up és púder egyben.

Manapság már sokféle speciális make-up kapható, melyek kifejezetten a zsíros bőrre készültek. Olyat is találhat közöttük, melyek képesek a faggyútermelést csökkenteni vagy elnyelni a faggyút. Merítsen ihletet a következő ajánlatunkból:

Exkluzív Vichy Normateint make-up a faggyútermelés csökkentésére

 Make-up a zsíros bőrre

Ez a különleges make-up úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen eltakarja a bőr tökéletlenségeit, valamint csökkentse a kellemetlen fénylő bőr hatást. Ez a make-up gazdagított Zincadone A™  gyógyító hatású összetevővel, mely láthatóan csökkenti a faggyút és nem komedogén, tehát nem tömíti el a pórusokat. A használata után a bőr tökéletesen kiegyenlített lesz. A make-up Vichy termálvizet, SPF 20 UV szűrőt tartalmaz, valamint alkalmas a nagyon érzékeny bőrre is.

Clinique Superbalanced inteligens make-up

make up mastna plet1
 
A Clinique Superbalanced egy különleges folyékony make-up, mely nem tartalmaz olajat és azonnal biztosítja a bőr megfelelő hidratálását. A speciális aktív összetevőknek köszönhetően elnyeli a zsírt azokon a helyeken, ahol erre szükség van. Ez a make-up matt és élénk hatású bőrt hagy hátra, valamint ismert a tartósságáról is. Tökéletesen egységesíti a bőr tónusait és hipoallergén.

La Roche-Posay Unifiance Matt Fluid make-up
make up mastna plet3

Ez az egyedülálló make-up, mely fluidos nem zsíros textúrájú, eltakarja a bőr minden tökéletlenségét. Cink (szabályozza a faggyútermelést) és Ciblage Sebum kombinációjának köszönhetően a bőr matt és természetes hatású lesz, mert ezek az összetevők semlegesítik a fényes bőrt. Ez a make-up biztosítja Önnek a tökéletes sminket egész napon át, hipoallergén és nem tömi el a pórusokat. Parabén- és parfümmentes.

diegodallapalma Compact Powder Foundation kompakt make-up
make up mastna plet2

A Compact Powder Foundation a diegodallapalma luxus márka alap make-up -ja, mely selymes és finom konzisztenciájú. Hála a speciális mikronizált részecskéknek, tökéletesen könnyű, már - már púderes textúrát hoz létre, mely hihetetlenül jól alkalmazkodik a bőrhöz, könnyű és gyors a használata. A Compact Powder Foundation természetes és friss hatást biztosít a bőrnek. Egyesíti a bőr tónusait. A normál, zsíros és kombinált bőrre ajánlott. Kétféle módon vihetjük fel, száraz vagy nedves szivacskával. A fedőhatás növeléséért használjon nedves szivacsot. A gyengébb hatásért szárazat.