LIBRE - Szabadság Yves Saint Laurent előadásában

Yves Saint Laurent Libre

„A szabadság az Yves Saint Laurent termékmárka alapelve. Ez mind a nőiesség erejéről szól.” Ezek a szavak a világ egyik legelőkelőbb termékmárka létrehozójától, a legendás francia divattervezőtől, Yves Saint Laurenttól származnak. Aki a víziók alkotói közé 1966-ban került, amikor is összefonta a gender határait, mikor elsőként mutatta be a női szmokingot. Az új Yves Saint Laurent Libre illat a megtestesítője a híressé vált női tuxed Le szmoking és az YSL Beauté műhely progresszív küldetésének.

A szabadság még soha nem volt mámorítóbb

A Libre eau de parfum a szabadság szimbóluma. Azok részére készült, akik nem félnek elhagyni a napi sztereotípiákat és a saját szabályaik szerint a saját útjukat szeretnék járni. A szabadság a mai nők részére szükségszerű luxuscikk, ami sokuknak igazán rendkívüli lehet. Szemtelen és sikkes, a Libre megsérti a megszokott status quo-t.

A holnap arca

Egyedi vonalak és erőteljes hang. Ezen lázadó illat nagykövetévé Dua Lipát választották, aki számára ez a feladat igazán testre szabott. Ezen női előadóművész dalait az utóbbi két évben a világon a legtöbbször játszották le, gyönyörű, stílusos és bátor – ugyanúgy, mint a Libre. Dua Lipa nem fél a saját útján haladni, valamint a saját véleményét tudtul adni. A szabadság illatozó szimbólumának nem is lehetne jobb képviselője.

Dua Lipa, a Libre illat arca

A levendula visszatérése

7 év tökéletesítés és 1 500 variáció – ez a Libre számokban. Ugyanúgy, mint az ihletője, ami női szmoking formájában jelent meg, magában egyesíti a nőies és a férfias elemeket nem várt szexis megvalósításban. Ismét a női parfümök világába hozza Provence levenduláinak illatát, amely eddig kizárólag a férfias illatok jellemzői között szerepelt. A speciális Diva Lavender fajtájú levendula része annak a programnak, amely célul tűzte ki a levendularétek Franciaországnak történő visszaadását.

A levendula illatát simán kiegészíti a marokkói narancsligetek perzselő virága, amelyek az illatot melengetően járják át, míg a mandarin egy lédús árnyalatot kölcsönöz neki. A gazdag madagaszkári vanília és a fénylő ámbra az illat aromáját magasabb szintre emelik. A Libre fenntarthatóan beszerezhető alapanyagokból van elkészítve, amelyeknek minősége a legmagasabb YSL osztályba tartozik.

Ikonikus formatervezés

A Libre flakonja, amelyet Suzannne Dalton művésznő tervezett, a haute couture és az extravagánsság ódája. A férfiasság és nőiesség elemeinek egyesülése jelenik itt meg, éles geometriai alakzatokat egyesítve a pazar, arany YSL logóval. A metszett, fekete színű kupak egy fénylő aranylánccal van díszítve, amely lazán a flakon nyaka köré van tekerve. Ez a flakon mindegyik parfümgyűjteménynek a díszévé válik.

Libre parfüm

Szerző: Anna