Lépjen ki a szürkeségből! Merítsen ihletet a híres márkák divatbemutatóiról: 2016 ősz/tél!

 Lépjen ki a szürkeségből!

Végre megérkezett az ősz, így le kell cserélnünk a ruhatárunkat, új kiegészítőket szerezni és megnézni mi a legújabb haj és smink divat. Valamint mindenképpen téli időszakra való parfümöt kell használnunk a nyári helyett.

Viszont ezeket a változásokat mindenki megcsinálja, így amennyiben nem akar szürke egér lenni, akkor inkább a híres márkák divatbemutatóiról merítsen inspirációt, melyek az idén kimondottan fantáziadúsak voltak.

PARFÜMÖK

parfümök

Milyen illatot válasszunk idén ősszel?

Mint minden ősszel, az idén is le kell cserélnünk a könnyű, friss, gyümölcsös illatot, egy kicsit nehezebb, fás és fűszeres illatra. Most ősszel olyan illatot kell választani, mely oud fát tartalmaz, mert ez az összetevő uralja ezt az időszakot. Az uniszex parfümökkel együtt. Ezeken kívül menők a borsos vagy keleti illatok, a lila virágos (ibolya, frézia) összetevők vagy az erdei gyümölcsök.

Az idén ősszel nagyon divatosak az uniszex parfümök, melyek eltörlik a nők és a férfiak közti határokat, így a párok közösen használhatják.

A MI TIPPÜNK: Ezek a parfümök ideálisak most ősszel.

HAJ

 haj

Vége az egyenruhának, eljött az ideje az eredetiségnek és az egyediségnek.

Azok az idők már rég a múlté, mikor a divatbemutatókon csak egyetlen frizura hódított. A divat által diktált frizurát, felváltotta az egyediség és az eredetiség. Az idei 2016 ősz/tél divatbemutatóin láthattunk göndör fürtöket, finom hullámokat, kisimított vagy kócos, hosszú, rövid és minden árnyalatú hajat. Tehát a tanács egyértelmű – változtassa a frizuráját kénye kedve szerint.

Mit ajánlunk viselni? Olyan frizurát, mely a leghíresebb divatbemutatókon leggyakrabban ismétlődtek. Ezek különböző formájú és nagyságú hullámok – pontosak és lazák, klasszikus hullámok, kisimított copfok, különféle masnik és a 80 –as évek által ihletett frizurák. Ne féljen kísérletezni és feloldódni! Ezek a termékek segítenek ebbe.

SMINK

smikek

Tolja el a klasszikus sminkelés határait jó messzire

A 2016 ősz/tél új kollekcióban rengeteg érdekes újdonság és divatirány jelent meg, amelyekkel vonzóvá teheti küllemét és felhívhatja magára környezete figyelmét. Feledje el a klasszikus vonalakat. Engedje szabadjára fantáziáját, és húzza vastagon körbe a szemét vagy hosszabban oldalra, esetleg használjon szemhéjtust a szeme alá is. Ismét divatosak a színes csillámok (a szemöldök köré és az arcra is), metál sminkelés és színes szempillák, vagy erős pillák La Twiggy. Hatalmas divat a fehér szín a szemzugban, mely kiemeli és nagyobbá teszi a szemeket.

Az ajkak teszik teljessé a sminkek, játszon el velük. Leginkább a sötét, majdnem fekete szín a divatos, de persze IN marad a vörös és a nude szín is. Visszatérnek az átlátszó ajakfények is, melyeket az erős rúzsra kell felvinni – így az ajkak teltebbek és szexisebbek lesznek. Ajánljuk összhangba hozni az ajkak és a körmök színét, bár ez csak kicsiség, de még egységesebb lesz a sminkünk. A dekoratív kozmetikát, mellyel a legdivatosabb sminket képes alkotni, itt találhatja.

A MI TIPPÜNK: Amennyiben egy kicsit el szeretné engedni magát és felhívni magára a figyelmet, akkor egy szuper tippünk van Önnek. A jelenlegi legjobb sminkes Pat McGrath vagy Karl Lagerfeld divattervező sminkjei irányítják a divatot, amivel előrukkolnak, az lesz a divat. Az idén az erősen csillogó ajkak jöttek divatba. Az iskolába vagy a munkába nem, de a bulikba kitűnő. Mit szól hozzá?

ajkak

Ne féljen megmutatni, hogy be meri vállalni ezt a feltűnő sminket és kitűnni a tömegből!

 

 Eszter