Legyen a önmaga

Az új Boss Bottled férfi parfüm

A Notino bemutatja a BOSS Bottled Eau de Parfum illatot, amely támogatja az urakat a siker útján.

Világunkban számtalan út vezet az önmegvalósításhoz – minden férfi számára adott a lehetőség, hogy azzá váljon, akivé szeretne. A napjaink férfijának szóló (Man of Today) kampány merész, új üzenetétől vezérelve – melyet az illatnagykövet, Chris Hemsworth képvisel – a BOSS Bottled Eau de Parfum a modern férfi vágyait testesíti meg, aki szeretne a maga ura lenni.

A fűszeres-fás illat kifinomult elegye

A fűszerek és gyümölcsök kifinomult keveréke

A fűszeres, fás kompozíció új lendületet ad az időtlenül belsőséges és élénk BOSS Bottled márkának, amely erejét és kifinomult jellegét parfümkészítő mesterének, Honorie Blancnak köszönheti, aki megannyi, exkluzív forrásból származó, természetes alapanyagból keverte az illatot. Az alma és bergamott ereje a feketebors esszenciájával keverve felébreszti az érzékeket; az illat fűszeres lelke a megunhatatlan gesztenye-, kardamom- és fahéjolaj, a sötét vetiver és a pézsma pedig bőrillatú, füstös jelleget kölcsönöz a viselőjének.

A Boss Bottled illat összetevői

A sajátos BOSS Bottled üvegcse is hozzájárul, hogy az illat megkapja kiérdemelt figyelmét – a szürkés parfüm meleg gesztenyeárnyalata kihangsúlyozza az Eau de Parfum kifejezetten maszkulin jellegét. Kifinomult matt-szatén aranykupak ékesíti az üveget.

A BOSS Bottled Eau de Parfum friss, energizáló és intenzív hatást kelt, mellyel cselekvésre sarkallja és inspirálja az ambíciókkal teli, lelkes, modern férfit. A legnagyobb vágyait testesíti meg: hogy megtalálja önmagát, újraírja a történetét, és saját eszközeivel törekedjen a sikerre.

BOSS BOTTLED: Az Ön útja a siker felé

Az új BOSS Bottled Eau de Parfum az aromás almát és fahéjat az olíva- és szantálfa alapillatával társítja a friss, intenzív és férfias érzetért.

  • 1. A férfias vonzerő csúcsa
  • 2. Az önbizalom és siker parfümje
  • 3. Szakértők válogatták a megismételhetetlen illatért

Kipróbálta már az új illatot? Írja meg nekünk, hogy tetszett.