Legyen a figyelem középpontjában a halloween partin!

Megérkezett a halloween. A titokzatos atmoszférával teli időszak, ami tematikus partikon való részvételre hívogat. Használja ki a lehetőséget, és felejtse el a megszokott normákat. Ne csak a sminkelésben engedje szabadjára a fantáziáját, hanem az egyedülálló look készítésében is! Tegyen mindehhez hozzá egy parádés jelmezt, és ne felejtse el beleélni magát a szerepébe. Kezdődhet a szórakozással teli este!

halloween look

Határtalan extravagánsság

A vámpír vagy halál jelmez már eléggé unalmas. Idén válasszon magának igazi trendi halloween lookot! Szeretne valami ötletet arra, hogy hogyan tegye felismerhetetlenné magát? Ha ránk hallgat, akkor legyen szexi, érdekes és egyben csábító. Készítsen magának kabaré stílusú, eredeti lookot. Mi a húszas évekből merítettük az ihletet, és készítettük el a „flapper“ stílusú sminket. De nem ám mértékletes és visszafogott színekkel. Erőteljes színeket választottunk hozzá, és játszottunk egy kicsit a kontrasztokkal is, miközben megőriztük az arc vonalának nőies finomságát is. 

Részletek fontossága

Ügyeljen arra, hogy az est folyamán ne zökkenjen ki a szerepéből. Sok múlik majd a táncstílusán, a beszédén és az arcjátékán is. Ezt majd szépen kiemeli a hangsúlyos szemöldök. Észrevette, hogy a szemöldököt lefedtük egy becsületes adag alapozó réteggel és a „hamisat“ az eredeti fölé rajzoltuk meg? A jellegzetes szemöldököt előrajzolhatja ceruzával, a sötét hatást pedig tartós gél szemhéjtussal fokozhatja, aminek a felhordásához célszerű ecsetet használni. A „flapper stílus“ jellegzetessége a hangsúlyos szemöldök és a vastag fehér alapozóréteg. Az összhatást fokozhatja akár egy jellegzetes szeplővel is a szeme sarka alatt.

halloween termékek

Kontraszt

Rózsaszín arcpirosító, kékesszürke szemhéjfesték, és máris kész a kontraszt! Ne spóroljon a szemhéjfestékkel, vigyen fel belőle sokkal többet, mint ahogyan azt használni szokta. Ne felejtse el eléggé sötétíteni a szemhéját és a szem alatti területet, és közvetlenül a szélein használjon fehér szemceruzát. Meglátja, milyen szépen kiemeli majd a szemeit. A smink következő elengedhetetlen részét az erőteljesen hangsúlyozott ajkak jelentik. Az ajkak esetében a kontraszt ugyanolyan fontos, mint az erős, fényes szín, ami csábító megjelenést kölcsönöz nekik, és szépen megadja a formájukat. Ma nyugodtan túlzásokba eshet! A halloween look ezt meg is követeli. Sötét ajkak nélkül a flapper stílus nem az igazi.

Utolsó részletek

Extra hosszú szempillák és tökéletes frizura (nyugodtan lehet rövid álhaj is, amit a húszas években előszeretettel használtak a hölgyek). Ezzel a legapróbb részletekig összhangba hozza a megjelenését. Mindehhez egy korabeli ital a kézben, körös-körül barátok, és már kezdődhet is a felejthetetlen este. Mit gondol, el tudja készíteni az idei halloween parti legcsodálatraméltóbb lookját?