Legjobb parfümök 2018/2019 telére!

Nemsokára lehull az első hó (sok helyen már valóban fehér a táj!), így nincs mire várni – mert ha a hegyekben beköszönt a téli szezon, arra az illatok birodalmának is reagálnia kell. Melyek az elkövetkező hideg időszak legjobb parfümjei? Van egy pár tippem erre is.

téli parfümök

ÖNNEK:

Szenvedélyes és független

Az Armani Si Passione tele van érzelemmel, nőiességgel, szenvedéllyel ... ugyanakkor teljesen mindegy, hogy egész nap vagy az esti randin viseli-e. Mindig hat. Fejillatában ellenállhatatlan módon egyesíti a fekete ribizlit, körtét és a rózsaszín borsot. Szívében rózsa, kunkor és mámorító jázmin illata árad. Mindezt az alapban vaníliával kísért cédrus emeli tökélyre. Egyetlen szippantásra is ellenállhatatlan!

Kifinomult és elegáns

A Bottega Veneta és annak L‘Absolu illata egy igazi újdonság. Ez az intenzív virágos-chypre illat pont a hűvösebb napokhoz illik a legjobban. Bevezetésként a bergamott és a rózsaszín bors párosát kínálja, majd színre lép az arab jázmin, amit az alapban megbújó ambroxán, bőr, pacsuli és vanília összjátéka követ. Fényűző, elegáns és tökéletesen kifinomult.

Ellenállhatatlan és titokzatos

Azoknak a nőknek, akik a titokzatos csáberő birtokában vannak, és nem félnek ezt az erőt fegyverként használni, itt a  Boss The Private Scent Accord melengető, édes keleties illata! Zamatos mandarinnal hívja fel magára a figyelmet, hogy a nyomában rögtön megjelenjen a kávé és a gyöngyvirág párosa, melyek végül a kakaónak és a tonkababnak adják át helyüket. Estére és különleges alkalmakra ideális! (Mint azt nemsokára látni fogja, férfi változata is van!)

Modern és dinamikus

A világos céllal bíró, kötetlen és megállíthatatlan nőkhöz nagyszerűen illik egy másik újdonság, a Burberry Her. A ribizli, málna és szeder édesen gyümölcsös társulását jázmin és ibolya alkotta virágos szív váltja, majd jön a csúcs: ámbra, fás jegyek és pézsma. London atmoszférája ihlette, és leginkább azoknak való, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Öntudatos és gyönyörű

A Cacharel virágos-gyümölcsös Yes I Am parfümje a Femme Fatale szimbólum megtestesülése. Kiemeli a természetes szépséget, megsokszorozza a szexepilt, fokozza az érzékiséget, és megrajzolja a nagybetűs Nő képét. Öntől függ, hogy mire vállalkozik vele...

FÉRFIAKNAK:

Érzéki és energikus

Az  Armani Acqua di Giò Profumo  egy fényűző és rendkívül érzéki férfi illat. Egyszerű vonalvezetésű üvegcséje fekete ásványból készült talizmánra emlékeztet, magát az illatot pedig az óceán mélysége és ereje ihlette. Ezért tele van tengeri jegyekkel, de fűszerekkel (zsályával és rozmaringgal) is, és így együtt egy egész napi viseletre való harmonikus egységet alkotnak.

Felejthetetlen és szexi

Amikor Hugo Boss nem olyan rég bemutatta új Boss The Scent Private Accord parfümjét, a siker ismét nem maradt el. Ebben az illatban ugyanis benne van minden, amit egy álombéli hercegtől elvárhatunk. Elegancia, szexepil, egy kis meglepetés, csipetnyi titokzatosság és egy halom férfiasság. Ez a fás-keleties illat mindenekelőtt estére és különleges alkalmakra való (vagyis minden önnel töltött időre ideális!).

Karizmatikus és merész

Az a hagyományokat elvető férfi, aki nem fél az akadályok leküzdésétől és a saját korlátai feszegetésétől, értékelni fogja a JOOP! JOOP! Wow! újdonságát. Igaz, hogy ez „csak“ egy Eau de Toilette, de a karizmája így is elcsavarja a fejét. A bergamott, kardamom és a tonkabab, illetve a kasmírfa jellegzetes fás jegyeit rejtő keleties illat ugyanis örökre bevési magát az emlékezetbe...