Top 10 - legjobb férfi parfüm

top 10 férfi parfüm

Ha örök klasszikust keres vagy csupán valami újat szeretne felfedezni, bízza magát a Notinora. Próbálja ki a 2017 évi legkeresettebb férfi parfüm összeállításunkat. Mi is tudjuk, mennyire nehéz megtalálni egy férfi számára a pont hozzá illő parfümöt. Ezért ismerkedjen meg a legnépszerűbb férfi parfümöket tartalmazó válogatásunkkal.   

Legjobb férfi parfümök

Egy modern férfi ritkán él kompromisszumokkal. Rászolgál a minőségre, mégpedig a legjobb áron. Így hát hagyja magát inspirálni a legelragadóbb illatokkal.

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme

Ez a mediterrán gyöngyszem egy könnyű, virágos, széllel és vízzel telt zöld illat. A szabad, féktelen és titokzatos férfiaknak készült. Azok számára ideális, akikben megvan a kellő bátorság kilépni a tömegből és felhívni magára a figyelmet. A marokkói cédrusfa meleg és férfias jegyek kombinációjában kínálja a pacsuli és mandarin sziporkázó eszenciáját, melyet egy datolyával áthatott egzotikus finálé zár.

Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme 

Csodálatos és összetéveszthetetlen illat, mely jól érvényesül azokon a társasági eseményeken, melyeken ellenállhatatlannak és szexinek akarja érezni magát. Ez az elegáns és érzéki férfi parfüm a kardamom, bergamott, cédrus és a levendula férfiasságot és erőt kifelező kombinációjával mindenkit elbűvöl. Ezt a mágikus hatást később az érzékiséggel és szexepillel teli kumarin és vetiver zárja.

Davidoff Cool Water Man

Ha szeretné a párját még maximálisan kényeztetni, lepje meg egy férfi parfüm ajándékkészlettel. Davidoff a Cool Water illatát többféle borotválkozás utáni balzsam és tusfürdő kombinációban kínálja. Sokan számára olyan ez a parfüm, mintha valamennyi kedvelt illatukat egyetlen üvegcsébe zárták volna! Illata finom, de telt, ezért ideális az olyan magabiztos férfi számára, aki előlelő megjelenésre vágyik. A tölgymoha, szantálfa és narancsvirágok illatát zöld akkordokkal kísért pézsma és borostyán színesíti.

Hugo Boss Boss The Scent

Fűszeres parfüm a diszkrét csábítás királyától! A The Scent aromája elragadó, rendkívül vonzó és ellenállhatatlan. Csupán három illatjegy alkotja: az elbűvölő gyömbér, az afrodiziákumként ható maninka és az érzéki bőr. Egyszerű és rendkívül kifejező.

Lacoste Essential

A Lacoste márka filozófiáját az abszolút belső szabadság érzésének kifejezése jelenti. Ennél az exkluzív férfi parfümnél sincs ez másként. Sportos és elegáns férfiak számára készül, és szinte azonnal nagy adag energiával tölti fel őket. Frissítő mandarin, bergamott és a fekete ribizli levelei ölelkeznek benne a borssal, a rózsával, a keleties szantálfával és a pacsulival. Ez az illat egyszerűen nem hiányozhat a készletéből.

Calvin Klein Euphoria Men Intense

A legjobb férfi parfüm a Calvin Klein termékcsaládból, amely a Calvin Klein Euphoria illatán alapszik, de ahhoz képest sötétebb, keletiesebb és sokkal rejtélyesebb. Nemes férfiassággal társult fiatalságot és érettséget sugároz, és képes bárkit tökéletes úriemberré varázsolni. A cédrus, mirha, pacsuli és vetiver alapjegyeivel a tiltott titkok valódi mámorító atmoszféráját kínálja.

Joop! Homme

Rendkívül eredeti parfüm a tudást birtokló érett férfiak számára. A dohány és a fahéj mézes meleg illata narancsvirággal, és a parfüm férfias színezetét adó különleges fás jegyekkel van tele. Meglepően tartós illat!

parfümök

Versace Eau Fraîche Man

Ez az elegáns férfi Eau de Toilette azok számára készült, akik nem félnek a figyelem középpontjában állni, kifejezésre juttatni férfiasságukat és sármjukat. Az illat a fehér citromnak, a rózsafának, a zsályának és tárkonynak köszönheti férfias báját.

Escentric Molecules Molecule 01

Amennyiben még nem találkozott ezzel a csodálatos illattal, itt a legfőbb ideje kipróbálnia😊. Ez a forradalmian új uniszex, Iso E Super® molekulát tartalmazó niche parfüm kellemes, bársonyos és fás illatot hagy maga után. Aromája fokozza viselője vonzerejét és a környezetében mindenkit levesz a lábáról.

Bvlgari Man In Black

Ha a legjobb illatú férfi parfümöt keresi, mely ráadásul még hosszú ideig is tart, akkor próbálja ki Bvlgari-t. Ez a híres édes kompozíció csupa fűszeres és meleg jegyből áll. Olyan karizmatikus és modern férfiak illata, akiknek van saját stílusuk. Alapját rum, dohány, írisz és a bőr jegyek képezik, melyeket a jellegzetes tonkabab és a tubarózsa egészít ki. A Bvlgari Man in Black ajándékkészlet mindenképpen rászolgál a figyelemre😊.