Krém kígyóméreggel – merne mérget használni a bőrén?

Mire lenne képes azért, hogy megszabaduljon ráncaitól? Gondolna arra, hogy arcára mérget használjon? A kígyóméreg tartalmú krém lazítja az izomfeszültséget és fiatalítja a bőrt. A termék neve elsőre ijesztően hangzik, viszont a kígyóméreg nemcsak kisimítja a mély mimikai ráncokat, hanem segít az új ráncok kialakulásának megakadályozásában is. Ezen oknál fogva természetes botox-nak is nevezik. A klasszikus botox-al ellentétben viszont természetesen hat és nem zavarja meg az arc szerkezetét.
 

jed1

A kígyóméreg tartalmú krémek és szérumok világszerte nagyon ismertek és felkapottak. Az amerikai és európai kontinensen is számos híresség ajánlja használatukat – például Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Katie Holmes színésznők vagy Cheryl Cole énekesnő. Az említett színésznők ismertek tökéletesen sima bőrükről. A botox használata már nemcsak elavult, de a negatív mellékhatásai is nehezen helyreállíthatóak. A kígyóméreg tartalmú krémek és szérumok kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak kígyóméregből - ezért teljes egészében természetesen hatnak.

Hogyan hatnak a kígyóméreg tartalmú krémek?

Mint azt bizonyára tudják, a méregmirigyekben található méreg megbénítja az izmokat és elsősorban a vadászati zsákmány elejtésére szolgál. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a krémekbe csak a kígyóméreg kivonata kerül. Kivont polipeptidről van szó, amelyet nagy mennyiségű természetes aminosav és fehérje alkot.

Az idő múlásával a bőr öregszik, az arcizmok veszítenek feszességükből és az arc vonalai kevésbé kifejezőek. A kígyóméreg tartalmú krémek seítenek az imént felsorolt tüneteken. A krém rendszeres, napi két alkalommal történő alkalmazásával halványulni fognak a mimikai ráncok a szem és a száj környékén, a bőr láthatóan és tapintásra is simább lesz.

A kígyóméreg kivonat azonnal hat, ezért ajánlatos a make – up előtt is alkalmazni, társadalmi eseményeken, vagy egyszerűen helyzetekben, amikor szeretné, hogy bőre sugározzon és feszes legyen.
A kígyóméreg tartalmú krémek, amelyeket az Notino.hu – nál vásárolhat, tartalmaznak még hyaluronsavat, retinolt, koenzym Q10 – et, kollagént, elasztint, B és E vitamint, amelyek védik a bőrt az idő előtti öregedéstől és a túl magas UVA és UVB sugárzástól. A krém az összes összetevőt tartalmazza, amelyet az öregedő bőr igényelhet.
 

A krém hatásai:

  • kisimítja a bőrt és segít az új ráncok kialakulásának megakadályozásában
  • revitalizálja és regenerálja a bőrt
  • fényessebbé teszi és egységesíti a bőrtónust
  • mélyrehatóan hidratálja a bőrt
     

A kígyóméreg tartalmú krémek hatása nem újdonság

A kígyóméreg gyógyító hatását már nagymamáink is ismerték. A vipera méreg kivonatát tartalmazó kenőcsök használata elterjedt az ízületi és a gerincfájdalmak esetében is. Segít a bőr teljes regenerálásában és a bőrnek egészséges kinézetet biztosít. Hasonlóan hat az arckrém is, amely az izmokra és a bőrben található kötőszövetekre gyakorol hatást. Az arc természetes vonalainak torzítása nélkül feszesíti a bőrt.